World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki írta, hogy nyári szünet után rosszabb lett, és több az agyatlan zombi horda. Nos igaza van.

angelus1991ster.blogspot.hu

patchaou
Pedig milyen jó is volt a "2"-es gödörből kikecmeregni csata elején valami dög nehéz tankkal 😊
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.09.09. 18:22:24

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Siegfried Line változások:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

1 - új, erdős terület
2 - a mélyedés eltávolítva
3 - bunker eltávolítva
4 - a dombok némileg átdolgozva
5 - a bunkereken ezentúl másképp lehet majd átlőni
Egyzer legyen meg ez a hevi küldetés. Az összes artyt felhuzom a f.szomra a lightokkal.
A torony is sebezhető több helyen, szóval azért ezzel a kijelentéssel óvatosan (kupola pontos löveggel belőhető, a torony közepe a kupola alatt szintén sebezhető ha jól eltalálod).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Micropatch ma

Fussatok, bolondok! Jön a bugok áradata.
Pales27
lehet, nekem már sikerült, de nem emlékszem rá nagyon. Nekem most jó a minimap esetleg elküldöm

popey8
Nem tudja vki, h az xvm féle minimapon az utolsó pozicíót mutató pontot lehet-e szerkeszteni? Nézem a config fájlokat, de nem jöttem rá, h mivel lehet, ha egyáltalán lehet. Egyrészt az alakját, másrészt az alfáját szeretném megváltoztatni, azaz kicsit halványabbá szeretném tenni.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

joe662
Óriási gratula barátom!<#wink>
Már igazán megérdemelted,mert amit az MM művelt ez ügyben,azt ha nem a saját szememmel látom nem hiszem el<#wow1>
Fun??Milyen fun és az én t55a-al mi lesz?<#eplus2> /Kell a francnak ilyen áron,ketyegnek a küldik,ha beadja akkor örülök,ha nem az se érdekel<#zavart1>
Végre lesz újra E25 trollolo<#beka3><#gun>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

ROMOTO
Van vlmi perverz öröm abban amikor váratlanul belekúr a gyanútlan áldozatba magasból a skúló, ez egy fajta izgalommal párosul amit a szerencsétlen kiakasztott lekiállapota miatt várható szitokozönön való derültség még tetézni szokott. <#idiota>Ezeket magamon is tapasztalom artizás közben. <#zavart1>Szóval ferde hajlamúaknak kifejezetten ajánlott, arra is jó hogy az ilyen alantas ösztönökre gyúrjon az akinek esetleg a jelleme folytán ilyenirányú hiányosságai vannak és szeretne szert tenni rá.<#mf2>
Ha heavy-vel játszol, megtanulod gyűlölni az artyt 😊

Angol artyval baromi nagy poén hogy ha be állsz hegy mögé azon keresztül is át tudsz lőni.
Lakeville-n ott a nagy hegy középütt,azon is simán át lehet lőni,és szinte függőlegesen tud lőni.
Akármilyen nagy szikla mögé bújsz,úgyis felülről lő,nem úgy mint a többi hogy oldalról.

Igen ez adja magát. A gond ott kezdődik hogy alap a 3 arty amiből egy szinte biztos hogy az angol köcsög hatos ami belő a függőleges fal mögé is. Így nem lehet tornyozni. Utálok hevizni, pont ezért de most az IM miatt nincs más választásom. Lomha fosok az artyk meg darálják őket. Engem 100 csatából egyszer ha kilő az arty. Még eltalálni sem igen tudnak. Ezekkel a lomha fosokkal meg minden csatában szétbasznak.
lacibacsi
O.K. Most már megértettem a válaszod. Először azt gondoltam, hogy a WG kapcsolta ki, vagy állította be, hogy egyre kevesebbet hívhass meg. Azért "néztem" ilyen hülyén. Azt tudtam, hogy én letilthatom... Köszi

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

A beállításokban kikapcsolhatod, ha nem akarsz szakazozni és akkor nem tudnak meghívni ilyen dinamikus szakaszba. Ha nem erre gondoltál, akkor én nem értettem a kérdést.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.09.09. 12:40:40
Ne a tankot hibáztasd hanem a pöcs RNG-t. Mostanság még az orosz 122-esek is nehezen adják be az átlagot. Ettől függetlenül egyetértek az előttem szólóval, a t29 tán a legjobb t7-es. Ésszel kell játszani és jó lesz.
lacibacsi
Kikapcsolták? Hogyan? Miért? Csak az aktuális küldetés miatt "szoktam" meghívni csapattársakat, de verzióváltás óta nem volt ilyen...

