418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• joe662
    Gondolom,valami botprogramot enged rá 0-24ig
  • lexlutor
    en nem vagyok benne biztos, h kezdokent egy nemet td aggal kene kezdened.
    allj szerintem neki az orosz kv1nek. az mar szeretheto lesz.
  • lexlutor
    szerintem elegge kamu szaga van.
  • vasasgabri
    Pár ezer csata után kiderül.:-)
  • asolyom
    Kezdem azt hinni, hogy vagy én vagyok rendkívül retardált, vagy a játék.
  • vasasgabri
    World of tanks 50 Million credits & 1 250 000 XP IN 25 DAYS (Not Bonus Code)

$350.00
    Ezek valósak vagy kamu?
  • joe662
    Ugy làtszik,ha kifújt az egyik konteó,akkor a retardàltak,kitalàlnak ùjakat.XDXD
    Olyan ez mint a vetèsforgó:-D
    20+prèmtankom van,sose jàtszottam prèm nèlkúl:-D
    De ugyanugy sz..ok NÈHA,mint Gyuszó kollèga,ugyanugy kapom a 15-2,3,4,5 csatàkat:-(
    Ilyenkor mi van???
  • vasasgabri
    Ilyenkor mit vársz tőlünk? Essünk mi is depresszióba és elégedetlenkedjünk vagy mennyünk tüntetni? Sokan nem azért játszanak hogy szórakozzanak, hanem hogy mi lesz a hétvégén? Képzeld el se prémium napom,se aranyam nincs egyetlen prém tankot vettem eddig,nincs kiemelkedő statom sőtt... mégis szórakozás a játék van hogy 0 sebzek van hogy tank ászt megyek de nem próbálom senkire hárítani a szerencsétlenkedésemet hanem próbálok minden csatával jobb lenni. Szerintem már túl tudományos fantasztikus módon állsz a játékhoz. Azért mert keresed a miértet a wg nem fog változtatni a játék milyenségén.
  • brasco84
    "Döntetlen, minden ellenséges jármű megsemmisítve" hogymiazanyád? az utolsó kettő lőtte egymást, az egyik meghalt, de a másik is, mert felgyújtották? :D kár hogy kiléptem, megnéztem volna
  • TiborTamas
    GF =/= szülinap. Nyilván az 5 héten keresztül tartó szülinapi partyra tartogatják a nagyobb kedvezményeket és akciókat, de azért most is akartak adni valami apróságot a Grand Finals apropójából.

"Az, hogy nem tartom helyesnek, ha egyre kevesebb ösztönzést kap a játékosállomány !?"

Szerintem meg nagyon helyes, legalább ösztönzi az embereket a minél jobb teljesítményre. Aki nem dolgozik, ne is egyék. :)
  • asolyom
    Akkor inkább veszek álca hálót
  • walert
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hát ha összehasonlítod, az sokkal több volt, de ezek szerint lehet még az 5. évfordulón is tank maraton, mert tavaly e tájban volt, csak korábban http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/489805-anniversary-event-3-days-premium-and-chi-nu-kai/ Szóval akkor hihetetlen örvendek, hogy idén hétköznap kell megcsinálno a missziókat, ha lesznek egyáltalán
  • walert
    Tegnap randomban kijátszottam magam, majd beleolvastam a közösbe, mármint az általános chatbe. Tele volt írva a mező rengeteg játékostól, akik mint a manipulációról beszéltek. Alacsony WR-t és vesztes szériát emlegettek a MM manipulálása és az RNG befolyásolása révén.

Namost ok, ez nem új dolog. Emellett azonban, amit számomra először olvastam, hogy a prémium tankosok voltak az inzultus középpontjában. több különböző játékos azt írta, hogy addig szivatja a játék a felhasználókat, amíg azok prémtankot nem vesznek. Emellett több olyan kontextusban volt manipulációval illetve a WG, melynek kedvezményezettjei a prémtankosok voltak. Utána már idegen forumokon ugyanez köszönt vissza. Ez nekem új. Mi lehet e hátterében ?

Szokásos elégedetlenség lenne? Rossz az új premlight és így vesznek eleget? Lehet a szokványos valós tartalmat nélkülöző konteókon kívül más tartalmat elképzelni eme vád okán ? Ok a prémtankok közül számos buffolva volt, főleg 8-asok és tervbe is lesznek véve újabbak, de egy prém tank eleve rosszabb az adott tierbeli társainál egy dolgoban, ebbe nem gondolnak bele ?

