418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Rammsch31n
    A hajósban is ugyanakkora probléma... mert mondjuk egy 2 szinttel nagyobb battleship, úgy szétkap téged pár lövéssel, hogy csak pislogsz.
  • asolyom
    Meg kell mondjam, hogy továbbra sem értem a WG MM elgondolását. A hajós játékban is küzd ezzel az ember, de itt a tankoknál még htványozottabb a szívás, amikor bepakol +2 tierbe. Észre sem veszed, és kilőttek. Ennek milyen értelme van? Kb. tart 30 mp-ig egy meccs ilyen esetben.
  • Toweliee
    Mert Coop modban játszol.
  • Rammsch31n
    Parasztvakítás... azért látod így, mert még csak 3-as szintnél jársz...ergo most kezdted... majd ha mész felfelé rájössz, hogy ez is tök ugyanolyan mechanikájú, mint a WoT.
  • yossarianHUN
    Az vagy PS4 WoT volt, vagy Blitz, esetleg valami házibarkács skin. A PC-s verzióban sosem volt ilyen animés izé.
  • Zoli105
    Üdv mindenkinek :)
    azt szeretném megkérdezni tőletek hogy hogyan lehet a Wotban megszerezni Miho Pz4-sét (Girls und Panzer ) valami küldetés volt vagy meg lehet venni ? mert láttam youtuben videókat róla és jó lenne beszerezni :D mert hát az anime nagyon bejött :D (úgy mint a World of Warships-ben az Arpeggio of Blue Steel - Ars Nova hajókat )
    válaszokat előre is köszönöm :)
  • András77
    Működik a kód, kösz. Jól jött most az 1 nap prém, farmolok kicsit holnap.

Egyébként aktiváltam a reservet újra - 5/13 a győzelmi arány, szánalmas, komolyan mondom. 2 IS3 csata, 1 Ferdi a többi TVP. Nem a győzelmi arány igazán fájó, de amilyen vereségek ezek, buta primitív játékosok hordái, bármit képesek elveszíteni. Legtipikusabb példa, sand river védés, kirohan 10-12 tank fel a fennsíkra, balra körbe, jobbra a leshelyre és döglenek pillanatok alatt az össztűzben. Egyébként pl a 2 reserve ámokfutás után is 52% a TVP-vel a WR-em, tehát egyáltalán nem jellemző, hogy ilyen mértékű mélyrepülés legyen.
  • Userx2
    A minap az amúgy könnyű T-50 -el, feltúrtam a falra egy Borsigot. A lánccal a falon már semmit sem tudott tenni. Mit tudhat az E-50M művelni a cseh medekkel, meg germán M41 esekkel? Jújj. Kár, hogy nincs most meg. Fun faktora biztos csak jobb lett.
  • Myke28
    Müködik ,Köszke.
  • Antimat
    Ez már nem a WoT fórum?

Tök jó néha ez az új kézifékes-fizikás okosság. Ma délelőtt Prohorovkán lerongyoltam a hegyről, közben elsuhantam egy IS3 mellett, aki szerencsére csak a tornyával próbált lekövetni, a háta mögött kézifék, és befaroltam a másik oldalára. 3 lövést tudtam ezalatt bevinni neki, egyet azért ő is, de a 4. lövéssel vége lett (ő meg még egy lepattanót tudott még lőni). Fain volt.
  • Angelus1991ster
    OFF:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Első világháborús csatahajók vannak a WoWs-ban?
  • tigrincses
    már van egy Német és Ruszki ág is. Mivel amerikaival kezdtem, így azt fejlesztem leginkább. Osztrák-Magyar nem hinném hogy bekerül tierbe ,bár elképzelhető külön prémiumként.
    Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2016.04.07. 22:24:39
  • tigrincses
    Jobban fekszik, rendszerint az élen végzek , csapat nyer, iszonyat optimista vagyok a World Of Warplanes-nél. A Repülős nagyon nem jött be na azt veri a Warthunder , viszont ott meg már én nem nyújtok elég sokat.... WoT változó és már jobb mint a WT- tankos része. Hajósnál viszont tényleg minden olyan zsírozott.
  • Angelus1991ster
    Mert hajók vannak benne? Azzal csak akkor fogok játszani ha az SMS Szent István bekerül, vagy bármely Tegethoff-osztályú csatahajó.
  • Lucifer001
    Miért ?
  • tigrincses
    Tök jó ez a World Of Warship.... tier 3 -as Carolinával ütök mindent, 1 -2 -3 hajó csatánként kilőve és szinte mindig győzünk. Mennyivel másabb mint a WoT.... de miért?
    Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2016.04.07. 22:15:43
  • joe662
    A gyerek tolt egy dominanciát,1db is 7el végigtolta a meccset,asszem leckéket kell vennem töle
  • joe662
    Razer bónuszkód

