A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #370990 Annyira azért nem rossz, nagyjából minden 5. csatában valaki rinyál azért mert nem tudja beütni. Amit én látok, hogy ezt nem szabad forgatni nagyon, hanem inkább rázni kicsit az elejét, bár ez sok tankra igaz lehet. A másik dolog, hogy közelharcban tényleg szó szerint bele kell mászni vele az ellenség arcába, nem kell finomkodni. Általában nem vagyok híve ennek a belemászok az ellenfél arcába dolognak, mert egy kiba noob dolognak tartom és a csapat sem tud ilyenkor olyan hatékonyan segíteni (sőt, tk veszély), de ezzel az is7-el működhet, annyira trollos az eleje, ha nem látnak rá az aljára. Akkor is mozgatni kell kicsit, tornyot forgatni töltés közben ha az ellenfél arcában van a tank, hogy nehezebb legyen célozni az ellennek. A magas tankok elméletben be tudják lőni a tetejét a gyakorlatban ha izgek mozgok nem fog nekik sikerülni.
Még egy maus-al sem bízom a helyzetet kizárólag a páncéljára, hanem ringatom a tankot, izegni-mozogni kell minden tankkal még közelharcban is. A célzás időt kell jól megjegyezni és a lövés előtt 2-3 másodperccel megállni és célozni, egyébként meg mozogni.
A sarokharc kritikus az is7 esetében, mert normál side scrap esetén belövik az orr részét. Én sokkal merészebben kirakom az oldalát, nagyon erős és nem kell vele annyira finoman kis szöget bezárva kimenni. Ilyenkor az orr rész nem merőlegesen megy ki és tud pattintani.
Az nyilvánvaló, ha talál jó helyet, ahol az alját elrejti, akkor kilőhetetlen, pl ma úgy volt vele ászom, hogy megvédtem a bázist serene coast-on, srégen felmentem, ahogy az orosz medek is szoktak és csak a tornyát látták.
Még egy dolog eszembe jut, amit ezzel egészen jól működik, ha megyek előre és tudom, hogy lőni fognak, akkor dupla R és utána amennyire tudom nagyon kicsit jobbra utána balra, nagyon enyhe kígyóvonalban és rengeteg lepattanóm van így, mondjuk a láncolás ellen nincs megoldás, de ha csak simán egyenes vonalban megyek, akkor könnyen belövik.
Az ágyúja meg olyan, amilyen. Kell a vezetőre + lövészre a skill, ami a lövés pontosságot támogatja meg BiA. Modulokból én egld+vert stab+rammert tettem rá, így gyakorlatilag a maximális elérhető pontossága van (csak prém kaja növelheti tovább meg a venti, de a rammert nem fogom ventire lecserélni,a nagy tűzoltó meg kell rá, kaja kilőve, amúgy se lenne rá kreditem).Pontosan ezért érdemes belemenni az ellenfélbe, onnan nem fog hibázni (még a tpye5-nek a bolhap.csnyi bal oldali 0mm-es szellőző vagy kinéző kis gyenge pontját is belőttem ma, de persze benne álltam az arcában), 100-150m-ig lehet próbálkozni gyenge ponttal, afölött meg flank vagy nagy gyenge pontok (e100 alja mondjuk) jöhetnek szóba.
Gyulladás előfordult, robbanni még nem robbantam, de vigyázok, hogy ne rakjam ki merőlegesen a testét. Van annyi nagy tűzoltóm, hogy most azon nem kell spórolnom. Kb 15-20 csatánként egyet felhasználok, duplán még nem gyújtottak fel.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.25. 11:48:16