World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudod kivétel erősíti a szabályt...😊 De lehet 10 évest is felhozni aki 1500 eff-el és 2k+ wn8-al rohangál 😄
"Talán ha egy picivel kevesebb arroganciával és negatív diszkriminációval fűszerezted volna a hozzászólásod, akkor még részben igazat is adtam volna neked."
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Viszont ez értelmezhetetlen számomra ("az én szememben egyfajta rasszizmus, ahol ugyan nem a származás, hanem a kor alapján sorol a posztoló rasszokba embereket és ruházza fel őket általános tulajdonságokkal"😉.
Nos nem értem a származás milyen módon jön be ebbe a kontextusba ? 😄 Lengyelek bénábbak lennének a magyaroknál? (ez már inkább rasszistább mint hogy azt írom hogy a 30+ felnőttek között is legalább akkora, vagy nagyobb a tomato-k aránya mint a gyerekeknél...😄)
Illetve sztem semmi köze nincs ahhoz hogy ki milyen jó játékos hogy honnan származik. Valahogy pedig differenciálnom kellett az embereket és alapvetően arról volt szó abban a hsz-ben amire reagáltam hogy a gyerekek bénábbak...😄 (szval nem válaszolhattam 1 korilag meghatározott csoportra úgy hogy nem a gyerekek a bénák, hanem a zsidók...😄)
Komolyra fordítva: én egy évvel ballagok mögötted és teljesen egyetértek veled. Teljesítmény kényszer? Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem nézem a WN8 alakulását. De azért stresszelni magam, hogy két hónap alatt csak hússzal emelkedett? Hát azt nem! Még mindig 50% alatt a WR? Jobb lesz az életem, ha 51% lesz? Napi egy óra szórakozás (hétvégén kicsit több). Ez a lényeg. Ha meg tényleg akkora noob vagyok, mint az alanti kolléga említette, akkor örüljön inkább. Ha egy csapatban vagyunk, akkor nem veszem el előle a sebzést/killt, ha meg ellenfelek vagyunk, akkor rajtam fényesítheti a csillogó e-péniszét...
Szerk:
@ Gyuszópapa: +1 <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: lacibacsi, 2015.09.08. 13:48:57
Nincs prémfiókom és nem goldozom mert nem tehetem meg,minden szarral játszom,többnyire 75% legénységgel kezdek minden járművet kivétel ha van mit továbbvinnem.Minden tankot stock állapotából kell felhúznom,mivel alapfiókkal nem igazán gyülik az XP és Free XP és sokba kerül a járművek fenntartása.De azért 50 tank áll a garázsomban.
Mégis 1150 körüli a WN8-am 8500 csatával és nem Hellcat-al,T18-al és egyéb OP tankokkal húztam fel ennyire.Sokan még azokkal sem képesek ennyire.
Próbálok mindent megtenni hogy a maximálisat nyújtsam a csatákban a korlátozott lehetőségeimhez mérten.
Járműveim nagy részében nincs is gold betöltve nehogy kísértésbe essek mert alapfiókkal lehúzhatnám gyorsan a rolót ezért nagyon kell ismernem a tankok gyenge pontjait illetve a pályákat.
Higgyétek el nem könnyű.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Viszont saját kézből tudom, hogy a főnököm 38 éves fia is wotozik pl. És csomó 30+-s arc flangál a játékban, de tudok 50 fölöttit is...szval ha belegondolok hogy az én 50-s környéki szüleim nem igazán gép zsenik (felhasználói szinten nyomják azokkal a progikkal amiket évek óta használnak, illetve ilyen klánháború és egyéb hülyeséggel elvannak), hát úgy mások 50+-s szülei se vágják ezeket a dolgokat annyira. Sztem amúgy is ők azok a kategória akik élvezik az egészet és kész....de nincs az a szokásos "skill" nekik. Bárki bármit mond, rengeteg dologra kell figyelni, és összpontosítani a játékban hogy valaki normális játékos legyen, figyelni a minimapot, ismerni a pályát, alkalmazkodni a csata kimeneteléhez, úgy helyezkedni ami jó a játékstílusomnak, és a tanknak a stílusához is, hogyan kell használni az adott tankot (pl. t29-el illik hull-down-t erőltetni, nem pedig nyílt mezőn szórakozok vele). Eddig ugye tudunk mozogni, felmérni a környezetünket és megfelelően reagálni a változásokra, legalábbis próbálunk. Mi van ha szembe jön valami? Azt tudni kell hogy milyen gyorsan töltünk, legalábbis figyelni, tisztában kell vele lenni, mekkora páncélt ütünk át, milyen lőszertípust használjunk, milyen fogyóeszközöket, egyáltalán használjunk-e? Milyen equipment-t rakjunk a tankra, egyáltalán tudjuk-e mi az, rakjunk-e rá?. Ha ott van előttünk az enemy milyen enemy az, milyen a páncélzata, képes vagyok-e átütni, ha igen, hol? Képes vagyok-e ne adj Isten 1 lövésnél többet is bele lőni, illetve megölni úgy hogy túléljem a dolgot...stb.
