A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #371197 "Rendszeresen" belövöd egyszer-kétszer, mialatt ő rendszeresen széttép, mint pincsi a lábtörlőt
Csak feltételezem, hogy nem okádod az aranyat, mert arról a feladatról beszélünk, amikor a 175 pennel és azzal a pontossággal kell legyőznöd az IS3 ellenfelet, aki tipikusan a BL9-el jön.
Az, hogy lesipuskás módszerrel meglövöd az oldalát vagy hátát vagy az elforgatott torony hátsó részét "rendszeresen" (mert ha az eleje jön szembe, akkor nemhogy rendszeresen nem lövöd meg, de örülsz, mint majom a f....nak ha sikerül több lövésből valahogy szerencsével sebzed ezzel a pontossággal és átütéssel), ha éppen sikerül úgy helyezkedni, az nekem még kevés a boldoguláshoz, mivel én frontális közelharcban szoktam velük találkozni. Ha nem teljesen hülye az ellenfél, akik kijön az oldalát mutatva, akkor ugye valamelyik gyenge pontját kéne eltalálni, ami nem megy ezzel az orosz csoda ágyúval.
Ja azt ki is felejtettem, hogy a mocsok TVP-nek is 175 pen az alap átütése, úgyhogy azt is hozzáadom ezen tankok sorához, amikor 175 pennel kell leküzdjem a gyakori IS3 ellenfelet és már unom. Tudom, szabad xp vagy ahogy a nagy tudásúak csinálják, akik mindig megkerülik az IS3-t és könnyedén belövik az oldalát (pedig az is trollos kicsit) vagy a hátát neki. Ez a megoldás, jó, de valamiért én nem tudok állandóan az oldalába kerülni, biztos user error lesz.
Még stock tornyos az IS3 nálam, de így is csak röhögök soxor, hogy miket képes hárítani. Persze nem állok le, hanem a szokásos finom shake / rázás technika, sidescrap meg enyhe kígyóvonalban előre, ha látom hogy lőni fog rám valaki (és be szokott jönni a rikosé).
Túltoltják egy kicsit a fijjúk ennek az IS3-nak (is) a páncélját.