A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
blueskyer #371491 Kérlek szépen ezt meg tudom magyarázni. Egyszerű pszichológia. Arra kondicionálnak a tudatalatti reflexek segítségével, hogy gold vásárlásával húzzál tankot.
A helyzet mindenki számára ismert. Jól megy a játék minden tankkal, bezzeg amit húzok a stockos Csi-Rí azzal vagyok állandóan szopóágon. Most mit tegyek? Van az adventi csomagból egy valag goldom és úgysem kell ingame premtankot vennem, mert pont azt vettem meg csomagban Meheheee

Hopp,………itt a lehetőség hogy hasznosan felhasználjam és kihúzzam 50 csata után a T-54-et vagy ha alap fiókom van veszek belőle prémet és láss csodát, az agy ehhez fok hozzászokni, ha a svéd ágat húzod, akkor is erre fog ráállni az ember !
Utoljára szerkesztette: blueskyer, 2016.04.03. 19:23:42