A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
blueskyer #371601 First of All : A legepicebb számomra az M41-el a WG-s videoban, azzal nyitni, hogy legyél te az első aki felspotolja az ellenfelet, majd ezt követően lebacca a Maus(sic!) tornyát !! 
Innen mondok köszönetet a WG-nek, hogy ilyen markáns marketingel és a tinikre fogékony designel képes elérni, hogy minnél több spotter legyen T8-10-ben
Másodszor : picit kifejteném véleményem a premtankok mániában
"Szerintem nem vagyok ezzel egyedül, hogy kiba ellustult és ellaposodott a WG prém tank biznic. Kinyomnak valami replikát, unalmas szürke tankot, ami általában gyenge a feladatra vagy nincs benne semmi speciális (e25 szerű tank hol van már?), miközben a legtöbb embernél ott sorakoznak a garázsban a prém tankok."
Pontosan ! A WG már egy ideje copy pastel. Nem tud újfajta játékélményt nyújtó prémet behozni. Most egy picit elkanyarodnék, hogy megmutassam "én" mit értek ezalattSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nos, mivel nem képesek már újfajta konstrukcióval előállni, maradt az amire a célközönség (tinik) leginkább vevők. A design. Elegáns vonalvezetés a fürgeség az egyedi szín és ha lehet egyedi tankfestés, amely nem elérhető más körülmények közt. Teszem hozzá, hogy a küldetések az egyedi tankokért (T-55stb) szintén elég motiváció prémtank vételére. Kreditszűkével rendelkezőknél, akiknek szenvedéssel teli a lightos küldik behúzása, most egy olcsóbb megoldást jelethet ez a GF tank. Speciel szerintem, ez az M41 és pl az IS-3A egy SH-ra célzottan kifejlesztett tank. Nagyon jó lesz a játékosoknak, amikor mennek kreditbónusszal SH-zni egy ilyen fekete bulldog, hiszen ott nem lát csak 8-ast, oda pedig jó a karakterisztikája és prém révén többet keres egy simánál. Igazából szerintem ezt az SH-t se felejtsük el, mert oda kiváló több prém tank pl a Type 64 is pl, ami randomra kevésbé használható.Számomra a Pz2 J, B2 & LeFH artyk jelentik a csúcsot a prémtankok terén. Miért? Mert olyan élményt rejt ez a 3 csoda, amit semmimás jármű nem képes.
- 1 A LeFH arty egy tárasként felfogható 7 secen belül köpködő fenevad, mely ráadásul előröl bivalyerős nincs még egy ilyen a játékban
- 2 PzB2 OP páncél, de csak golddal OP. Ez az egyetlen tankom, mely alap fiókkal full golddal sem mínuszos. Ehhez jön a brutal MM, mert csak saját tierben megy és mindíg top vagyok. Normál ember ezért húz ki 10-est, hogy ne legyenek nagyobb tierek, nos ez B2-ben már sikerült is !
- 3 Pz II J a játék legjobb tankja. Szerintem nem kell ecsetelni miért.