Többen írták már, hogy a prémtankosok előnyben vannak, most nem Az előbbi vitát folytatva , de YosBarát is említette volt egy alkalommal, prém tankokhoz -hez kapcsolódva szintén miszerint „eközben kaviárt eszem” és gazdagsággal kapcsolatos társításokat tett. Nem értem azt, hogy az emberek egy része, azt képzeli, hogy a prémtankosoknak fenékig tejfel, mert az RNG segíti őket ? Most, ha nekem prém tankom van, akkor az RNG másokkal szemben előnyhöz juttat ? Mennyi prémtank kell ehhez ?

Igazából a kérdés lényege, hogy ez egy újfajta konteohullám amire rájátszik a 15 prémtank buffja vagy valós tartalmat takarna ? Pl a prémtankokat túl OP-nek érzitek és aki standard ezekkel megy, az hosszútávon jobb WR-t eredményezne és ez unfair pl ? Mit gondoltok?

• Angelus1991ster
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Remény hal meg utoljára. Wg-seknél már rég megdöglött.
  • Angelus1991ster
    Spórolni? XD Neeee. Pár nap alatt simán össze lehet szedni annyi kreditet, hogy még egy Hetzert vegyél.
  • asolyom
    Érdemes a Marder II-nél a második ágyúra költeni, vagy inkább már a Hetzer-re kellene spórolni?
  • Sunsetjoy
    A múlt évi Grand Final esemény ez volt: link
    De az nem az áprilisi születésnap előtt kevesebb, mint 1 héttel, hanem utána, 2 héttel volt.
  • walert
    Ma megláttam a 7végi elvileg GF eventeket és habár lehet meglepő, de eléggé elkedvetlenítve láttam, hogy bizony a tavalyihoz képest kevesebb misszió (gyakorlatilag semmi) van programban. Emellett -már ha ez nem lenne elég - a crew bónusz követelmény szintjét is felvitték. Erre egyetlen hozzászólásban reagáltam. Nem lehet elmondani a véleményem ? Az, hogy nem tartom helyesnek, ha egyre kevesebb ösztönzést kap a játékosállomány !?

Nem írtam irreálisan sok smilyt úgy érzem. Többet nem foglalkozok ezzel. Szerintem ennyi éppen elég volt. Mindenképpen szeretném elmondani, hogy egy topicgazdának a titulusával magábanfoglaltatik a játékot ért kritikai észrevételek helyes tolerálása is, ahelyett hogy inkább ennek ellenkező irányába menne el. Szerintem erről sem kell többet foglalkoznom.
  • Sunsetjoy
    Mire vártál mit? Valami e-sport rendezvény hétvégéjére mit vártál? :)
  • asolyom
    Némileg normálatlannak tetszik számomra, hogy a T3-as Marderrel berak T5 tankok közé. Ahogy kibújok egy bokorból abban pillanatban one-shotolnak. Nem is látok ellenséget, se a minimapen, se sehol.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.04.07. 18:31:53
  • ikarus44
    Köszi!
  • yossarianHUN
    Az egyetlen provokatőr itt te vagy pajtás, és ezt mindketten tudjuk. Megkérdezzük erről a moderátorokat is? Ha már pártatlan bírát akarsz.
  • walert
    Nem kicsit irónikus, hogy a topicgazda, akinek igazságot tenni elvileg békíteni kellene az egy szimpla provokatőr !
    Utoljára szerkesztette: walert, 2016.04.07. 18:21:46
  • yossarianHUN
    Ahogy elnézem, te szeretnéd. Csak akkor nem értem, miért vagy még mindig itt
  • vasasgabri
    Xvm frissítés megoldja.
  • ikarus44
    Sziasztok!
    Tapasztalt valaki olyat a Patch-ben, hogy nem tud tankot venni? Az E8-at próbálnám, és még 4 hely van a garázsban, de egyáltalán nem engedi a vételt.
    Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.04.07. 18:07:57
  • lexlutor
    az igazan ne zavarjon egy pillanatig sem, h 12en idul majd a evfordulos sorozat, ahogy mar egy parszor elmondtuk.....pont a grand final miatt...
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.07. 18:06:44
  • walert
    Igazság szerint T5 tank maratont vártam, ami tavaly volt és éppen a Toldit, hisz új tankról van szó, ami nem éppen OP, szóval éppen beleillik a korábbi tank maratonokba és ezzel egyidőben a prémium shopban való megjelenését is jogosnak tartottam volna.

Nem értem, hogy mi ez a best5-re kapsz már csak XP bónuszt. Nem elég már, hogy rég nincsen minden csatára, hanem legjobb 10-be kell bekerülni? Amit azért a noob társak mellett sem éppen lehetetlen küldetés, de már a legjobb 5 kell !?

