418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #371927 Akkor ez micsoda, milyen szülinap? -
Gyakorlatilag pedig:
The open beta of the English version of the game was launched on 27 January 2011; the official release was scheduled for 12 April 2011. -
lexlutor #371925 A calendar szerint az evfordulos mokazas majd 12en indul es jovo honap 15en er vegett.
Ennel tobbet meg nem tudni. -
ratgab #371924 Tényleg valaki tud arról valamit, hogy mi történt a nagy 5. születésnapi akciózással? Mert én nemigen tapasztaltam semmit pedig elvileg április 5 volt a szülinap nem? -
AlucardHuN #371923 Hát ha az O-I-t nerfelik én hosszabb időre hagyom a játékot a picsába:D:D:D Kv 2 mellet egyik kedvenc, tény hogy kemény ellenfél de ugyanúgy szarrá is lehet szopatni. (és nem artyra gondolok, hanem normál tankkal, múltkor O-ho-t t37-el, máskor meg O-I-t Churchill I-el vagy Luchsal szívattam meg (no gold used). Mondjuk azt bírom hogy egyes OI playerek nincsenek tisztában azzal hogy mit tud a tankja, mert egy azt mondta hogy gold mikor szemből lőttem ki TOG II-vel (bezzeg akkor nem voltam goldos mikor távolról a seggéről 1 kivételével minden lövés pattant:D:D:D ) -
Angelus1991ster #371922 Ez a zene villant erről. Sosem lesznek képesek ezt X magos támogatást megcsinálni? XD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler][spoiler]Énekes az bibuzi? Minek kellett egy gyerek fantasy film zenéjéhez buziskodnia? XD Bár a youtube is nagy troll XD egyszerre a Modern talking-ot adja be következőnek XD
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.06. 18:00:58 -
Rammsch31n #371921 Ez is krva nagy. :DDD Wot és a többmagos támogatás. -
yossarianHUN #371920 Nálam még mindig ez viszi a pálmát 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Angelus1991ster #371919 O-I egy páncélos arty XD szakadjon meg a wg, ha azt nerfelik. Persze limitálni kellene a számukat. Egy városi pályán t6-os csatában betett O-I 3-as szakasz mindent visz XD
-
Rammsch31n #371918
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.04.06. 16:55:15 -
Én randomban csak 2 tankkal játszok Hetzer és OI troll csővel, ez okoz örömöt, minden körben fogadom a csapattársak gratulációját, illetve az ellenfél szidását :) Az emberek az artikat szidják holott ez a két jármű azonnali instant kill-t ad csatákban 2-3-at átlagban. -
yossarianHUN #371916 Ahh, mikor a 17 csatás AMX CDC behozza T9 meccsbe a két, szintén két számjegyű csatát látott, T3 arty pajtását, majd 1 perccel a csata kezdete után leesik egy szikláról és meghal... Megfizethetetlen. -
suba53 #371915 Lehet, nem jegyeztem fel mindent a kisokosomba.
A lényeg az, hogy mostanában is lehet menni jó, és élvezetes csatákat, és teljesen felesleges azon rágódni, hogy mi volt három évvel ezelőtt. -
yossarianHUN #371914 Az első szóráskép nerf visszaállítása óta egyetlen nerf érte a pontosságot, de az is csak a beszűkületlen ágyúk áldal leadott lövéseket befolyásolta, a beszűkült, célzott lövésekét nem. Semmivel sem voltak pontosabbak akkor az ágyúk, mint most. -
Kotomicuki #371913 Nem jól emlékszel: a 8.x-as sorozat elején volt egy nagy szóráskép-tágítás - amikor az ángliusok bejöttek a képbe - , majd ezt visszavették - mer' nem tett jót a népnek ;) - , hogy megint és még többször széthúzhassák -> az arty-k sokkal későbbi téma (azzal sem oldottak meg semmit, de szépen elbaxták a még megmaradt dolgokat is a játékban).
Nem hinném, hogy az (akkori, a mainál sokkal jobb) eredményeimet a nosztalgia kreálta... (helyettem, meg az akkori, még játszható wot helyett)!
-
AlucardHuN #371912 Szerencsétlen t7-es vk-tól nem igazán, annak valóban botrányos a löveg:D -
Plata #371911 Na már csak 3 küldi kell a T28-hoz,Spg 15,MD 14-15.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
ilsalon #371910 Én mentem vele hatot, ötöt nyertem, de megmondom őszintén nem rajtam múlt. :-)
Az első meccsen például az űrhajókat néztem az első percben, mire jól beleestem a billiárdasztal jobb hosszúba.
