A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Tènyleg kellene valami tàjèkoztato faszsàg mielőtt csatàba engednèk azt aki elkezdi ezt a jàtèkot.
Nekem a.fiam is nagy tank fan,kb:6èves kora ota űzi az ipart.Èn amit tudtam,azt elmondtam neki erről a jàtèkrol,mit hogyan,mièrt.
Most 10 èves. A multkor mikor otthon voltam,engedtem kiczit jàtszani,miutàm kèszen volt a lecke.
Kitalàlta,hogy. ő most szakaszozni akar valakivel:-)
El is kezdte nèzegetni a Hoaxos baràtlistàt:-D:-D
Mondtam menjen be a gyakorloba ott szoktak lenni magyar szobàk.Talàlt is ősze is haverkodott pàr gyerekkel,egyszer csak hallommenjùnk szakaszban rendes csatàt:-)
Na itt gyorsan elmagyaràztam,hogy troll szakasz nincs,meg is èrtette.
Csata:Azt mondja neki a haverja,hol lehet kikapcsolni a tèrkèpet?:-D:-D
Azt mondja neki:bolond vagy?Akkor honnan tudod hol az ellensèg?
Itt màr fetrengtem:-D
Kővi csata 2db 1390,hi!ba magyaràzom neki,hogy ez a.legnehezebb osztàly,de ő meg akar tanulni ezzel is jàtszani.
Na mind1egyszer csak hallom momdja a havernak,aki 14èves,ott volt G7egy fèl hps T30 menjúnk rà=-O de előtte tàrazz rà te is:-$
Azt mondja ,az meg mi vagy hogyan?Hoggan hogyan hàt a C vel,ezt sem tudod:-D
Itt màr majdnem leesrem a kanapèrol:-D
Rà is mentek azt ki is filèztèk,ők őrúltek,èn meg szètrőhőgtem magam:-D