418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #372007 A missions/küldetések fülben ki lehet választani a campaign/kampány fület. Ott látsz 4 tankot, de csak az első a stug IV lesz aktív.
Itt mindenhol ki kell választanod az első küldetést, de neked per pillanat csak TD tankod van, tehát a TD-1 az amit meg is tudsz majd csinálni, de kell hozzá tier4 tank. A többi ágat (arty,med, light meg nehéz) is kiválaszthatod, enni nem kér, esetleg később azoknak is nekiállsz.
Megnéztem az első négy küldetést simán lehet a hetzerrel teljesíteni, a másodlagos küldetést is. Az már 4x75=300e kredit adna.
Ha nem sikerül a másodlagos, akkor újra kiválaszthatod ebben a menüben és javíthatsz az eredményen vagy csinálod a következőt, de sok küldetésnél csak a másodlagos ad kreditet.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.07. 15:05:31 -
asolyom #372006 Bocsi a hülye kérdést, de mi az az IM? -
András77 #372005 Ez igaz, esetleg próbáld ki azt, hogy a hetzer felé veszed az irányt. A hetzer-nek borzalmas a látótávja, tehát ott majdnem mindegy, hogy van-e rajta bino vagy nincs, a kamo álca az csak 100e, az viszont hasznos lehet rajta. Na, a lényeg, a hetzeren a troll ágyú közelharcban szépen tud aprítani, sok tankot 1 lövéssel kiszed. Nagyon gyorsan forog tehát nem kell félni vele bemenni a sűrűjébe, nem tudnak körbe futni, meg ahogy mondtam a látótáv pocsék, nem is érdemes messziről lövöldözni csak akkor ha valaki spotol neked, ha nincs spot, akkor meg mehetsz vele aprítani, abban jó igazán. Némi gyakorlattal viszont a hetzer is már jól hozza a kreditet és mivel közelharcolsz vele, megpróbálhatod elérni a binot.
Illetve még egy jó tanács, a hetzer már tier4 tank, tehát aktiválhatod az IM a TD vonalra. Nem ad sokat, de szerintem elég sok küldetést meg tudsz csinálni és az ad plusz kreditet. Ha nem sikerül a másodlagos része, akkor meg javítsd (sok küldetésnél csak a másodlagos ad kreditet).
Az IM segítségével hamar össze lehet szedni szép összeget.
Ha meg eljutsz a tier5 stughoz és fullosra fejleszted, akkor az nagyon szépen tudja termelni a kreditet, 8-10e körül csatánként nettóban prémium előfizetés nélkül simán elérhető.
Userx2: jó tudni, mert lassan elfogy az akciósan vett kis eü meg javító készletem. Remélem lesz leárazás mostanában.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.07. 14:56:52 -
viper07 #372004 Hívj fel router ügyben -
Userx2 #372003 Viszont a 9-es már nem modulérzékeny. Kapok vele 4 találatot és csak hp kopik. -
asolyom #372002 Köszi. Eljutottam a T3-as Marder II-ig, most kezdek bele a normál csatákba. Az a binokuláris távcső a 500k kredittel kicsit távolinak tűnik....
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Pont ez miatt nem merek resetelni,azt nem értem miért nem kapcsolódik,ha rádugom a kábelt a ruterröl,de még a ruter se mutatja hogy a lan1-be valami be lenne dugva,pedig a kábel jó.Azt leellenőriztem..
3 böngészővel is próbáltam,timed outol mindegyik
Annyit csinál,ha bedugom a gépbe a lan kábelt,hogy lelövi a wifit,de más kapcsolatot nem talál.
Huncutság nem hiszem hogy lenne de azért lefuttatok egy online scant.+deffendert.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha reklám oldal jön fel, vagy kiszolgáló nem válaszol (egyáltalán a router ip-je van odaírva?), akkor az a gyökér böngésző magasról leszarja, mit írtál be neki. Van rajta valami huncutság a gépeden.
Ha nem talál eszközt, akkor se fasza valami. Próbáld meg a routert resetelni, azt hiszem úgy kell, hogy a hátulján van egy apró gomb süllyesztve, amit nyomni kell vagy 1 percig (nem csak másodpercekig), hogy nullázzon. Talán kikapcsolt állapotban is kell lennie, ezt nem tudom.
Persze jó, ha nem CSAK a router beállításokban van leírva azok az adatok, amik a net, belső háló összehozására szükségesek, mert resettel azoknak a beállításoknak is búcsút mondasz. Ha reseteltél, akkor megpróbálhatod azt a frekvenciaváltást is. -
Kis segitség kellene.
