banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• weoczeiagoston
    Szerintetek, ha meg akarom tudni hogy valós teljesítményjavulás érhető el pótkajával ezt hogyan tegyem, hogy hiteles eredmény szülessen?

Legalább 10 kört kell mennem nélküle és azzal ugyanazon tankkal pl FCM-el tervezem. Az RNG 10 csatából már kiszűrődik valamennyire. Az XP, kredit vagy dmg-et kellene alapul venni? Először arra gondoltam egymás után megyek 20-at, de az nem adna relevánsabb eredményt, mert lehet később egyre belejönnék, majd kifáradnék és ez a hullámzó teljesítmény miatt lenne és ebbe a periódusba a később vizsgált kávés menet esne bele, ami torzítja az eredményt

Szerintem felváltva kellene mennem kávéval és anélkül, hogy a referencia értékek kb azonos egyéni teljesítmény esetén legyen. Ti ezt hogyan szoktátok kivitelezni? Milyen tanácsot adnátok nekem?
    Utoljára szerkesztette: weoczeiagoston, 2016.04.05. 14:19:23