banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• suba53
    OT. Bocs a reklámért, de nem annak szánom.

Aki tud, váltson DIGI-re.
    Én tavaly tavasszal léptem meg, mert a DIGI végre kiépítette a hálózatát a XVI. kerületben is.
    Fizettem a T-Home nak még kb plusz 50.000.-Ft ot a hűségidő miatt, de azóta már pluszban vagyok keményen.
    Nem bántam meg. Azóta hibátlan, egyszer egy baromi nagy vihar alkalmával ment el kb. fél órára, de azóta semmi gond.

Optika behúzva a padlástérbe, ott egy modem, onnan TV, Net, Telefon.

A csomag, amit fizetek jelenleg harmada a T-home díjnak, majd az akciós két év után kb. a fele lesz.
    Net: 100/50 reccenés nélkül folyamatosan, TV full analóg és digitális. Itt nem lehetett kisebbet választani, mert az optikai szálon nem lehet RF szűrőkkel sávokat szétválasztani. Plusz a telefon alap.

WoT alatt a ping 20msec körül van. Öt gép lóg rajta gigabites belső hálón, plusz WiFi-n ami nem drótos.
    Ez akkor is megvan, amikor megy a torrent . A torrent sávszélessége le van korlátozva 50mb-re, de bőven elég mindenre.

Csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek a lakhelyén van DIGI szolgáltatás.

Jelenleg a T-home a legdrágább.
    Édesanyámat egy ügynök évekkel ezelőtt rábeszélte a T-home-ra, akkor ő váltott UPC-ről, de amint lehet megyünk vissza, mert az is kb a fele a T.home díjnak. Egy két éves hűség még pár hónapig tart, de aztán váltunk vissza.
    Sajnos nála nincs DIGI, de amint lesz egyből lépünk ott is.