banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone
    Mutass már képeket ha lehetséges, vagy valaki aki tud mutasson már is-3 frontján olyan spotokat amiket lazán beverek 175 pen-el :D Engem még 200-al is sokszor megtréfál, vagy mikor perzsába ülök akkor is inkább rátöltök goldot mert a franc se akar gondosan célozgatni ha pl. szembe kerülök vele pedig annak még csak nem is 175 a pen-je..:D
    Viszont mindig elcsodálkozok azon h én vagyok ennyire balfasz v mások ennyire jók h csak úgy reggelire eszik az is-3-t szemből 175 pennel :D (anno mikor nem volt más lehetőség és lődöztem bulldog-al szemből akkor is csak ha RNG beadta tudtam átvinni...:D)
    (az h ha szögbe áll vágom h a felém közelebb eső lemezt könnyebben belövöm mert elveszti az extra angle adta előnyét...szval másra gondolok :D)