World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha átlagot nézünk akkor bőven meglesz a Wz111 október 1-ig...Olyan szept 20-ig szerintem megcsinálhatom ha ügyes vagyok. Napi 2-3 óra játékkal.
Killekre: Ha sikerül abszolválni egy combosabb kört (napokban volt egy 8 killes t29 köröm) akkor megy az. Én mindig akkor játszom a legjobban ha nem a killre megyek, hanem a jó szereplésre (sebzés, nem gyors elhalás, hanem rövid távú célok kitűzése és azok teljesítése). Viszont ha fáradt vagyok akkor annyira nem tud érdekelni a csata kimenetele akkor megette a fene az egészet úgyis elkapkodom a csatákat. Ilyenkor hagyni kell az egészet a fenébe.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
mondjuk mindegy nem hiszem hogy menne már a dolog jó pár új map fogalmam sincs, másfél éve ré se néztem szóval itt nem lesz seal clubbing amíg újra bele nem rázódok vagy 100 után gonodlom okés lesz
Amig az alternativákat illeti ha jobb lehetőségeket kinálnak noob farming terén akkor talán próbát megérnek nekem hogy elkezdjem xD
illetev most van fejlesztes alatt az armored warfare, ez meg zart, de lehet venni belepot, aminek az alapja a wot, probaljak csiszolni, sot mar ott tartunk, h a wot kezd el atveszegetni majd abbol dolgokat. igeretes, de meglatjuk. alapvetoen mas eraban jatszodik, de az alap kb egyezik.
annyi komoly fejlesztes h multkor meg strom is elfelejtette h van...
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.09.07. 20:07:59
jah: van im! ez egy kudletessorozat, 4 lepcsoben, minden lepcso egy reward tank (nem premium!)
illetve artynak van egy speci mod: battle assistant, hogy konyebb legyen az elet
most megy egy wz111 grind, ha kell egy 8as premium es van nap 2-3 orad ra.
kiserleteznek meg par csata moddal is.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.09.07. 20:00:08
vmi lényeges változás a mechinkában?
Semmi? xD
minden mas maradt az igeret foldjen 😊
jah a szoraskep nerfet elfelejtettem..
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.09.07. 19:56:37
Mi változott azóta a játékban?
59 Patton on sale on the RU Server
It cost 30 dollars.
http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/44/September-x3weekly-week1/
6/db ap-t lőttem,mind bement+a végén 2 rohangálóra próbáltam 2he-t,de mellé ment<#wilting>#wilting>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

<#hehe>#hehe>

Majd legközelebb átkapcsolok TD-módba t<#eplus2>#eplus2> hátha úgy többet ad.
ROMOTO,Angelus1991ster
Akár hiszitek akár nem E25-ben többször megteszik ezt mint pl artyban.Pedig nem mindig okádom a goldot vele,és mégse tetszik nekik,ha láncolva szeded ki,vagy úgy hogy nem is lát,akkor is lehekkerez,lecsalóz<#fejvakaras>#fejvakaras>
Pont a minap történt,belemásztam 1 Tiger1 elejébe, kiszedtem 900+rol,úgy,hogy 1x se tudott meglőni mert nem tudta lehajtani a csövét,persze annyi esze nem volt,hogy a mögötte levő dombra feltolasson, <#mf1>#mf1>majd lehekkerezet<#fejvakaras>#fejvakaras>
De mindegy mert ez csak 1 példa,teljesen mindegy miben ül az ember,leanyáznak Kv2,RHM,WTe100,Bulldog,T49.Tök mindegy meglövöd öket azt már ugatnak.
Mondjuk engem marhára nem érdekel senki sírása,ez csak játék.Persze néha nálam is betelik a pohár mikor kilődöznek az artyk,de akkor beülök én is egybe azt elkezdem okét ki counterezni<#mf2>#mf2>
Na viszont ők ilyenkor nagyon dühösek,és anyáznak is rendesen<#vigyor3>#vigyor3>
Úgyhogy mostanában elég sokszor ezzel kezdem a csatát,rászánom azt a 1-2percet<#ravasz1>#ravasz1>
Csata után rájuk írtam kinél is kell jelentkezni<#eplus2>#eplus2> azóta se válaszoltak<#fejvakaras>#fejvakaras>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ma oneshotoltam egy t54 ltw-t vagy mi a rákot,és elkezdett ugatni,azt hittem német mert valami német klánban volt,

Az a rossz amikor az ellenfélnél van 5-6 értelmesebb játékos, mellém meg csak retardáltakat dobál.
Jah és ami a legjobb volt hogy T49 minden lövése talált,és át is ütötte a páncélt,ilyen se nagyon szokott lenni.Rhm,obj 907,stb-1 E100-ra lőttem vele.RHM meg stb oneshot volt.<#fogmosas>#fogmosas>
Meg mákom is volt,idióta arty persze oda lőtt,és engem is eltalált.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.07. 11:03:42
angelus1991ster.blogspot.hu
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.07. 10:17:37
Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.09.06. 23:54:13
ja nem, tölti a szopós az aranyat és lényegtelen az egész páncél
5-ösömet ki filézte röhögve a Churchill 3-as mert spammelte az aranyat végig (mondjuk ezt forgathatom, tornyomat belövik aranyosan, egy nagy weakspot a legtöbb 4-esnek, 5ösnek szinte mindnek aki tudja hogy ott kell lőni)
túl nagy RNG <#felkialtas>#felkialtas>
buzi az összes artista <#ravasz1>#ravasz1>
itt meg elfogyott a lőszerem <#hehe>#hehe>

aza svéd konzervgyár nicknév odaver, vlmi viking klán harcosa
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.06. 22:41:43
http://www.noobmeter.com/player/eu/abba36/508131742/
ugy van vagy 5db t10e, hogy egyedul csak a t1 van meg neki abbol az agbol...
a teljesitmenyen mondjuk latszik is..
5000meccs is7el es 43%
de h megis mi a faszt szeret ebbe???????
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.06. 21:23:48
"Megnövelték a gravitáció hatását amin keresztül jobban érezhetó az adott jármű tömege"
Ez a gravitáció a lőszerekre is kihat, néha azért potyog le az ellenfél előtt a lövedék méterekkel 😄