418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Kár hogy a Challenger olyan vér randa,achilles legalább cuki volt.
  • Kotomicuki
    De ez ebben a "wot-os": a jó érékek megvannak, de azokat képtelenség realizálni.
  • Plata
    Ebben nincs igazad az Achilles és a Challenger ágyúj a leg pontatlanabb szar.
    Halál kicsire összeszűkülve is mellé lő,kicsit szopás lesz ki fejleszteni a Charioteer-t,de ez van.
    A Challenger e mellé még atom papír szar is,még egy t4 tank is átlövi.
  • walert
    Tavaly a hellraisers legyőzte őket, ha jól emlékszem
  • Kotomicuki
    Navi Straik "új" haja nekem nem tetszik, a (jó) régi jobb volt...
    Amúgy, grat nekik, jól csinálják, még mindig!

...

Plata #372279:
    Hát, látod, megmondtad a tutit: a wot már csak ilyen -> az egyik legpontosabb ágyú sem megbízható benne (ezért sem terjed, mint esport).
  • haflac
    Tele vannak tomatoval. :)
  • TiborTamas
    Ez a NAVI egy teljesen más világ. Egyelőre nem látom esélyét, hogy bármelyik csapat is képes legyen megverni.
  • walert
    Hogy NBA-bani szóhasználattal élve, azt mondanám söprés lesz. Nagy pofáraesés a kaznától, hogy minden idők leggyorsabb vereségét szenvedték el egy gyerekes hiba miatt. Új GF-es európai csapatot kell csinálni. kazna az egyetlen európai tagokból álló
  • Plata

Kifejlesztve:Challenger jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 58666. Elköltött szabad tapasztalat: 434.
    Megvásárolva: 'Challenger' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 1 380 000.

Cumi challenger +1 töltő -1 rádiós.
  • Plata
    Távolabbit felejtsd el,100 méterről már mellé lő.
    T49 jobban lő mint ez.
  • Kotomicuki
    Azzal távolabbról kell operálni, támogatni jó, de szólózni felejtős vele.
  • Plata
    Ma láttam ahogy Leo tök gázzal nekimegy egy fának és eldurran.
    Csapattárs volt.
  • vasasgabri
    Felakart kenni a falra így rájött az elejére, majd ahogy fordult egy kicsit meg billent és én padlógázt adtam aztán már dőlt is.:)
  • Plata
    Húzom ezt a kimondottan nem túl jó achilles-t,szerintem tierjében a leggyengébb,legpocsékabb ágyúval.
    Szemtől szembe kerülök vele hellcat-el,na gondoltam nekem kaput,mert jobb az ágyúja,kétszer akkorát sebez mint az enyém kb ugyanannyi a töltés ideje,így hát padlógáz és neki,a hellcat kis bukkanó mögül lőtt volna úgy hogy csak tornya látszódjon,na a kis dombon megugrattam az achillest és rá a hellcatre.
    Hát bazz sikerült megölni,azzal hogy a fejére estem majdnem 400-at sebeztem belé.
    Jah nem estem ám le egyből róla,még forgolódtam rajta.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.09. 13:55:02
  • walert
    És...mit tud?
  • Userx2
    Tegnap belenéztem. Mit tud a 113, higy oldalanként 3-4 darabot visznek? Randomban meg nincs egy se.
  • Userx2
    Az olyan emberkék örülnek a + 2 tiernek. Tierjében nagyon kevés a tankok HP- ja. T4 ekket is lépd át és törekedj utána a 6 érzék skill megszerzésére a parancsnokon; hogy kapj jelzést arról hogy felszpotoltak.
  • Faboo
    Ja, a marder38 egy picit op szerintem. Kitűnő és gyors löveg, mozgékony és agilis és jó az álcája. Mondjuk a hetzerrel már nagyon régen játszottam (lehet a bétában?), de a marder38-at sokkal jobban élveztem.
  • walert
    Aki elmegy este, annak ajánlom figyelmébe a 10 percen belül elkezdhető esti mestét Návi Kazna https://www.twitch.tv/mrscheff
  • asolyom
    Én ma. Marder 38-at láttam ilyen 2000 körüli sebzéssel.....
  • sempike
    Mostanában látványosan megszaporodtak az olyan meccsek mikor egy piros wn8-ú szerencsétlen keresztű hasít a pályán és lemészárolja az ellenfél csapatát.
    Tegnap egy 300 wn8-ú pár ezer csatás KV-1 szerzett 6 fragot és 2000+ sebzést hogy szimplán a W-t nyomta meg az autoaimet. Egy komplett csapat képtelen volt megsebezni.
    Ma ugyanez egy Black Prince-el: 5 frag, 2000dmg, 3000 block?!!? úgy hogy simán megindult előre és minden oldalról kapta az áldást.