Off
Van egy Tp-link ruterem,ami néha eldobálja a wifit.Azt a tanácsot kaptam,hogy állítsak be valami frekvenciát amin nincsen sok hálózat,mert emeletes házban lakom,és van vagy 20 különböző wifi.+ valami csatornát is állitsak N-re.
És itt jön a gondom,hiába írom be a böngészőbe a 192.168.1.1et,feljön valami reklám oldal,vagy kiírja hogy túl sokáig nem válaszolt a kiszolgáló,azt annyi,a ruterbe nem tudok így belépni.Összekötöttem kábellel is a rutetr+a gépet,de így meg aztán pláne nem történik semmi.
Próbáltam a programjával is de hiába követem az utasításokat,az eredmény,nem talál eszközt.
Valakinek valami ötlete,hogyan tudnék bejutni a ruterbe?
-
R3nton #371998 hehe jó az pedig! :D Prohon felmentem vele spotbokorba, mint a lightokkal szoktam. Annyira bizsergett a kezem, hogy elkezdjek lőni a célpontokra, hogy nem bírtam ki. Baszki még fel se spotolodtam, pedig rommá lőttem onnan az egész csapatukat, azokat is akik középen voltak és azokat is, akik hátul a susnyásban, nagyon beteg cucc az e-25, egyik kedvenc tankom :D -
weoczeiagoston #371997 Bocs, hogy egy nappal később válaszolok, de kevés időm akad gép elé kerülni. Hun_Mercenary kötekedett egyébként prém harckocsik topicba. Aki nem fúj vele egy követ, az mind troll. a páncélozott tankok meg mind botok és csak papírokkal lehet vinni, mint Mucc vagy Patton KR. 1300 avgdmg nem is jó neki. Igazából wotinfó az Jackoré, akinek a haveri köre kedvük szerint szétokádja inzultusokkal teli marhaságokkal azt a fórumot és ezt engedik, de ugye ha védekezik az ember, azt már nem. Mindegy amúgy
Én nem égek le, szerencsére 10 csatánként, így sok főleg stock tankon a tűzoltó helyett a nagy csomag van, de azt vettem észre, hogy a legtöbbször már akkor gyújtanak csak ki, amikor már mindegy a csata végén 5-en rámzúdúlva
Az, hogy jobb-e a pótkaja a holnapi leárazás után tudom meg vagy sem. Lehet hogy nem is lesz akciós. Mikor teszik ki, hogy mi lesz kedvezményes? Nagyon várom már -
De jó, hogy túl lettem (harmadszorra vettem vissza) az arl v39-en: 150 meccs 45%, a következő amx ac46 fényévekkel jobb, eddig 26 meccs, 54%, már tankász. -
Kronos79 #371995 Nem akartam külön írni a két ágat, ezért lett egybeírva. De legyen: a japán T8-as használható, a cseh nem.
A T5 és T6-os cseh tankok valóban használhatóak, egész addig, míg nem találkoznak egy trollgunos ellenféllel. Ezeket a szinteket ezért nem reklámozom. Lehetsz bármilyen jó, ha siemka lajcsi rád durrant, azt ennyi volt.
Nekem valamiért továbbra is inkább a gyorstüzelő T-34 és a 85-ös változata maradnak a kedvencek. Meg a Cromwell. -
Angelus1991ster #371994 Miért kell félni a játék megkezdésétől? Ingyen van, nem?
Ha tetszenek a második világháborús tankok akkor próbáld ki, War Thunder és a WoT rendelkezésre áll. Előbbi szimulátorosdi, utóbbi "életerő pontosdi". Viszont ha a modern késő 20.századi és 21.századi tankok érdekelnek akkor a megfelelő online játék erre az Armored Warfare.
-
Rammsch31n #371993 Na jó mondjuk én kicseszek magammal, mert mint már írtam valamelyik nap, a TVP-re sajnálom rákölteni azt a 40k+ vagy mennyi tapasztalatot (ágyú1,ágyú2, motor,lánctalp + rádió, meg egy ágyú adott, és a torony ami muszáj) még, mire kifejlesztem fullosra... így csak kihúztam a tornyot (rá se tettem), hogy minél hamarabb elérjem a 9-est. -
Rammsch31n #371992 Hát igen... nem kell több clicker noob. :DDD Én egy jó ideje (Minimum egy éve), csak azért használtam arty-t, mert kellett az IM-hez...
A TD kezdőknek azért lehet optimális, mert hátulról tudja figyelni, hogy áll a csata, és mit csinálnak a többiek (csak ne a rossz példákat figyelje meg, KIVÉVE HA a TD-vel rohan előre, mint én az E4-el, mert heavynek használom. Hehe.
