banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• viper07
    A modokról jutott eszembe. Nemrégen még a verzió váltásoknál ki voltam akadva, hogy újra modolni kell, majd az XMV miatt ki voltam akadva, hogy mennyi retard van a csapatomban. Ha nem volt meg a megszokott mod készletem, úgy éreztem így nem is lehet játszani. Aztán néztem pát stream-et, ahol modok nélkül is tudtak játszani. Mondom én is megpróbálom. Most van egy zoom - max 12- , és egy damage panelem.Semmi más, és komolyan mondom sokkal nyugodtabban játszom, és semmivel sem rosszabbul. A zoom is csak azért kell, mert megszoktam, hogy noscroll-al játszom, fix 4x kezdő sniper nézettel. Lehet ezt modok nélkül konfigolni ? Mert akkor zoom sem kellene. A damage panel is nagy segítség, mert gondolkodás nélkül tudom, ki lőtt meg, majd igyekszem ezt is inkább észben tartani. A pingem jobb lett az fps sokkal jobb lett.