World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
Néha nehéz a WG-t megérteni. Eddig sem volt rossz tank ez, de a búbja most már szinte belőhetetlen, ha nem áll statikusan az ember vele, akkor mozgás közben mocsok nehéz sebezni előröl.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.09.02. 16:07:30
walert
szégyen
Userx2
szerintem a tier3-ast kuka úgy ahogy van, a 4-est lerakni a helyére, és egy másik 4-est berakni
nevetséges hogy heavy, lassú, de 35 mili a frontja, míg a tier4-es japó mednek 50....
nem baj, váltani kell goldból free xp-et és akkor jó lesz
Utoljára szerkesztette: walert, 2015.09.02. 13:58:52
kétszer játszotta ezt el, hogy vártam baromi sokat halálom után garázsomba, tankra azt írja hogy Csatában, majd egyszer csak ott a tank. értesítés semmi, hogy mi lett a csata eredménye, XP változatlan. Mintha nem is mentem volna csatát, helyette vártam vagy 20 percet rá
modok nincsenek
ekkora egy határ f.st mint ez a sz.rházi patkány arcú wg
- The fact that on low tiers the newbies are now separated from the experienced players does NOT mean there will be such a segregation (skilled/unskilled players) on higher tiers (RG: Just glad that I can now play low tiers without feeling guilty from abusing the bambies).
Én 9-10 ezer csata után vallottam ezt magamról és én 7-8 ezer csatáig nem is nagyon játszottam németeken kívül más nemzettel és nem abban a szellemiségben játszottam, hogy minél előbb elérjem a 10-es tankot.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Azért érdekes ez a téma, mert a WG először arra hivatkozott, hogy lehetetlen ilyent csinálni, túlságosan leterhelné az MM-t. Ezek szerint a magasságos MM mégis megengedi ezt a logikát. Tier5 fölött nem is annyira a szétválasztás lenne a fontos, hanem hogy a két csapat amennyire csak lehet ki legyen egyensúlyozva kezdők/tapasztaltak tekintetében. A kezdők alatt persze nem csak a kevés csatát játékost értem, hanem a az egyéb kategóriát, akik sok ezer csata után is úgy játszanak, mint egy kezdő.
"Storm elismeri, hogy hibázott az egyik hozzászólásában – elfelejtette megemlíteni,
hogy a WG bevezette a tapasztalt játékosok/újoncok MM szerinti szétválasztását" Vagy ezt? 😄
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.09.02. 12:39:34
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Lényegében minden hétvégén lesz egy küldetés amivel lehet növelni a rangod: Private - Corporal - Lieutenant - Major. Mindegyik szintlépésnél kapsz 150 aranyat. Összes 600-at, hogy ha minden küldit megcsináltál + hozzáférést kapsz egy különleges küldetéshez ami októberben fog futni és a német tankokhoz fog kapcsolódni. T4-től T10-ig a Tier szintnek megfelelő győzelem után lehet majd kapni 2x xp-t a csata után, tehát T4-en 4 győzelemig jár a 2x xp, T5-ön 5 győzelemig stb.
De valósat csak majd az tud mondani aki kipróbálta őket😊.
Utoljára szerkesztette: Tessellia, 2015.09.02. 12:09:14
Valami negatívum jöhetne, mert jelenleg úgy érzem hogy ezek még úszni is tudnak a vízen ha arról van szó.<#nevetes1>#nevetes1>
El kell hogy szomorítsalak. Frontból nincs gyenge pontjuk, se kupola, se kistornyok, se semmi. A seggük ugyanolyan vastag, mint az eleje. Oldaluk papír. Szal, ha kell a dmg/kill és a win vagy csak simán jót akarsz magadnak és nincs lehetőség flankelésre, akkor azonnal töltöd rájuk a goldot. Sajna idáig jutottunk.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Artyk viszont szépen megtépik őket, láttam, nagyon kövéreket beléjük b.sznak, de elég sok hp-juk van, úgyhogy még az artynak is csipkednie kell magát.
A kis accommal mentem pár kört, amin az USA heavy ágat viszem, de ,kicsit erősnek érzem azt az átütést és sebzést amit ezek magukkal visznek egy-egy csatába ezek a háztömbök.
Azért ne b.ssza már meg, hogy egy lövéssel felezi az én heavymet szemből célzás nélkül. Én meg célozgassak hogy sebezni tudjam a kis szívószálammal. Túlzásnak érzem na. HP-ban szintén nála az előny, a sebességben szintén nem szenved hiányt.
