banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Hasonlóan az ír négylevelű lóheréhez, lehetne ilyen embléma, ami bármelyik tankra rárakható, de mindig csak 1-n lehetne. A leszedése mondjuk 10-30 arany lenne, szóval akkor nem azzal szórakoznál, hogy minden csatában másik tankra rakod, de nem lenne sokba a leszedése végül is, tehát ha megunsz egy tankot, akkor átviszed.

A WG üzleti modellje alapja az, hogy a játékosok szűk keresztmetszete a kredit hozam és az xp. Mindkettőn lehet javítani prémium előfizetéssel, idő pénz alapon, de mindenképpen valahogy szív az ember, ha nincs prém előfizetése. Engem például az xp nem zavar, mert ha 1 évig tart egy ág kihúzása, akkor 1 évig tart, van tankom (obj430II), amit 2015 januárjában kezdtem és még mindig kell 50e xp hozzá, mondjuk most már belehúzok, hogy legyen kreditem az eladása után. Hiába azonban, hogy nincs xp éhségem, a kredittel mindig problémáim vannak. Ha meg kreditem lenne bőven, akkor meg az xp kéne nagyon.

Ilyen formában leegyszerűsítik a dolgot, vegyél prém előfizetést és kész, de ezzel meg pl engem nem tudnak mexólítani, mert kidobott pénznek érezném, hogy nem tudom kihasználni maximálisan. Maximum 3-7 napokat szoktam venni, ha már tényleg nagyon mexorulok kredit ügyileg és/vagy ha van éppen akció rá.

Ha lenne valami más, mondjuk lehetne venni ésszerű áron reserve-t vagy x csata idejére szóló prémet, akkor arra inkább vevő lennék, még akkor is, ha a költég / csata mutató magasabb lenne ebben az esetben.