Mire ezt leírtam eszembe jutott hogy most a cseh ágat kezdtem húzni meg az amcsi light-ot, szóval elég sokat vagyok alacsony tierben.
    Ez a iddqd/iddkfa állapot gyakran megfigyelhető amúgy t5 körül?
  • Angelus1991ster
    ESL acc lehet. Van még egy rakat "kiválasztott/felemelkedett" acc.
    Pl. a WoT-PCGamer bemutató acc-ok is ilyenek.
    De pl. a WoT_M41GF_ accok nem ilyenek, azokat megtekintheted.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    De ennek mi értelme azt nem tudom. Biztos valami szíriuszi reptilián wg-s chemtrail-gyártók összeesküvése.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.09. 13:28:46
  • Rammsch31n
    Hogy sikerült felborítani egy nehezebb O-I-t? :"D
  • Myke28
    1 kép. Miért nem tudtam megnézni az illető statját?

Kicsit sem voltam ideges :(

• asolyom
    T4-5 általában.
  • vasasgabri
    Felborítottam egy OI-t E25-el.:)
    E25
    Külömben ha az E25-t fel borul azt nem lehet semmivel vissza állítani, gyakorlóban próbáltuk.
    Utoljára szerkesztette: vasasgabri, 2016.04.09. 12:57:26
  • yossarianHUN
    Hanyas tierben vagy? T4-ig nem nagyon érdemes bármilyen taktikát vagy játékintelligenciát keresni, az még csak keményvonalas káosz. T4-5 környékén komolyodik meg a játék, ott már van értelme gondolkodni.
  • asolyom
    Arra sajnos rájöttem. Így tanul az ember. Egyébként lassan lassan kezdek ráérezni, hogy mi hogy működik, és újabban hasznára is tudok lenni a csapatnak.
  • yossarianHUN
    Ez meglepetésként hathat, de ezért hívják tankcsapdának:)
  • asolyom
    Azért ez kb. az idiotizmussal határos. Fennakadok azon a szar beton tankcsapdán, kijönni nem lehet. Beáll mellém valami kis ellenséges fos, és ripityára lő, és meg nem tudom annyira lenyomni a csövet, tehát képtelenség visszalőni.
  • Sunsetjoy
    LOL, alig fér ki az achi. 158 hp-vel, utolsó emberként 2 arty és 1 td ellen, one shot, one kill - még jó hogy nem a derppel húzom a nagy ágyúig.
  • Lucifer001
    F-117

• AryanW0lf
    Az egyiket vittem. Köszi
  • Mydgard
    Ket bonusz invite kod, ha valaki felhasznalta jelezze a tobbieknek, koszi.

INVITE CODE (FOR NEW WARGAMING ACCOUNT) INCLUDES:

- T15 - German Premium Light Tank
    - Garage Slot
    - 500 Gold
    - 3 Days of Premium

Itt lehet ervenyesiteni:

http://www.razerzone.com/wot-grand-finals-2016

RZNRF-VVME7-ES5B7-VCVWD

RZN2H-35AD3-MEV5W-2NT92
  • walert
    Ez semmi ! Nyilatkozta ezt közvetlenül azelőtt, hogy lelepleződött, hogy az 5.éves ajándék tankot, nem egy maraton keretében kapjuk meg, hanem egy belépéskor aktiválódó gift lesz, ami minő véletlen egy alacsony tierű prémium tank. Ők ezt adják a rászorulóknak, hogyha nem telik T3-ra sem, majd azzal farmolják ki az IS 7-est. Ez a WG morbid humora.
    Ők így képzelik el a játékosállomány poor szegmensét

Utoljára szerkesztette: walert, 2016.04.09. 01:11:33
  • Zoli105
    Már megint be vannak vodkázva az orosz kollega :D nem tudja mit beszél XD
  • walert
    •Ha egy játékosnak nincs pénze hogy minden hónapban prémium fiókot vegyen, Storm azt javasolja, hogy vegyen egy alacsonyabb tierű prémium tankot és azzal farmoljon kreditet.

Mert arra nem kell pénz ?
    egy alacsony szintű prm tannkal pl a Pz2J-vel aztán nagyon sokat lehet farmolni
  • walert
    NA szerveren a legalább 5 évet elért accoc pár csata után kapnak állandóan viselhető 5.évfordulós emblémát. Nem túl OP nekik ?
    Mi kapunk egy spenótra emlékezető zöldséget, amit kitehetünk a kedvenc tankunkra, ha az ellenfél ránk néz ne tudja a weakspotokat becélozni a röhögéstől, ők meg egy tuti egyedi emblémát kapnak.

https://ritastatusreport.live/2016/04/04/5th-anniversary-specials-eu-vs-na/
    Utoljára szerkesztette: walert, 2016.04.09. 00:33:58
  • Zoli105
    Hm akkor a belseje lenne olyan amilyen ha nem jutnának ki időben nem ?
    De mind1 ahogy gondolod :) de ezek után remélem csak azért is berakják , és nem csak Miho Pz4-sét hanem az összes többit :D
  • Angelus1991ster

Viccet félre téve a GUP és Wg összefogásából lehetne prémiumtankokat kreálni egyedi GUP-os festésekkel. Wg-nek is megérné. Persze , úgy hogy ne bassza szét a balanszt .