banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Ezért nem árt, ha az embernek van annyi esze, hogy nem megy bele medben ülve fedezékharcba IS-3-ak ellen. Ha ferdén jön ki, a frontja egyik fele rosszabb szögbe kerül, simán üthető, ha nem ferdén, akkor középen kell meglőni, a lemezek illesztésénél, szintén üthető. Goldot meg egyik tankból se lőttem soha. Nyilván nem lehet mindig az oldalába kerülni, de az igenis eléggé user error, ha te életformaszerűen szemtől-szembe, frontális közelharcba kerülsz IS-3-akkal medben ülve. Sőt, én jobban szeretek a frontjára lőni, az gondos célzással, rohadt nagy balszerencse nélkül simán beverhető, szemben a szar, trollos spaced armor oldalával. Nem azt mondtam, hogy T-54 mod 1-gyel, vagy T-34-3-mal 1v1 ben megeszem reggelire az IS-3-akat, de beütni őket szemből nem nagy művészet, főleg azokon a távolságokon, amiken az ember IS-3-mal találkozni szokott (300 méter alatt). Ha meg D25-ös IS-3-ban kerülsz szembe másik, fullos IS-3-mal, akkor szokj hozzá, hogy te leszel hátrányban, evvan, a stock tank ilyen, majd később jobb lesz.