A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #370909 Nem rossz ajánlat egyébként, de nagyon rosszul időzítették. Legénység húzásra megvenném például, de mivel megvan az fv4202, ezért nem érdekel. Ha 0. skilles a legénység rajta, akkor jó lehet, mert 5 legényt ad, azzal a teljes ágat le lehet fedni. Csak megint a de, mivel az fv-hez kellett a centurion ax, szerintem a legtöbb embernek már van sok skilles brit med bandája és kezdjen újra fejleszteni? Nem reális, esetleg ha valaki éppen neki akarna állni a másik vonalnak, akkor oda jól jönnének még úgyis, hogy a td és arty ágakon kell plusz töltő és a rádiós felesleges lesz, de ezek (ha tényleg 0. bia skillesek) jobbak, mint a női legénység, mert a bia ugye kompatibilis a normál tankos legénységgel.
Nem tudom, van benne logika, ha valaki tud vele valamit kezdeni, de azért azt tudni kell, ha nem sürgős prém tankot venni, akkor féláras akciókban a chi-nu-kai vagy t25 messze jobb vétel és azokkal már a farmolás is reális cél, ezzel nem hiszem/nem tudom pontosabban.
Rosszul időzítették, ha a brit med grind elején kihozzák, amikor meglebegtették a cserét is, akkor tuti megvettem volna és jól tudtam volna használni.