banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ilsalon
    Én Lőwét vettem először és most nemrég egy Mucit. Az összes többi ingyen jött a játékban. Véleményem szerint ez egy hobby és a hobbidra nem sajnálod a pénzt. Én azért vettem még egy nyolcas prémet, mert med nem volt és mert a Muci SZÉP. :-)

Ötödik skill tekintetében pedig kiállok, hogy van értelme. Persze nem egy rádiósnál, akinél elég nyomorék skilleket találtak ki, de a többieknek simán találsz még jó skilleket. Mondok is egy jó, megtörtént példát. Ültem a Lőwével Malinovkán egy bokorban Kemp Elek társaságában és a túloldalon szintén egy Lőwe teszi ugyanezt. Én minden lövésére felspotoltam, majd belelőttem, de ő nem spottolt viszont. Nekem minden látótáv növelés és rejtőzés is megvan a Lőwén. Neki kb első skill lehetett meg a pár csatája alatt. A több skill mindenképp előny és mivel amúgy is hergelem a pénzt a Lőwével szépen mennek a skillek felfelé.