A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #370995 Múltkor kazna-s szakasz jött és volt 1 arty benne (a g.ci brit tier10) és elkezdték a chat-ben b.sztatni a srácot, pontosabban az egész szakaszt, hogy majd biztos legázolják az ellenfelet. Nincs xwm-em, csak sejtettem, hogy nagyon sz.r nyerési esélyt kaphatott az ellen, azért ugatnak annyit. Na de a lényeg, a kazna gyerek mondja, hogy ő régen sokat artyzott, de most már csak IM miatt használja randomban, meg mondta, hogy azért sem szereti, mert a wn8-t nagyon viszi le, nem tud eleget sebezni vele, úgyhogy nem kell félni.
Megnéztem én is és tényleg basszus vagy 1000 ponttal rosszabb vagyok artyval, mint az átlagom (tehát még annál is többel, mert az átlagot már eleve lehúzta az arty csata). Nyilván én nem vagyok egy sztár artysta, nem is akarok az lenni csak az IM-t valahogy kiszenvedni velük, aztán ennyi. Az FV304-t kivéve szórakozásból nem artyztam és az a szerencsétlen arty is teljesen használhatatlan ebben a rush környezetben, megy rozsdásodni vissza a garázsba (pedig még örök álcát is vettem, annyira teccet genyózni vele a pályán, tanulság normál, nem prém tankra soha ne vegyünk örök álcát). Nade azért teljesen hülye sem vagyok, tudom, hogy oda kell vinni a célkeresztet, a tankok elé kell célozni ha mozognak és kivárom a célzást, amennyire csak lehet. Sőt még mozgok is, hogy ne találjon el a counterarty vagy a csíter g.ce piros pontos meg odébb megyek, ha onnan jobban rálátok az ellenre. Szóval olyan nagyon nem is tudom elképzelni mit lehetne ezen fejleszteni, az artyzás nem egy olyan dolog, amiből doktorit lehetne írni...
Nem tudom ennek az okát, talán a nerf miatt van, mert a wn8-be beleszámít minden sebzés, nerf előtt és után is. Az is észrevehető, hogy jó játékost nem látok artyban csak nagyon ritkán. Mivel nincs xwm-m, ezért arra gondolok, hogy ismertebb, neves klánból való játékost alig látok artyban. Viszont mondjuk pont a brit 10-es artyt elvileg nem érintette nagyon a nerf hatása a wn8 számításban, mondjuk talán a későbbi pontosság kiherélés vagy más nerf, ami most nem jut eszembe.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.25. 14:49:37