Én nem próbáltam.
  • viper07
    Tököm tele van ezzel a prém tankos, prém fiókos konteóval. Van huszonvalahányezer csatám, 50+ prémtankom, folyamatos prém előfizetésem, és a legutóbbi statom 780 Wn8. Olyan szinten szoptam, hogy az már röhejes, így is fogtam fel. Aztán ma 59% WR, kék Wn8. De a stat modot is ignorálom, mert fosok rá. Eljutottam oda (végre), hogy az ilyen apróságok nem érdekelnek. Egy bal click, és next game. Hangosan röhögök ha szopok, még hangosabban röhögök ha szopatok. Nektek is ezt ajánlom ! Uff !
  • M0RN1NGST4R
    -Low tierben B2, B1, S35 és matildán kívűl minden papír. A Hetzernek legalább a front páncélja jó és kellően kis célpont, hogy mellé lőjenek (t-28 hatalmas papír célpont kiherélt fegyverzettel).
    - Camot nem hiszem, hogy egy új játékos tudatosan használna, de javára válhat a Hetzeren
    -Nem kötelező a troll ágyut használni, nem az egylövésezés a cél.
    - Az összes tier 4-esre jellemző, hogy oi exp, oi hordákkal találkozhat, leszámítva a B2-t, talán a valentine-t is.
    - Tier 4-es tankot egy kezdő nagyságrendekkel hamarabb ér el, mint 5-öst.
    - Abban egyetértünk, hogy a Hetzeren túl ez az ág nem noob friendly.
    Utoljára szerkesztette: M0RN1NGST4R, 2016.04.07. 21:45:30
  • yossarianHUN
    Ja, az a fránya BT-7 is azért áll még a garázsban, mert 1000 kreditért lehet elsózni. Rájöttek a rohadékok, hogy mit csinál a 90% ezekkel az ajándokokkal :D
  • joe662
    Ha a bònusz kòdra gondolsz,az màs.azt lehet venni ebayen,megbizható eladótol.Én így vetem a Jt8.8-t 3x is
    De itt gondolom oda kell adni az accodat,a jóembernek x napra és kifarmolja.
  • lexlutor
    hat, mara legutobbit is 0 creditert lehetett, ha jol remlik :)
  • yossarianHUN
    Jeeee. Oszt mennyiért lehet eladni?
  • Sunsetjoy
    Jah, nyár végére :)
  • vasasgabri
    Áááá ez túl nagy nekünk.
  • lexlutor
    azthiszem meg is van az 5. evfordulos ajandekunk:

http://thearmoredpatrol.com/2016/04/07/supertest-t-45-ussr-tier-ii/
  • yossarianHUN
    Hiába próbálod eladni a "szerintem egyre szarabb a játék" (naponta leírt) gondolatát mások lelkecskéjét féltő és ápoló kritikának, nem fog menni.
  • Userx2
    Hamár páncélvadásszal mész, ne hagy ki az amerikai ágon lévő 5-ös T-67 -et sem. Nagyon gyorsan tölt, nagyon jó álcája van és nagyon mozgékony. Tanuláshoz ideális szerintem.
  • barret
    " a t28 meg nem olyan rossz" Jó kezekben a legjobb 4-es med! Mondhatni OP.
  • Angelus1991ster
    Első tétel: Pozitív gondolatok a Wg-ről, MM-ről és RNG-ről.
  • lexlutor
    +kv1 sajt tierben kiemelkedo. es az utan levok is jok. T7ben az is jo, prem nelkul is ellehet vele.
  • lexlutor
    szerintem egyaltalan nem.
    low tierben egy papir td-vel palyaismeret es tapasztalat nelkul, nullas legenyseggel, felszereles nelkul, szenvedes.
    ja es meg torony sincsen.
    ha megy a neppel, abban a papirban egy loves, avgy a taras tankok hordai nyifafntjak ki. ha kempel, akkor is a spottig el, de lgalabb unatkozik, es marhara nem ismeri ki a terepet.
    ms1-t26-t46 maguk tierjeben nem rosszak. vannak hozza taras lovegek is, ismerkedhet azokkal is. a t28 meg nem olyan rossz.
    a hetzer akkor jo, ah mar ismered es van tapasztalatod. az hogy halalagyuval max t4ben vagy alatta egylovesezik. ott meg jo ha a mecscek haradaban megy majd. a oi-k, oi-expek meg siman kifilezik.
    egy kezdo tanuljon alap tankkal. ennyi erovel spgezhetne is. abba is meg tud tanulni mindent.
  • vasasgabri
    Csak szóbeli szigorúan TS-en!!!B-)
  • M0RN1NGST4R
    A prémtankjaim nagy részét az elmúlt egy évben vettem kb 45e gold értékben. Megvettem egy hete a német bulldogot és most épp szétszivat a játék, szóval nem hinném, hogy prém tank vásárlásra ösztökélne a játék. Prémium előfizetésem nincs és nem is volt.
  • Angelus1991ster
    Dolgozatot mikor írunk? XD
  • M0RN1NGST4R
    KV1-ig nehezebben, hosszabb úton jut el, mint a Hetzerig. Tanulásra a Hetzer tökéletes.
  • lexlutor
    en a jagd88at ebayen vettem. meg par wg rendezvenyen osztogatott kodot.
    meg kell nezni kitol es mit. egy 100%os tobbezres eladason tuli elado, nem fog ilyennel lehuzni.
  • vasasgabri
    Az ebay tele van ilyenekkel. Gondolom akkor a prém tankok is azok.
  • Nihili
    Azért azt lemerném fogadni, hogy azok a játékosok hőbörögtek a chaten legjobban, akik miatt pont, hogy ennyi 15-2-es meccs van mostanság. Ezek a játékosok azok, akik mindenféle meggondolás nélkül 1-2 lövés leadása után perceken belül meghalnak, majd ezt követően veszettül szidnak mindent és mindenkit.