Nem lesz prémtank leárazva, ezt nem tartom problémának, mert ugye most van egy rakás 8-as ultimate csomagban a kicsiket meg vegyék meg máskor akár. Nem kell minden gyermeknap alkalmával az összes prémet leárazni, de azért a Turán & egy tank maraton jöhetett volna már igazán !
  • walert
    Szeretnéd ?
  • András77
    Azért a hetzert a trollal próbáld ki, egy lövés egy pukkanás . Mondjuk az biztos, hogy sok az olyan játékos kisebb tierben meg nagyobban is, akik eléggé nem értik, hogy mivel is játszanak.

Most lesznek félárasra leárazva a modulok és az IM-ből simán ki lehet bányászni elég kreditet hozzá.

Ezzel együtt megértem, ha nem tetszik nagyon, mert a játékos állomány miatt súlyos problémák vannak a játszhatósággal és a WG nem foglalkozik a kérdéssel.
  • Angelus1991ster
    Mit vártál. Ezek wg-sek.
  • yossarianHUN
    Bármikor távozhatsz
  • asolyom
    Hát a WoWs után ez eléggé deprimáló, ahogy Tono írta. Ott azért alacsony, és kicsit magasabb tierben is élvezhető a dolog. Itt csak rohangálnak az emberek össze-vissza, nem ritkán természetesen a lövonalban állva. Azt sem látom, hogy ki lő rám és honnan. Egy lövés és meghalok. Ez így felejtős lesz. Megyek vissza a jó öreg Warspite-omba.
  • walert
    Hát nem lett tank maraton & a Turán 3 sem került be a shopba
    paypallal kaphatsz 15%-al több goldot, mint nélküle

7végi GF weekend mindössze felszerelés és fogyóeszköz feles akciókról szól. Már a 3XP legénységihez is a best 5-ben kell benne lenni Ez smafu !

Úgy érzem egyre carabb lesz a játék
    Utoljára szerkesztette: walert, 2016.04.07. 17:33:58
  • Plata
    T5 tankokig ne nagyon törődj ilyesmivel,a cuccos 500k kredit,de leszerelni sem tudod csak aranyért,vagy féláron eladod a tankoddal együtt.
  • András77
    Páncél nem sok van, de kapott egy tier3-ban nagyon jónak mondható ágyút. Lapítani kell vele, ha lehet. Később a két német ág úgy válik ketté, hogy a papír tankok az egyik ág a másik meg a jobban páncélozottak.

Ahogy fórumtárs írja, bokorban lapítani vele, álcaháló nem olyan drága, azt be lehet szerezni vagy nagy távolságban maradni. Elvileg jó az ágyúja, persze nem tudom milyen legénységed van, lehet, hogy 50%-75%-os, az lerontja erősen a teljesítményt, de ezen túl kell lendülni. tier1-ben megkapod a 100% legénységet, de utána sokáig gyengébb bandával mész az átképezések miatt. Ezen nem lehet segíteni (csak a nagyon táposoknak, akik aranyat be tudnak rakni, de ilyen kis tier-be az nettó pazarlás akárhogyan is).
  • ilsalon
    Hát nagyon hasznos az álca skill, meg álcaháló, meg bokor, sőt több bokor és még egy-két bokor.
  • asolyom
    Egy baj van ezzel a Marderral, hogy gyakorlatilag semmilyen találatot nem bír ki.
  • András77
    Annyit beszéltem erről a hetzerről, hogy vissza is fogom venni, csak buherálok neki valami legénységet. A stug iv legénysége belemehet, azokat úgysem használom semmire, akkor legalább 90%-ról indulnának. A szembe jövő tankok legalább 1/3-t full hp-ről ki tudja szedni, nagyon jókat lehet vele trollkodni. Jó hogy eszembe juttatta a mai kérdés, hogy milyen qrva jó tank is.
  • Bee
    Milyen néven szerepelsz a wotinfón?

Jacktor nem részrehajló, amikor moderál. Ha elmérgesedik a vita, vagy trollkodik valaki, hamar kirakja a fórumról a delikvenseket. Én klántársa voltam évekig a VTEPS-ben, most is a VTEP5-ben, de engem is figyelmeztetett már.
    Dodge-ot, aki elemzéseket írt, segítőkészen válaszolgatott az értelmes kérdésekre, kibannolta a fórumról, mert széttrollkodta az arty topic-ot.

Mercenary jó játékos, így tudja, hogy a páncélnál többet ér a mozgékonyság; én is így gondolom. Nem azért, mert a "haveri körhöz" tartozom, hanem mert ez a tapasztalatom. De ez megint ízlés kérdése, bárki szeretheti a lassú, páncélozott tankokat, ettől még nem lesz troll.

Az 1300 átlagsebzés teljesen átlagos az FCM-mel. A "jó" szint 1525 sebzéstől kezdődik, az unikum pedig 1900-tól. Neked is más a megfelelő sebzés, és Mercenary-nak is, nincs ezzel baj.