World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: bornofakone, 2015.08.30. 20:18:40
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
T95E2-nél azért azt az átütést buffolhatnák 10 ponttal.
angelus1991ster.blogspot.hu
Igazából holt egyszerű volt, regisztráltam az oldalra, utána buy gombra rányomtam, majd követtem a lépéseket (név beírása, számlázási cím, postázás módja, de ezt automatán beadta, nem kellett semmit x-elni v ilyesmi, utána pedig fizetési mód választása, ugye nekem paypal, szval 1 "place order" után paypal-ra átirányított, ott is bejelentkeztem, jóváhagytam az összeget, 6481 huf-t.) Kiírtam minden kódot, amit láttam, ez kb. 30 mp lehetett, majd beléptem e-mail címemre, és ott várt 1 jó pár üezenet, és köztük ott volt már a kód is. Benyomtam wg.eu-n és már bent is van a garázsban JT.
Itt 1 kép 😊

Érdekes a 90 mm-es lövege. Olyan meghatározhatatlan. 😄 Kinézetre a simacsövű 90 mm T208 kicsit rövidebb változata, a lövegpajzs viszont egyértelműen a T95E1 harckocsié, amiben 90 mm T208 volt. Nem elképzelhetetlen, hogy a Chieftain 120 mm L11A5 lövege (és a T49 152 mm-es gun launchere) után úgyis mindegy már alapon mégis bekerülnek simacsövű lövegek a valósághoz képest erősen gyengített átütéssel.
Ha már T95 akkor viszont érdekesen alakul ennek a harckocsinak az állapota. A test már le van modellezve a T95E6 és T95E2 révén. A négy különböző toronyből az M48 féle már HD, a T54E2-é szintén HD (ez a torony van azon az M48A2/T54E2/T123E6 harckocsin), a T95 féle torony akkor most már szintén HD, egyedül a T96 torony nincs lemodellezve HD-ben. Bármelyik a négy közül esélyes lehet egy tier 10 T95 tornyának.
Igazán jöhetne már a második amerikai közepes ág. Van akivel már 2 éve várjuk.
Illetve meglett a T95E2. Egész jó. Közepeshez képest jó frontpáncél, nagy tűzgyorsaság, kielégítő gyorsulás, kellemes fordulékonyság. Nem vészes a célzókör szétesése se. Igaz hogy az egyémen van stabilizátor, ventillátor a legénységnél pedig BiA, pillanatkép és sima utazás is.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.08.30. 19:44:10
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A tank 3500-ba kerül, ha kiszámolod. Nosza
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
ESL Live Stream

Bereggelek kinguin-ra, megveszem a JT-t paypal-n át, majd várok az e-mailre. Megjön az e-mail. Látok benne 1-2 fontos infót. És elvileg visszaloggolva kinguin-on hova kellene beírnom a fontos adatokat, hogy megkapjam a csodás kis JT kódom? 😄
Vagy ezt azért tudatják velem? 😄
De 6k-t nekem is megérne JT 😄
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2015.08.30. 17:04:41
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Thank you for your order from kinguin.net. You can check the status of your order by logging into your account. If you have any questions about your order please contact us.
Your order confirmation is below. Thank you again for your business.
Your Order #13893952 (placed on August 18, 2015 8:13:22 PM CEST)
Billing Information: Payment Method:
Cím
T:elószám Credit Card / Visa, Mastercard, AMEX, JCB, Diners
Moneybookers Transaction ID: 1943881721
Item Qty Subtotal
World of Tanks 1250 Gold + 8.8 cm Pak 43 Jagdtiger tank + 7 Days Premium Bonus Code - kinguin.net 1 €20.39
Subtotal €20.39
Buyer Protection €0.00
Payment Charge €0.76
Grand Total (Excl.Tax) €21.15
Tax €0.00
Grand Total (Incl.Tax) €21.15
Ezen két fontos adat van valaméket valahova be kell másolni a kunguines oldalon. Elrontani nem lehet.
Szomorú, hogy 12 nap alatt elfelejtettem , hogy kínlódtam ki a kódot...
nem szeretem ha túl bonyolítják..így azért gondolkozok még rajta 😄
E-mailben kapsz majd a végén kódot és hivatalos WG oldalon beváltod. Picit macera kód megszerzése, mert lehet talán a kapott számlával még kell kezdeni valamit, és már nem emlékszem pontosan mit. Talán a tranzakciós azonosítót be kell másolni ha belépsz kinguines profilodra. Sokak pont ezért nem boldogulnak, mert nem kapnak kódot rögtön. De ha nekem ment, (hülye vagyok ezekhez) akkor kell hogy sikerüljön másnak is. Ez hogy mit értesz személy alatt nem vágom. Ez egy kereskedő cég. Kinguines regisztráció kell és jelszót fel kell írni, mert engem nem enged be...
Úgy döntöttem, szánok pár forintot erre a játékra, JT8.8 vennék, ha még most lehet.
http://www.kinguin.net/product/148711/world-of-tanks-1250-gold-8-8-cm-pak-43-jagdtiger-tank-7-days-premium-bonus-code-1414011884-374460-t/#
20 eurót megér nekem, viszont az a kérdésem, hogy ezt meddig lehet aktiválni? Ma az utolsó nap vagy szept. 1? 😄
Illetve vki vett már kinguin-ról (főleg ettől a szeméyltől) kódot? 😄 Fizetek és ő meg adja a kódot? 😄
Ráadásul stock állapotban kezdtem vele és max közepesnek mondanám a teljesítményemet, eddig 1600 az átlag sebzésem. A nagy löveggel, toronnyal persze ezen lehet javítani, úgyhogy kredit szempontból kifejezetten kellemes meglepetés ez nekem. Azon gondolkodtam korábban, hogy gyorsan behúzom a stug iv-t és a t28htc IM küldetéseiből szedem össze a tank fenntartásához szükséges kreditet, de így nem kell nagyon rágörcsölnöm.
