A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #370988 Az más, nem gépfüggő. Még streamen is láttam ilyent pedig a gyereknek i7 + valami top videokártya volt. A pz1c rengeteg lövedéket lő ki és azoknak a követésével vannak gondok. A másik, hogy szerintem a szerver is behal ilyenkor. Volt régen ilyen tier3 csapat bajnokság vagy küldetés valami és meghívtak random srácok, elfogadtam. Én pzs35-el jöttem, ami bírná a pz1c lövéseit, csakhogy arannyal lőttek, de a lényeg, hogy teljesen lehalt a gépem tőle, belassult minden, amikor az ellenfél szinte összes tankja elkezdte okádni a lövedékeket.
A jó hír, hogy tier3 fölött már nincsenek golyószórók, megszűnik ez a probléma.
bekescsaba: a hónap végéig. Adott 50x dupla legénységi xp-t a "normál" ToT +50%-n felül, ha nyertünk és top10-ben voltam ! Meg ad az 50-es grind végén 10-10db dupla xp-t és tripla legénységi xp reserve-t. Érdemes kihúzni, ha van rá lehetőség.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.25. 11:04:12