Hát jól van ez így? <#nevetes1>#nevetes1>
Remélem gyorsan hozzászokok a szituhoz mert most jó lenne már összehozni ezt a wz-t. De most azért igencsak elment a kedvem, értem én hogy az új ágakat fel kell futtatni azzal hogy egy hangyányit erősebbre van beállítva. De ez mi?
Ilyet még nem mondtam de remélem hogy az artyk jól szórakoznak. <#nevetes1>#nevetes1>
Amilyen túltengés van most ezekből a förmedvényekből, lehet hogy nekem is be kéne segítenem 1-2 artyval a wz evenbte.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
WoT: Nishizumi77
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Utoljára szerkesztette: walert, 2015.09.02. 11:11:10
Igaz, utána körbefutni és kiszedni nem volt nehéz egyáltalán, mert iszonyat nehézkes, de meglepődtem ezen a tankon. Tier7 tank, nagy batár sz.r és nem lehet csak úgy kapáslövéssel bevinni szemből (nyilván van gyenge pontja, megnézem majd, de azért érdekes, hogy egy tier8 nehéz tanknak gondosan helyeznie kell a lövést egy tier7 batárra, különben nem viszi be). Meg ezek a súlyos HE sebzések, tier7-ben? WG noormális vagy? Mintha egy su152 troll ágyút raktak volna rá.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.09.02. 10:57:00
xfire: kistekila
Most próbálgatom a játékot modok nélkül, pontosabban csak egy ikon mod van fenn, de lehet, hogy azt is leszedem, mert a tükrözés zavar. Aslain délután lesz csak és gondoltam megyek pár kört így mezítlábasan.
Ezt most lőttem a 110-el, mindenféle mod nélkül. Szerintem lehet, hogy kipróbálom a játékot modok nélkül. Tudom, hogy hasznos infokat adnak, de pont ez a lényeg, hogy az ember sokkal jobban magára van utalva és mintha nem kényelmesedne el annyira modok nélkül. Pl. nem tudom az ellen utolsó pozícióját, ami egyébként legalább annyira félrevezető info is lehet, mint hasznos. A lényeg, hogy jobban kell figyeljem a csatát és úgy látom, hogy ez előnyös.
Egy dolog zavar csak, hogy néha nagy távolságra kell lőjek és mivel 1900x1200-ben játszom, normál egérrel, qrva kicsik a célpontok, ha picit is remeg a kezem már nem tudom rávinni a célkeresztet. Szóval a zoom modot mégis lehet, hogy felteszem, de mást nem. Kipróbálom így a játékot.

Utoljára szerkesztette: András77, 2015.09.02. 10:17:06
cyka blyat
angelus1991ster.blogspot.hu
Bocsi
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Saor Alba
A legundorítóbb, hogy a WG rinyál a pedotankosok miatt, miközben 100EUR értékben kínálgatja a PZ II J-t a bajnokok csomagjában. Erről a tankról azt kell tudni, hogy amíg ritkaság volt, addig az ebay-en úgy hirdették, hogy alkalmas akár 15 frag begyűjtésére is és több szemléltető videót mellékeltek róla, ahogyan a nyomorult kezdőket halomra lövik vele. A status Rita is nyomott vele pár pedo kört és ő is kiakadt a WG undorítóan átlátszó pénzéhségén. Egyedül a su76i esetében mutatott némi önmérsékletet a WG, bár én már azon sem lepődnék meg, ha megjelenne az is nemsokára bajnokok csomagjában (EU speciál kiadás<#crazya>#crazya> 50-100 EUR). Szerintem ott is csak az zavarta a WG-t, hogy túl olcsón adják az OP tankot és nem az, hogy OP a tank <#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.09.02. 07:45:54
Amíg saját magad lehettél a sikered kovácsa a wot-ban és nem a random-script "játszott" helyetted, addig lehetett is élvezni a játékot, nem csak az első három tier-ben.
De, amióta az addig lézerpontos német lövegek is a legrosszabb szovjet derp-ként hajlandóak csak működni (szórás- és sebzéskép), azóta egyre kevesebben akarnak fönt játszani, hiába a sok promóció!
Most, úgy látszik a még megmaradtakat is ki akarják rúgni az alsóbb szintekről - hiába, mára már annyi (hiába) fizető zombija van a játéknak, hogy az ingyenélőket elzavarva sem nőne meg jelentősen a várakozási idő...
OP tankok..., ja, azokat már csak pénzért kapni és csak azért veszik meg őket mert OP-ok..., ja, hogy ezt meg a többség nem tolerálja és inkább elpártol ettől a játéktól..?!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)