A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #370981 Ott más gond lesz szerintem. Nekem Win10, 8gb ram, i5-2400 és GTX660Ti 50-60FPS-t tud 1900x1200 felbontáson. Minden high-max, pár dolgot levettem low-ra, mint a flora (kell a francnak annyi fű) meg az árnyékok de AA be van kapcsolva TSSAA-LQ-ra. Mostanában nem próbáltam full fullosan, ott mondjuk 40-50 FPS körül tolta legutóbb, de nagyon nem is láttam értelmét, mert én semmit nem vettem észre, ha nagyon figyeltem talán egy picit szebb, de komolyan nem láttam akkora különbséget (jó, több a fű, meg szebb az árnyék, meg az élsimítás miatt a tank csöve egy picit szebben néz ki kb ilyenek), hogy érdemes legyen gyilkolnom a videokarit miatta. Most szépen viszi, nem melegszik túl egész napos játék során sem.
Ráadásul mióta kiporszívóztam a video kari ventillátorát még a kerregés is mexünt
bár egy pasztázás nem ártana neki, csak nem merem bevállalni, nincs olyan kézügyességem. Ráadásul a procit visszavettem max 2800Mhz-re, mert 4 éve raktam össze a gépet és újra kéne a proci hűtőt is pasztáznom, nem akarom így kínlódtatni a hűtőjét. Ja és mindez egy alsó kategóriás Sharkoon Vaya házban, amit le akarok cserélni, csak amit kinéztem már nem kapható (midgard II) és amúgy is mindig csak tolom a házcserét.
A te gépednek jobban kéne vinnie, hacsak nem extrém felbontáson és full full beállításokkal nyomod.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.25. 08:13:43