banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Arany lőszer alap hozzá, a jobb átütés miatt, de egyébként bármelyik tankkal meg lehet csinálni. Nekem SP,E50,Rudy mindegyikkel sikerült a dupla gyújtós küldetés, mert fel akartam javítani. A sima kigyujtás meg elég gyakran. A tier5 troll ágyúk is jók egyébként, ha jó helyre bevágod a lövést.

Inkább azt tanulmányozd, hogy melyik tankokat lehet könnyen kigyújtani és hol érdemes lőni. A44 eleje (ég, mint a zsír, ha az elejét meg lehet lőni, először a rudyval sikerült kétszer gyújtanom így), su101 eleje, t150, kv4 torony közepe-hátsó része alatt az oldala, kv3 szinte a teljes oldala (ez "hálás" tank, pár lövés az oldalába a hátsó rész közepébe és ég, mint a zsír), tog segge (szinte garantált gyújtás), cromwell hátsó része, most hirtelen ezek jutnak eszembe, de van több tank is. Soknál már ösztönösen oda lövök, annyit gyakoroltam a gyújtást :) legalább valami haszna volt az IM-nek. Az új sztárok viszont az egész cseh vonalon levő tankok, de a t34/100 talán a leginkább. Minden segglövés gyújtás, ennyi tűzoltót az életben nem használtam el, mint a cseh ágon, de a tier7 katasztrófa ilyen szempontból. A TVP is gyulladt már többször nálam, a tier9-10-t nem ismerem, de már láttam azokat is égni, de nem tudom, hogy ennyire érzékenyek-e.

Ha van az ellenfélnél ilyen tank, amit nagy biztonsággal ki tudsz gyújtani, akkor menj neki. A sima gyujtás nem olyan nehéz. Nyilván célszerűbb kisebb tierben tolni ezt a küldetést és ahogy látható tier6-7 tankok között sok olyan van, amit nagyon jó hatásfokkal ki lehet gyújtani, úgyhogy tier5-6 meddel célszerű nekimenni, hogy meglegyen a plusz 1 tier.

Más téma, hogy kihúztam az IS-t, előtte a KV4-n a nagy ágyút, most meg ugye szintén stock az IS3 és már QRVÁRA unom az orosz 122mm-es 175 penes ágyút, de annyira, hogy elvenném a kitalálójától a vodkát azonnal, mint büntetés. Ugye ezek a nehéz tankok hasonló ellenfeleket is kapnak, az IS3 ráadásul mindig, szó szerint mindig kap IS3-t ellenfélnek, ami eddig mindig fullos tank volt BL9-el és általában találkozunk és általában nem tudom belőni csak szenvedve, mialatt ő a BL9-el röhögve.

Múltkor valaki vagy valakik arcoskodtak, hogy a 175penes ágyúval hogy szétszedik az IS3-t. Hát szívesen megnézném azt a mutatványt, mert én általában nagyon szenvedek az IS3-ak ellen ezzel az ágyúval.