A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #370923 Ha úgy gondolja, hogy egyedi és jó tank, akkor nem adják drágán. Vegye, vigye
Ilyen alapon vettem meg a pzs35-t, mert igaz volt t25-m, meg talán valamikor a közeljövőben lesz t55a is (ha rászánom végre magam a light meg ht 15 küldetésekre), de az a Pzs35 tank egy egyéniség. Ráadásul azóta többször volt ilyen csinálj x frag-t küldetés tier limit nélkül és a pzs35-el pillanatok alatt teljesítettem.
Más téma, hogy tegnap sikerült a 45 medes küldetés másodlagossal együtt sőt a t55a spg-15 is, de az a küldetés egy vicc ilyen formában. Ugye "csak" annyit kér, hogy a csapatomban legyek a top sebző meg xp és legalább 3e sebzéssel, de a másodlagos meg azt kéri hogy maradjak életben. Na ez a része egy vicc, nem tudom elképzelni a mai környezetben, hogyan lehet ilyen sebzést kiosztani és még életben is maradni vesztes csatában? Szóval a másodlagos nem sikerült, de mondjuk így majd nem kell a másodlagos a light meg ht küldetéskre (a light meglett volna már töbször is szerintem, ha nem kellett volna életben maradnom, egy öngyilkos roham a végén és elértem volna a 7e-t, a ht-15 esetében nem segít sokat, mondjuk ha veszít a csapat, akkor is meglesz a küldetés).
Na mindennek örömére, elhatároztam hogy megcsinálom a stug küldetéshez az spg-15-t másodlagossal együtt, hogy lássam a stug-ot animálni, már csak az kell hozzá. Elöször is, az m44, amit ajánlottatok kiváló arty, nagyon pontos, az arany lőszere hatékony, csak még nem 100% a csapat rajta, úgyhogy nem jött össze vele, pontosabban összejött egyszer csak nem maradtam életben, de van ebben az artyban potenciál valóban, az egyik leghatékonyabb a tier-t is nézve. Mondjuk nem is akarom a nehezen grindelt kreditet aranyra elb.szni, amíg nincs fullos legénysége.
Utána előszedtem a régi barátomat az fv304-t, már régen mentem vele. Sajnos, azt kell mondjam, hogy ez a tank nem alkalmas a mostani játék környezetbe. Egyszerűen annyira gyorsak a csaták, hogy állandóan mint a béna kacsa tébláboltam vele. Ugye nagyon közel kell menni a frontvonalhoz, lehetőleg valami takarásba (ráadásul ezen a második banda van, nincs még hatodik érzékem sem) de a front szempillantás alatt összeomolhat bármelyik irányba. Sajnos eljárt az idő efölött az arty fölött. Amolyan támogató szerepkörben nagyon jó volt, amikor még a tankok tényleg harcoltak egymással és nem az volt, mint most, hogy szempillantás alatt elhullanak.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.23. 17:35:51