World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a jatekmenet, a tankok, stb. pl a ma emlegetett e8al van par szaz csatam, baromira szerettem. aztan megjottek a taras franciak, es vege lett a dalnak. azota is eladom, azt megveszem ujra, hatha.. hat nem. a tank nem valtozott, csak minden mas.
arrol ne is beszeljunk, h anno a csatankent 100xp-t gyujtogeto tomatoi, akik most t10ben huszarkodnak, meg a fasorban sem voltak. plane nem ilyen tomegben.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azok miatt is persze.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Különben nem lenne unalmas, csak szét kéne szedni a tankokat modulok szerint.
Elővettem T14-et és ezzel a vacakkal meg sikerült kitüntetéssel.
Győzelem!
Csata: Steppes
Járművek: T14
Szerzett tapasztalat: 1 864
Szerzett kredit: 42 849
Csatában elért Achievement: Top Gun, Nagy kaliber, Acélfal, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
kb ez van most:
van egy tízes tankom. és ??
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Egy szerverek közti csata azonban érdekes lenne. 15db eu-s vs 15 db ru-s.
angelus1991ster.blogspot.hu
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Szóval ha tier6-ban akarsz játszani vegyél elő egy 4-es bádogdobozt 😊
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.08.28. 17:06:06
Elég kínszenvedés az is, hogy az esetek többségében a csapat miatt képtelenség élvezni ezt a játékot.
Én úgy vagyok vele, hogy ha t6-al megyek csatába akkor azt azért teszem mert t6-on akarok játszani és nem t8-on.
Ha ott akarnék akkor t8-at vinnék a csatába.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.08.28. 17:00:31
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
tier 7-es 8,8 cm kwk 36-os ágyút buffolhatnák. 160-170-es átütés mellé egy 10-20 ponttal csökkentett sebzés kellene.
+/- 1 tieres különbség csak akkor lenne jó ha csak medekre és az összes prémiumtankra vonatkozna.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.08.28. 15:27:53
angelus1991ster.blogspot.hu
Rengeteg ilyet lehetne mondani, kapásból az egész t4-es felhozatalt pl.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
- hitpoints buffed from 2000 to 2300
- nominal reload buffed from 8,4 to 8,2
Na azért ne vaduljunk.
A tankok java részében illetve a pályák 90%-ábn ez kb kivitelezhetetlen ha +2 tierbe kerülsz.
Nekem meg nem hiányoznak az ilyen elpazarolt csaták, mert én nem fogok játszani 20 csatát és abból ilyen fele-fele arányba talán megkapom azt a leosztást ahol elméletileg is lehet valamit alkotni.
Én azt az 1-2 csatát szeretném élvezni amit épp játszok vele, a többi részét már rég ignorálom ennek a játéknak.
Én meg a csatáim 90%-ban 2-vel lejjebb vagyok mert engem büntet az MM mert próbálom az eszemet használni és csak nézem tehetetlenül hogy a top 6 HT tank közül 4 0 sebzéssel elpárolog.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Amit leírtál az a 85 mm D-48 löveg. Ezt rendszeresítették 1948-ban. Ennek a lövegtalpa nagyon hasonlít a BS-3-éra, lehet meg is egyezik a kettő. Az alapja a 85 mm D-44 volt, hosszabb csővel és ennél alkalmazták a BS-3 závárzatát. Ehhez egy teljesen új 85 mm-es APCBC lövedéket rendszeresítettek a 85 mm BR-372-t. Ez 9,3 kg-os lövedék volt és 1040 m/s-os csőtorkolati sebességgel rendelkezett. Nyomásadatom nincs róla, de ez 300-320 MPa körül lehet. A háború végén ez a 300 MPa körüli nyomás már jó volt, az '50-es évek végén 350-400 MPa volt a normális.
Volt egy D-48-hoz nagyon hasonló löveg a 85 mm D-10-85, ami 1945-ös. Ennél volt hogy a 85 mm-es lövedékhez a 100 mm-es lőportöltetét alkalmazták. A lövegcső és a závárzat tekintetében nem tudom mi a helyzet. Úgy tudom ezt nem építették be harcjárműbe. Ez a löveg a játékban is benne van, ez a LTTB top lövege. Feltételezhetően a régi 85 mm BR-365 típusú, de módosított 9,4 kg tömegű lövedéket lőtt ki 1060 m/s-os csőtorkolati sebességgel és a löveg nyomása 300-315 MPa volt.
