A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #371705 Teljesen eltorzult ez a dühöngő mód mostanra. Ezek szerint már van szakkifejezés arra, amikor az ellenfél megjelenési pontját körbeveszik és a folyamatosan megjelenő tankokat össztűzzel pillanatok alatt kiszedik. Egyszerűen érthetetlen, hogy a tervezés és tesztelés során ez a jelenség miért nem jött elő vagy csak WG-s módszerrel, közel volt a határidő és lesz.rták.
Először steel hunt módban találkoztam ezzel és a szakasz sem segít, mert rigger g.ci klánok beküldenek egy időben több szakaszt, a csúcs eddig 3 szakasz volt egy klánból, igaz az egyik az én oldalamon, de ők nyilván nem hogy nem segítettek nekünk, hanem talán még el is árulták a pozíciónkat (bár lehet, hogy keverem a domination-al, azt tudom hogy 3 szakasz volt egy klánból késő este, öröm bódogság), bár végül is könnyű rátalálni. 6 tank körbevesz 3-t és akkor hiába vagyunk szakaszban, egyedül meg aztán a torkos szívás netovábbja.
Aztán most már domination-ben is ugyanez történik kb minden második csatában. Ezért hozzák a "pro" játékosok a prémium tankot grindelni, beállnak az ellenfél megjelenési területe köré és fókusz tűzzel kiszedik a megjelenő tankokat. Aki már sok hp-t vesztett elmegy javítani és visszajön. Amelyik csapat ezt meg tudja csinálni az csinos sebzést kioszt, ami prém tank esetében jó kredit és szinte kockázat mentes, sok megjelenő tanknak még betölteni sincs ideje.
A küldetésekkel haladgattam, de nagyon nem jött be nekem az a dühöngő mód ilyen formában. Jó kreditet ad meg reserve-t de azért nem annyira pofon egyszerűek szerintem. Van pár könnyű, de a többség közepesen nehéz, mondjuk ilyen csata beli tüzérség küldetéshez hozzá se tudok f.ngani, nem tudom, azt hogy kell megcsinálni.
Őszintén én nem csodálkozom, hogy kiszedték. Bekerül párszor a játékos a phasz rossz oldalára és kiszedik pár másodperc alatt a megjelenő tankjait és nagyjából egy életre elmegy a kedve az egésztől. Utána megpróbálja újra és megy kb 2-3 csatát és ugyanúgy megkapja.
Összeszokott szakaszoknak, akik jól ismerik ezt a taktikát mondjuk megérheti, mert próbálkozó balek mindig van, akit körbe lehet venni.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.05. 10:57:04