A scouttal megint nem tud a csata körülményeire figyelni, mert túl gyors, és az a cél, hogy túlélje... a med hasonló csak lassabban, a heavy jó lehet a TD-vel szemben álló taktikára a közelharcot megtanulni, szerintem. -
Én azt tanácsolnám, el ne kezd ezt a játékot! :)
A hajós sokkal jobb, kevesebb bosszantó dolog van benne mint itt. -
András77 #371990 Valahol a tanulási sorrend úgy kéne legyen, hogy arty-td-nehéz-meg-könnyű. Artyt viszont nem reklámozunk, van így is elég félkezű klikker, szóval inkább egy jó TD ággal kéne kezdeni (német vagy orosz TD-k nagyon jók, kis tierben is).
A cseh tier5-6 tankok tényleg jók, a tier6-t lehet visszaveszem, ha valahogy tudok rá legénységet szerezni.
A tier7 sem rossz, de csak fullos állapotban, addig trágya. A tier8 sem akkora sz.r egyébként, ahogy mondják. Az ágyúja lenne egy kicsit pontosabb, akkor nagyon szépen lehetne vele csipegetni. A 2 sec célzás idő kellemes, a 194 átütés meg több, mint ami a pershingnek van. Lehetne több, de már sti alja, jagdtiger alja stb bemegy vele megbízhatóan, ha a pontosság miatt sikerül betalálni persze. Az igaz, ha meglövik, akkor modul meg legény elszáll, szóval a cseh ágra rengeteg eü csomag meg javító meg tűzoltó elfogy.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.07. 11:28:38 -
Rammsch31n #371989 Tévedsz, az 5-ös és 6-os cseh medek baromi jók szerintem... és mivel azt írtad, hogy 8-as szint alatt... szerintem tévedsz, mert a 8-as is nagyon gáz... de ha nehezen túljutsz rajta a 9-es és 10-es állítólag megváltás, szal lehet megéri szenvedni. -
Kronos79 #371988 ... és amit inkább ne válassz! A most bejött cseh ág és a japánok nem túl jók nyolcas szint alatt. A japán nehéz tankok pedig akkor működnek, ha városban vagy, vagy nincs arty. A brit nehéz ágat se nagyon erőltesd, ha rám hallgatsz. -
András77 #371987 Olyan ágat nem igazán fox találni, ami kezdőknek készült. Én inkább a német TD ágat javaslom. Kiváló tankok egész sora. Már tier4-ben érdemes mindhármat kipróbálni, szóval tanulásnak ideális szerintem. Hetzer, marder 38 nagyon jó TD, más más stílus ( a hetzer-t troll ágyúval muszáj kipróbálni), a tier4 stugot nem ismerem, de az se rossz talán, troll ágyú azon is van, de át is lehet ugrani a hetzer felől, de a mardert is érdemes kipróbálni, egészen jókat lehet vele aprítani, nagyon jó TD.
Utána a stug szintén egy kiváló tank és jó kredit termelő (ez fontos lehet), a tier6-nál szétválik az ág, de addigra lesz elég tapasztalatod, hogy eldöntsd, melyik érdekel. -
M0RN1NGST4R #371986 üdv a "fedélzeten".
átnéztem a tech tree-t, hogy alacsony szinten melyik az a tank amit kezdőként relatíve hamar el lehet érni, és élvezetes is vele a játék, valamint tanulni is lehet vele. A javaslatom, hogy a német tier 4-es Hetzer felé vedd az utad:
- meglehetősen jól páncélozott szemből, sok ellenséges lövést fog lepattintani, tehát tovább maradsz a játékban amivel többet tanulhatsz és jobb élményeket szerezhetsz, mintha 1 perc alatt levadásznának.
- kis méretű, távolabbról nehezebben találnak el, valamint nehezebben spot-olnak.
- viszonylag mozgékony: nem fogod elunni az életedet mire eljutsz vele vhova. Pl a matilda tank is a 4es szinten van, hamar meg lehet szerezni, kiváló páncélzata van, de lassú, mint a dög.
- remek fegyverzet
szerintem ezzel nyomj le jó néhány csatát, és utána tedd fel a kérdést, hogy melyik ágnak álljál neki, akkor már lesz némi ismereted a játékról, térképekről stb. -
ilsalon #371985 Érdemes pár replayt megnézni a youtubon, illetve a csatában a halál után megnézni hogyan játszanak mások.
Alapvetően nem agysebészet. Pozicióra odaérni, elfoglalni és tartani, amíg fölénybe nem kerül a csapat és utána támadni. Attól függően milyen típusú géppel vagy, ezt kell támogatni. -
asolyom #371984 Köszi. Amennyit az eddigi olvasmányokból leszűrtem valóban a legtöbben az oroszt írják, mégpedig a KV-1 irányába. Megnézem.
