banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lexlutor
    ohalala...

akkor idezek, biztos felrertettem: "Jo jatekos? Mitol? Mert lila? - hat pedig a szin es a jatekos josaga eleg eros korrelaicot mutat. tudod, statisztikai alapon.

Az ilyeneket a legtobbszor hatul kempelo allasba latom. - jah ertem, aki hatul kempeloallasban sunnyog, az nem lehet jo jatekos, mert nem loveti ki magat az elso percben? Olyan matyisan nem teszi oda a vasat mi?

Mifele algoritmust allitasz fel a vilag minden tajarol erkezo, teljesen mas idozonaban, lelki allapotban, faradtsagban, beszivott allapotban, megjosolhatattlan taktikaval jatszo jatekosokra? - hat van mar egy par probalkozas a winrate-tol, az eff, win8is kismillio. es lehet egy csataban valakinek rossz az egere, vagy besut a nap, de 20-30k csatanal, azert ezek mar mutatnak valamit.

Statja alapjan? Na ne viccelj. - igen, biztos vicces, de az alapjan, tobb 10k csata utan, a a statja alapjan igenis latszik milyen jatekos, bmennyire is faj. es bizony a teljesitmenyt csak szamokkal lehet merni es osszehasonlitani, ezert is merik egy futoversenyen az idot, es nem azt, hogy milyen szepen emelte a labat.

De biztos megint en nem tudom ertelmezni helyesen a melysegesmely bolcsesseged, a nagy budha nyugalomadat es a tobbi kioktato bullshitet.. :))

de szivesen vennem ha ket rovid pontban osszefoglalnad:
    - hogy is kell ezt a jatekot jatszni, mert aki statra megy az ugyis csak a tomatok hatan felvergodo rinyagep,
    - illetve megis mitol jo egy jatekos.
    ugyanis olyan foldhozragadt agyilag puhany vagyok, h nem tudta kihamozni a veretes soraid kozul.