Mert kikapcsolták ezt a funkciót.
Az miért van, hogy belépést követően tudok csapattársat hívni platoonba, a következőben már csak párat, a harmadikban már senkit..? Ha újra belépek, ugyanez.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Grat hozzá! Múlt héten nekem is sikerült végre megcsinálni (szintén kb. 2 hónap után), de nem volt szerencsém, mert rommá lett verve a csapatunk, így hiába lett meg hozzá a 2000 sebzés, ha vesztettünk, nem kaptam meg a másodlagost... 😞 Így most nekiálltam a heavy-s küldetéseknek, amiket ki akartam hagyni, és 1 hét alatt azokból is már csak 3 hiányzik, szóval már látom a fényt az alagút végén. 😊

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Master91
T29 a legjobb 7es heavy tank

használd ki azt a bika tornyot, csak azt dugd ki fedezék/dombocska mögül és az artyn kívül nem igazán fog sebezni senki ha ellenfélre nézel
Hasonlóan gondolom mint te, de engem inkább az RNG idegesít a legjobban, vannak olyan köreim, hogy handicappelve van a tankom és bármit csinálok az olyan marad. Tegnap is t34-2 vel ugye van neki 180 valamennyi átütése, első 4 lövésem pattan a 20 méterre lévő tankokról mint pl: t34-85, t21, aztán megérkezett egy is2 és egy object is. Kb minden második csatám az az hogy a totál vesztett pozícióból kell a legtöbbet kihoznom.

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

Az tutti hogy csavartak a kredit szorzón mostanában a 7-8as tierben...
Ez a t29 pont olyan rakás szar mint a t34. Az nem hajlandó 400-at sebezni, ez meg nem hajlandó 320-at. 265-288-303... szökőévente bead egy 340-est. Mindezt 1000 kreditért.
Nem is gondoltam volna hogy ilyet ad 8-asban.
Ász
Pedig negyedik voltam a sorban sebzés alapján.
Hasonló a helyzet nálam is 😄

patchaou
Velem is elő fordult már nem egyszer, hogy kaptam a noob/bot stb... jelzőket. Kivétel nélkül olyanoktól akik szimplán csak képtelenek voltak a csökött agyukkal felfogni azt, hogy mit miért csinálok. Aztán volt hogy csata után rákérdeztem, hogy milyen érzés az hogy egy bot 4-szerr annyit sebez mint Te és lehozza a csatát? A válasz vagy anyázás több nyelven, vagy néma csend 😊

Úgy látom hozzátok képest a tojáshéj még a seggemen van XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Tono34
Alig 1 hónapja 40 😊 + egy 5 éves kislány 😊 1800+ wn8 (bár pár napot próbálkoztam az új japó tankokkal, szóval ez mehet lefelé).

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Szeretem mikor a csapattársak új szintre tudják emelni a játékélményemet.Néha nem tudom sírjak vagy nevessek vagy mindkettő egyszerre.
IS-4-ben ülve top sebzőként lebotoznak,hogyispersze.
Hatalmas taktikai érzékek-Tundra pálya citromsárga Obj. 907(ezt ugyan hogy kapta ezzel a teljesítménnyel) beírja "Hill".Erre 15-ből 13-an felmennek a hegyre persze hatalmas bukta.
Stb. valami hihetetlen emberek játszanak ezzel.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Kedves barátom ! Van számodra 3 képem <#wink> ( játék közben a textúra , kontraszt mindig tökéletes , de ha screenshotot csinálok , akkor torz . Ezt nézd el nekem ) <#confused>

Mindegy , nem is ez a lényeg , hanem az , hogy a " jöhet a fun " , nem kell MT-vel szenvednem <#ravasz1>
Totál megszokott átlagos napi első csatás szorzó volt . Olyan átlagos , mint az összes többi idestova több mint 2 hónapja <#integet2>

Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2015.09.09. 08:56:35
Maala
Nem a kempeléssel volt baja, hanem hogy a kempelés mellett nem lőtte a tankokat, amíg le nem sebezték őket.

