banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Ne is mondd, ott vannak ám igazán komplexusos h.lye p.csák, nagyon súlyos arcok, ha nem bannolták ki őket (mert amilyen sértődött h.lyegyerek stílusuk volt, azon sem csodálkoznék). Volt egy hosszabb fórum leállítás ott és sikeresen el is felejtettem a jelszavamat közben, aztán utána már nagyon nem is erőlködtem rajta. Egy fórumot éppen elég olvasni meg kommentelni csata közben

Emlékszem volt egy időszak, még a moderátor sráccal is beszéltem privátot (aki tök normális egyébként, érti, hogy mi folyik), hogy ezek úgy hisztiznek, mintha h.lye p.csák lennének, meg nyomkodják fel az embert (én pl soha nem tettem, még a legsúlyosabb arcokat sem, leírja én meg ignorálom, haladjunk, ennyi) nem lehetett nekik megemlíteni a wn8-t, nem lehetett róla beszélni, semmi, mert azonnal elkezdtek hisztizni.

Azon is majd b.szartam a röhögéstől, mikor oktattak engem, hogyan kell játszani a t67-el. Nem azt mondom, hogy über alles vagyok vele, mert pl EJ nagyon durván tolta, tőle sokat eltanultam meg a pinkman is, ők 1400-1600 átlagsebzéssel tolják, én 1100, de több ezer csatán keresztül és nem full golddal, 5-6 goldot tudtam úgy vinni, hogy még nullában zártam a csatát prém nélkül és a gold sem jelent azon a tankon automatikus sebzést. Már qrva régen nem játszottam vele, mert meguntam, de az biztos, hogy amin a vita folyt, hogy op az a tank vagy nem. Én, 1100 átlagsebzéssel azt mondom (amit egyébként EJ is mondott a streamjén, ha nekem nem hisznek), hogy a T67 (lánykori nevén t49) csak akkor op, ha valaki nagyon jól megtanulja használni. Egyébként egyáltalán nem olyan könnyű megtanulni 1000+ sebzést kihozni belőle, pályaismeret, mozgás stb stb stb A pinkman szintjét talán el tudtam volna érni, még több játékkal, ha nem unok rá a tankra, mert ő több aranyat használt meg még a TD nerfek előtt tolta (a nerf meg a pálya átalakítás kb 200 átlagsebzés mínusz, az arany lőszer meg 100-200), de hogy az EJ hogyan a búbánatos csába csinált vele 1600-os átlagot, arra soha nem jöttem rá. Mindegy is, lényegtelen, amúgy nagyon hálás tank, ha valaki kimaxolja a tudását rajta, akkor nagyon élvezetes csatákat tud vele tolni, de ne várja azonnal, hogy a tank op lesz és ő majd letarolja a pályát vele, mert nem fogja. Na mindegy is, de az hatalmas EPIC beszélgetés volt, amikor hatalmas nagy arccal jöttek nekem ilyen 600-as átlagot teljesítő HÜPI-k, hogy mert OP a T67 és azért. Jó, de akkor te miért nem tudsz rajta 1000+ sebzést tolni (mert egyáltalán nem olyan eccerű dolog az, de aki sosem próbálta, az nem is tudhatja)? Jaaa, az mááás, na jól van, ugorjunk, ezt szoktam gondolni.

Ez az sg sokkal jobb fórum, mert van ugyan itt is pár hisztiző HÜPI, de nagyságrendekkel jobb a szövegkörnyezet és a hangulat, szerintem legalábbis.

Majd beleolvasok, hogy mi megy ott, de ezek szerint a HÜPI-k maradtak vagy még szaporodtak is közben
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.22. 11:14:23