A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #370906 UPC-nél van horizon go meg wii-free. Tabletről, gépről böngészőben működik a tévézés, igaz korlátozásokkal (upc net kell hozzá, meg nem mindegyik androidot szeresse). Csatornát is lehet kapcsolni, az jó móka, mikor néznek valamit a népek nálunk én meg mobilról átkapcsolom, de csak addig volt móka, amíg rá nem jöttek, hogy én kapcsolgatom a csatornákat
A wii-free meg nagyon jó dolog tud lenni, pesten gyakorlatilag mindenhol találni térerőt hozzá, de voltam már vidéken pl tatabánya és ott is bejött, mert egy lakótelep mellett vártunk és ott is volt upc-s, de sorolhatnám, rengeteg helyen találtam már térerőt hozzá, gyakorlatilag ahol van wifi-s upc előfizetés ott szokott lenni, nagyon hasznos dolog ez. Ráadásul már régóta náluk vagyok és ajánlottak jó csomagot, minden egyben (5e valamennyi volt, most mobilnettel 7e, bronz digitális tévéadás, 120mbyte net meg telefon is, meg persze az alap mobilnet, ami szintén jó, talán a legjobb csomag jelenleg, szerintem legalábbis).
Tudom, hogy divat őket szidni, de nálunk úgy vették át a terepet egy másik szolgáltatótól és látom a különbséget a javukra.