Jó a camoja a szar páncél mellé, simán lehet vele e-25 stílusban tolni.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Baszki Téged is látni ? Ennek örülök.
49 esztendőn és 20k csatán vagyok túl.
Overall Most recent Last ~7 days Last ~1,000 battles
1,343 (Good) 1,632 (+0.8) 1,686 (+3.3) 1,712 (+15.7)
lacibacsi
Megértem, hogy számodra idegesítő volt, amit a Scorpion csinált, de az a helyzet, hogy ezzel a tankkal izével csak a rejtőzködős-kempelős harcmodor az egyetlen, amelyben van némi esély a túlélésre, mivel a 3 mm páncélját a légy is átköpi.

LSSAHPAUL
41 szintén 😊 amúgy nálunk a borgban kb ennyi az átlag, szal nem is érzem magam öregnek, sőt 😊

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

joe662
Az nekem is nehéz "szülés volt"<#eplus2>,ha jól emlékszem valami kempingezös pályán lett meg,mivel csigaszemmel használom,volt mellé spot is rendesen.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

ROMOTO
Heh miket írok, nem is megy 9 be, kicsit dramatizáltam <#zavart1>
ROMOTO
Látom majd 3k sebzésre sem ad ászt, nekem ezzel a szájbaqrt td vel soha nem lesz meg, lőhetek akár full goldal, amilyen jól ment stuggal régen most olyan szarul megy ezzel, valahogy nincs elég cérnám hozzá, tier 8-9 ben a lövések fele lepattan, lánc, lóf@sz tetszőleges sorrendben goldot is beleértve hogyottrohaggyonmeg 69 <#vigyor>
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.08. 23:48:35
joe662
41<#wave>
A sok borzalmas csatánk után pedoztam 1 jót<#buck>
Sajna a Kv5-t széjjel kellett goldoznom<#whatever>+lecsúsztam a 4. artyrol<#rinya>

Solten
Meno nyugdijasnak Parduc van a garazsaban: link 😊))

Saor Alba

Sentinel az őrszem 😄
Solten
A devek amcsik, a tulajdonos (kiado, szponzor etc) a ruszki mail.ru. Mondjuk le a kalappal elottuk, tudataban voltak annak hogy minosegi termekhez nem orosz programozogardara van szukseg (beleertve a belarusz vazallusukat).

lol

Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.09.08. 22:59:34

Saor Alba

41 szintúgy... 😊

A mai nap vmi kivételes lehetett... 10-ből 9 nyert; a társak - ha kellett - jöttek segíteni... nem volt lemming train.. mindez ráadásul eu2-n (amin ez nem egy megszokott jelenség..)
Nem is tudom, wot-tal játszottam-e egyáltalán.. 😊
Toldi III tier 3-as német prémium tanknak ugyanez az ágyúja. Erre a tankra a Matilda ágyúját kellett volna rátenni, az is 40 mm-s ( persze kicsit nerfelni kéne itt-ott )
Amúgy miért prémium? Nem voltak képesek behozni 2. med ágként?
Stuart IV -> Sentinel I-> Sentinel IV ( t5ös) ->Firefly így kellett volna megcsinálni.

angelus1991ster.blogspot.hu

Sunsetjoy
Lol, jah. Én félig titokzatosan csak azt mondom, hogy mindkét értékem alsó-középosztály az itt felsoroltakat tekintve 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

el fog mulni ez az erzesed nemsokara, nyugi! 😊
ROMOTO
Többek között gondolom ez is a piacszerzést szolgálja, nyílván kínálni kell versenyképes tartalmat és mellé versenyképes üzleti modellt...érdekes lesz majd nyomonkövetni hogy ha az AW nak beindul a későbbiekben, mennyire fog kihatni a az intenzív tartalomgenerálásra és vagy akciókra mindkét félnél...
ROMOTO
Detto, mindenesetre azért pityke1950 előtt le a kalappal <#eljen>
Viszont NE akard letenni most egész nap elvoltam a játékkal és már sajnálom a másféléves kihagyást xD
Érdekes, Rita többek között arról is értekezett ma SR-on, hogy míg a WoT-ban 40 euró körül van egy komolyabb T8 prémium, addig AW-ban 14-15 euró egy T6 (ami a wotos T8 megfelelője). A prém fiók ára közel megegyező. Azért kíváncsi lennék, melyik üzleti modell jön be jobban, az ember azt hinné, hogy egy amerikai székhelyű stúdió játéka inkább megengedi magának a borsosabb árakat, elvégre az amerikai pénztárcák valószínűleg könnyebben megnyílnak, mint az európaiak/oroszok.
gondolom a scorpio, ami most nalunk is van lesz az egyik.