Eddig nem voltak jó tapasztalataim a tier9 tankok kredit "fogyasztásával" kapcsolatban. Az is8 az első, amiről kijelenthető nagy biztonsággal, hogy tényleg önfenntartó prém előfizetés nélkül is.
Már nagyon régen linkeltem csatát, de ezt az is3 ászos kört eltettem magamnak is. Izgalmas csata volt szerintem, az utolsó előtti az is3-al. A buffolt IS3 kegyetlenül jó tank.
IS3 Ace
Először megbántam, hogy az is7 vonalat kezdtem el a másod accon, mert elég hosszú grind, de a fő accon nincs is7 és nem valószínű, hogy valaha lesz. Az is3 egészen kiváló tank lett és most az is8 kellemes meglepetése, hogy nem egy kredit temető, most már örülök, hogy ennek álltam neki. Az egyetlen amit megbántam, hogy a churchill iii-t vettem meg, mert jó kis fun tank, de egy t25 lényegesen jobban termeli a kreditet és egy olyan accon, ahol a nulláról indul az ember, nincs prém előfizetés sem, nagyon fontos szempont a kredit mennyiség.
11 250 gold
7 day...
Ezek szerint járna az ára aranyban, ha megvetted. 5x5 jegyű kód kell a másodiknak kapott e-mailből. .
Egy ilyesmi kódot kell kapj:
Game key:
VB7WU-TMXD4-3EH23-E6ZWD-YCBKS
Figyeljetek oda, mert 2 fajta csomag van. Ez egyik invite kódként működik és régi accra nem jó.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.08.30. 12:24:57
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/157687-my-revised-german-tech-tree/
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.08.30. 11:52:28
http://ritastatusreport.blogspot.hu/2015/08/chieftaint95-hybrid-in-battle.html
Saor Alba
Helyük van a játéban ( bár én a rakétásokat is behoznám ) , de undoritóan nagy az előnyük.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.08.30. 10:07:41
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
- csökkentik a töltésidejüket pl. GwPanther 29,76 mp helyett 20 mp lenne.
- csökkentik a látótávolságot, úgy , hogy maximum 650-700 m-re láthatnának el - periszkóppal és skillekkel együtt.
- 15-20%-al növelnék az átütést
- hp-t 1,5X-esére növelnék
- sebzés a szintjükön lévő td-k sebzésésnek 10-15-25%-ával növelnék.
- pontosabbak nem lennének, csak a célzásidőt csökkenthetnék 4-5-re
- műhold nézetet kivehetnék , és a wows-ben lévő zoom nézetet, ami maximum zoomolásnál madárnézetbe megy át
http://imgur.com/a/wpjSJ
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.08.30. 08:52:46
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.08.30. 08:32:56
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Saor Alba
Utoljára szerkesztette: Tessellia, 2015.08.29. 22:15:22
- More rewards for top 3 players of losing team are not planned since the losing team could consist entirely of players who played really bad and WG does not want to reward crap gameplay;
de a nyertes csapatban aki 0at tett, azt megis jutalmazzak 😄 mert az jo csapat volt! 😄DD
Tomsilent ment privi. Fura módon csak mibilon láttam, hogy irtál, PC-én nem. Ezen lehetne javítani...
Ha viszont valaki most indítja a ruszki med vonalat, mire t34-85 szintre ér még ritkán van egy full bia sora, ráadásul a rudy legénysége gyorsabban is fejlődik.
Szóval helyzet függő, de egészen biztosan el lehet helyezni a legénységet valahova és az is igaz állítás, hogy tipikusan jobb legénységgel megy a Rudy, mint a normál t34-85.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.08.29. 21:20:56
bekescsaba: A rudy a gyengébb motort kapta meg, de nem érezni lassabbnak. Nem mértem le tudományosan, csak ha megyek t34-85 mellett vagy type58 mellett, akkor simán tartja a Rudy a tempót, ha le is marad gyakorlatilag nem számít, észrevehetetlen. Az ágyúja viszont hangyányit jobb, mint a normál tanknak, ez előny. Ami szintén nagyon jól jöhet, hogy kapsz 4 legényt, akiknek van 0. érzékük (hasonlóan a női legénységhez, csak itt nem kapsz még hozzá egy plusz kifejlesztett skill-t is, csak a 0.-t kapod). Nagyon jól hozza a kreditet és jó vele menni, mert egy használható, sokoldalú tank. A normál tanknál hangyányival jobb, elsősorban az ágyú miatt, de ha hozzágondolom, hogy a legénység a 0. skill miatt kapásból bia-s és a második (itt elsőnek számító) skill gyorsan fejlődik, akkor észrevehetőnek mondanám az előnyt egy normál, bia nélküli tankkal szemben. Ja meg a látótávja is jobb egy nagyon kicsit, ez is hasznos tud lenni.
Jó tank, ezt mindig szívesen előveszem, még akkor is, ha a noobtenger miatt nincs is nagyon kedvem játszani egyébként.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.08.29. 20:56:40