-
ilsalon #371983 A fejlécben van info kezdőknek.
Amúgy lényegében tökmindegy. Az elején úgyis tanulni fogod a csíziót. Sokan az oroszt javasolják, mert az megengedőbb a hibákat tekintve. -
ilsalon #371982 Köszi, hogy szólsz, de attól még lehügyézni nem kell.
http://ftr.wot-news.com/2014/06/12/9-1-td-shooting-camo-nerf-in-numbers/
Igaz, rosszul fejeztem ki magam. Helyesbítem a kijelentésemet, hogy a lövés utáni camo nerf nem érintette őket. Én ezt értem az alatt, hogy nem esik le neki a camoja lövés után. Ez úgy igaz, hogy nem esik le neki annyira, mint a többinek. De a mondandóm végül is ugyanaz. Álcázottabb marad a muki. -
MrSnail #371981 Tripla bokor mögött sunnyog? Ez a dolga... ha nektek lenne ti mit csinálnátok facehug az összes nehéz tankkal mert az a fair küzdelem. Egyszer T25/2-vel seggbe lőttem egy magyar srácot, rám írt, hogy gerinctelenül játszom, mert hátba lőttem... ez kb. ugyan az. -
asolyom #371980 Hali Mindenkinek!
Ma reggel felraktam a World of Warships mellé a World of Tanks-ot is. Úgyszólván minden teljesen új nekem. Mentem 2 gyakorló csatát próba gynánt, de nem igazán tudom, hogy melyik nemzetet, és melyik ágat érdemes húzni először kezdőként.
-
Zoolee1976 #371979 Köszi a sok tippet,ki is próbálom!
Sajna a nehéz tankokkal igen szar statom van,eddig csak a T-34 és T-34/85 el ment jól igazán.
Asszem kicsit türelmetlen vagyok a Heavy-k hez.
Vissza térve az E-25 höz,én még nem sokat láttam a pályán csak ha 50 méternél közelebb volt.Az a durva ellő 10 lövedéket és nem válik láthatóvá még akkor sem.De gondolom tripla bokor mögött sunnyog olyankor!:) -
Gyuszopapa #371978 Szia!Már ma el is kezdem.Köszi a lehetőséget. -
Gyuszopapa #371977 Már nem olyan OP mint régebben volt az álcabónusz sokat elvett tőle.Plusz sok új gyors tank jött a játékba közben.Ajánlom én is a kivárást illetve a sok oldalra való mozgást mivel nem forgótornyos és így neki az egész testét kell forgatni és jól szétesik a célkereszt. -
AlucardHuN #371976 Hát kicsit se csodálkoztam:D , mondjuk így is durva. -
MrSnail #371975 Én nem próbáltam, ami nekem kell vagy tetszik azt frissítette. Próbáld ki, ha nem megy hamar kiderül :P -
Userx2 #371974 Szerintem meg leesik az álcája az E-25-nek is lövés után. -
Nagyon jók!
9.13-as modelleket betehetek szerinted a 9.14-be? -
Blacus27 #371972 "ilsalon A prémium páncélvadászoknak nem esik le lövés közben az álcájuk. Ha meg eredetileg is jó álcájuk van (pl. E-25), akkor igencsak be lehet velük sunyulni. Sajnos, ha a spotterek hamar elhullanak, vagy szarok, akkor nehéz ellenük játszani. Én a kivárást javaslom."
akkora baromságot írtál, hogy az már fáj de nem az a gond, hogy mondod hanem, hogy el is hiszed .http://www.wotinfo.net/en/camouflage?country=de&vehicletype=td&tier=7&showLines=30&_showPremium=on&sort= -
zsupeti #371971 su-152 troll ágyúval meg lehet rendszabályozni. :) De ha mellé megy,akkor lefőtt a kv neked.
Is -el tölts rá He lövedéket ha full hp-s,mert az átrendezi az erőviszonyokat.Így se úgy se lövöd ki,de legalább adsz magadnak egy esélyt. -
AlucardHuN #371970 Micsoda? Nem is tudtam hogy prémeknek ilyen előnye van. Na mindig tanul valamit az ember. -
ilsalon #371969 Bújni kell erősen. Azután ha meg nincs célpontja közelebb jön úgyis. Akkor adni neki.
A prémium páncélvadászoknak nem esik le lövés közben az álcájuk. Ha meg eredetileg is jó álcájuk van (pl. E-25), akkor igencsak be lehet velük sunyulni. Sajnos, ha a spotterek hamar elhullanak, vagy szarok, akkor nehéz ellenük játszani. Én a kivárást javaslom. -
Angelus1991ster #371968 Mit kéne tenni? Hát ezt