banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• blueskyer
    Hát ha engem kérdeztek. Szerintem a WG az új prém tankokat semmiféle új játékélményel nem tölti fel karakterisztikailag, ezzel szemben stílusban igyekszik kompenzálni. Állatos egyedi álcafestés (Pattron, Mucus) nemzettől eltérő szín (spenót mucus, FBI-os germán bulldog ). Amolyan copy pastol egy tankot és átteszi más nemzethez, hogy húzzál vele ágat, viszont igazából semmilyen hasznos köntöst nem kap : nem lesz extra kredit (mint régen a Type gold), nem lesz normál tankokkal el nem érhető páncél (mint a mikromumus vagy Pz 2 Joker). Még preferált MM-et sem kap semelyik

Igazából ezek az új prém tankok gagyik, hogy így fejezzem ki magam.

Ha meg akarod venni a német bulldogot, tedd fel magadnak a kérdést : valamiben extra játékélményt nyújt ? Tud olyat, ami a sima bulldog nem?
    A sima bulldog ráadásul táras, ami egy flankelésnél hasznos, ezt feldobja magas tierbe és az AP-je kicsi, ezzel farm nem lesz. Funabb az amcsi társánál ? Igazából azon túlmenően, hogy elegáns és egyben titokzatosságot sugárzuó koromfekete F.B.I-os festést, cammot kap valamint a WG-jele ott virít az oldalán, amit szopóágon jólesik majd nézegetni, szerintem semmiben nem különb sima társánál. Ne egyből vedd meg. Van még rá 28 napod, várd meg a reakciókat
    Utoljára szerkesztette: blueskyer, 2016.04.03. 17:38:05