Na most sztem mindenki előtt ott a kép, hogy apuka hazamegy 8-12 óra munka után, megfáradva, eszik, elugrik a gyerekekért, ellenőrzi a házikat, vagy segít asszonykának, esetleg szerel/javít vmit, és végül fáradtan (fizikailag, szellemileg) neki ül 1 kicsit kikapcsolódni, szval wot. A legtöbb idősebb játékos nem úgy tekint a játékra mint a fiatalok, nem veszik olyan véresen komolyan a dolgokat, mintha az életük múlna rajta, kevésbé stat érzékenyek éppen ezért kevesebb a motiváció is, nem top1 playa-k akarnak lenni, nem igaán akarnak bizonyítani se, szimplán kikapcsolódni akarnak lenyomni 1-2 órácskát a kedvenc tankjukkal és kész. És persze ők lazán félbeszakítják a játékot ha szól az asszonyka, vagy a gyerekek esti mesét akarnak, esetleg a kutyák el kell vinni sétáltatni vagy csak a qrva wc ülőkét le kell hajtani mert rájuk lett szólva.
Szóval sztem legalább annyi, hanem több az idősebb korosztályban a tomato-k aránya mint a többiben. És azt sem szabad elfelejteni hogy van aki szimplán veleszületett módon béna a játékhoz, függetlenül a korától, lehet ő a való életben 1 programozó mérnök vagy csak 1 mester ember, pl. top1 hegesztő de attól még béna a wot-hoz akármit is csinál.
De tuti hogy sok a kristóf és józsika szintű játékos is...akik lézeres távmérővel lánggal ölik meg a tankokat, és úgy tudnak káromkodni hogy ha lenne új része a Ford Fairlane-ben Nagy Feró helyett őket kérnék fel szinkronnak.
Igen csak kéne valami fogyatékos szerver ahol ezek külön eljátszadozhatnának egymással mert hogy ezek miért játszanak az csak a jó isten tudja.
angelus1991ster.blogspot.hu
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.09.08. 10:31:44
Én csak ennyit látok:
KV2
Finish HIm!!!!!
Brutality!!
Finish HIm!!!!!
Brutality!!
Úgyis 5-6 db kattintás a tier 2-esig vezető út. Új játékosnak is pár csata kell az átlépéshez a tier 2-re. Régebben mintha több csata kellett volna a tier átlépésekhez.
15 ezer 700 forintért M56 Scorpion és 6550 gold+ 30nap prémium.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.09.08. 09:05:12
Dicker is jól tudja hozni a creditet, de nagyon kell bele egy jó legénység (nekem nem volt hozzá, mert a német td ágat még akkor nem húztam), így még néha szenvedős, de lassan-lassan egészen jó tank lesz belőle. Sebzése kiváló, csupán nagyon lassú így minél jobban le kell álcázni.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Amin viszont meglepődtem, hogy a dicker max milyen piszok jól adja a kreditet. Nem gondoltam volna róla, most mentem 5-6 csatát vele és teljesen jó az a tank, sőt meglepően jó.
Jóbarátok leszünk ezzel a kis mocsadékkal úgy érzem....:-D
Arty-k és TD-k réme lesz már most látom... :-)
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.09.07. 23:39:06
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
mert gyanusan keveset latok igazabol belole.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.09.07. 22:52:26
WG tierlimitet elveszi a prémiumtankoktól. Az egyik legfontosabbat veszi el. Csak a +50% ami marad. Akkor miért érné megvenni.
Ma egy is3 2-ből 2x lőtt be ott autoiammel, 0 célzással. Le merem fogadni hogy elméletben ez autobounce, csak az RNG ránk osztotta megint a loser szerepét és ilyenkor természetesen a páncél sem működik.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.09.07. 21:47:36
Utoljára szerkesztette: Kryon, 2015.09.07. 21:35:37