A 85 mm S-133A-S 1957-ben kezdődött. Az akkori nehéz harckocsikat (Object 277/278/279/770) akarták átfegyverezni, le akarták váltani a 130 mm M-65-öt. Ezeknek még két korábbi verziója volt. De a 85 mm S-133A-A és a 85 mm S-133A-S már elfogadható méretűek lette, 4-4,5 tonna tömegűek, 7840-7855 mm hosszúak és 588 MPa-os lövegek voltak. 9,2 kg tömegű hagyományos APCBC lövedéket (tehát nem nyíl lövedék, nem innen jön a nyíl megnevezés, az csak úgy jött mint a 115 mm-esnek a Pöröly) lőttek ki 1550 m/s-os csőtorkolati sebességgel, úgy számolták hogy ez 2 km-es távolságról elegendő a 300 mm függőleges páncélzat átütéséhez. Szóval elég erősek voltak. De nagyon pontatlanok is voltak és nagyon kicsi volt a löveg élattartama is. Ezért törölték a további fejlesztést és tesztelést. Aztán jöttek a simacsövő lövegek belekezdtek hódító útjukba.
Még jó darabig nem fogsz találni semmit ezekről a lövegekről, mert neten nincsenek fenn. Illetve csak úgy vannak fenn, hogy egy orosz haditechnikai magazinban van róluk egy cikk, de ebbe a pdf fájlba a keresők nem látnak bele. Havonta kerül fel egy-egy szám abból szoktam google fordító segítéségével fordítgatni, többnyire magamnak. Ezekről a lövegekről lehet írok részletesebben a haditechnika topikba is.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.08.28. 14:03:09
Utoljára szerkesztette: Tessellia, 2015.08.28. 13:59:20
Én bevezetném a +-3-at és kivenném a kredites prémlőszert...
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Úgy tudom ezt a löveget is kipróbálták a T-10M-ben, de akkoriban az egész programot törölték. 1960-ban a T12 ágyú egycsapásra elavultá tett minden ilyen löveget.
Ez a S-133A-S megnevezés nekem nem mond semmit.
Nyíl megjelölés a nyíl lövedéket jelenti?
Nem tudtam utána nézni, mert mindenhol egy Nikon fényképezőt dob ki a kereső....
Mire volt elég 85 mm?
Az Action X torony esetében alapvető volt, hogy be tudja fogadni a 105 mm L7 löveget.
Amennyi hülyeséget kitalálnak már a WG-sek vigyázniuk kell ne hogy egyszer csak megjelenjen ez is:
T-10M alapú nehéz harckocsi terv 1958-ból, egy 85 mm S-133A-S "Nyíl" nevű ultra nagy nyomású löveggel. (Kegyetlen ez a löveg.) A japán nehéz ág után már ez se elképzelhetetlen. 😄
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.08.28. 08:57:40
The GuP Anglerfish full size Panzer iv on display in Akihabara this weekend..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
WoT: Nishizumi77
És a CDC?
Voltak rajzaik amikhez hozzádobtak valamilyen értékeket és így lett a japán heavy ág.
Ez itt nem zavarta őket, ha német nerf kell akkor már igen.
A top német tankrész így is vicc, kb annyira történelmi mint a japánok csak ott voltak minimális konkrétumok.
Így is köze nincs ahhoz ami az E széria lett volna, de hát nincs más amit oda lehetne rakni.(nyilván ezért is kell a legtöbb tankot 1-2 szintel feljebb rakni mint ahova való, bár extrém esetekben mint a tigris ez eléri a 3-at is😄)
A 3 új pálya (cseh, lengyel, Berlin) a 3 peccsel jön még az idén.
A japó top tieres terveket az orosz titkosszolgálattól szerezték be...
a cseh top tiereseknek 2 db választható lövegük lesz