A második meccsen jöttem rá, hogy lehet tyú-tyú-tyú.
A harmadik meccsen vettem észre, hogy vannak anomáliák. Ugrás, meg mindenféle.
A negyedik meccsen már észrevettem, hogy mit kéne csinálni, majd ezt nem sikerült ötödikben, meg a hatodikban sem. Talán egy killt szedtem össze valahogy, amikor belelőttem valakit a lávába.
Na ennyi. Én a pixeles szutykot többet nyomtam, meg az ment is. -
suba53 #371909 Bocs, századok azok a tizedek. És a végeredmény csak a statisztikákon mutatkozik meg, a játékban alig érződik. -
Angelus1991ster #371908 #371907 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!*Ezt a poénos vonalat kellene megtartani a WoT-ban.
Leonardo da Vinci-s tankos fun mód is jöhetne mellé. Tisztelegve a régi idők "tankjai" előtt.
-
Angelus1991ster #371907 Ezt poénos vonalat kellene megtartani. Wg amúgy se veszi komolyan ezt az egész World of Tanks dolgot.
Focis, rallys (de hangulatos pálya is volt az a Port map :( ), pixeles módok maradhattak volna.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.06. 15:23:19 -
suba53 #371906 Én úgy emlékszem, hogy azidő tájt az arty pontosságát csökkentették le jelentősen, mert az tényleg zavaró volt, hogy szinte minden arty lövés holtbiztosan talált. És ez eléggé frusztráló volt mindenki másnak.
Akkor én még nem artiztam, csak emlékszem arra a nagy sóhaj dömpingre, megkönnyebbülésre ami ezt a húzást követte.
Az egyéb löveg pontosságokat meg olyan nagyon nem matatták, egy kis szóráskép módosítás volt talán tavaly, de akik utána számoltak, mértek azok szerint sem volt olyan jelentős.
Az egyes tankok pontosság értékeit meg folyamatosan balanszolják időközönként, de azt elfogadtuk, amikor rányomtunk a játék feltételek elfogadása gombra.
És ezek a balanszolások azért annyira nem jelentősek. Tizedekről beszélünk, a löveg fő karakterisztikája nem módosul.
Egy troll ágyúból nem lesz sniper egyik napról a másikra, és fordítva sem történik ilyen.
Úgyhogy a nosztalgia lehet az, ami megszépíti a hőskori emlékeket.
-
Én megmondom őszintén (ide egy seal-meme való), hogy nekem tetszett, poénos volt. Ami nem tetszett benne, hogy nem volt értelme a gyorsan megszerezhető reserve után játszani vele, mert értelmes xp VAGY kredit nem jött vele. Egy ruszki legénnyel többel (annyi van belőlük a barakkban, mint az oroszok:) meg mi a francot kezdek...
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.04.06. 14:48:16 -
ilsalon #371904 Kivettték a szutyok billiárdos modot. :-) -
Plata #371903 Hmm,nem tudom,azzal a szarral egyszer mentem és kész.
Tényleg kivették a golyót.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.06. 14:17:42 -
yossarianHUN #371902 Nem a golyót vették ki? -
Plata #371901 Srácok ez az új patch mi?
Mit javítottak vagy mit basztak el már megint? -
Gyuszopapa #371900 Én benne vagyok. -
yossarianHUN #371899 Akkor biztos én értettem félre valamit, de nekem eléggé úgy tűnt, hogy az elmúlt hetekben hónapokban napi rendszerességgel állítottad, hogy szopat a játék:P
A pénzes meg nagyon is jó példa. A véletlen sorozat az véletlen sorozat, tényezők számától függetlenül. -
Gyuszopapa #371898 Pont ezt mondom én is ezzel.Mondjuk Pista a 3-as szám Jóska a 88.Pista teljesen véletlen van többször a jó csapatban ennyi.Én NEM AZT ÁLLÍTOM HOGY A JÁTÉK SZOPAT HANEM EZ A VÉLETLEN ÉS ÍGY IS 50% FELETTI A W/L ARÁNYOM.ILYEN A SZERENCSÉM.TÉMA LEZÁRVA.
A pénzfeldobást meg ne hasonlítsd hozzá ott 2 esélyes a dolog de például 85000 játékosból 30-at kiránt a rendszer az sokkal több esélyes. -
viper07 #371897 Gyuszopapa ! Szeretném felajánlani Neked a második accomat, sőt megkérlek rá, hogy szíveskedjél mondjuk 100 csatát menni azon. A Random Isten azt csak nem tudja , hogy Te vagy éppen az accon ? Van Type 59 4 skilles, meg pár tizes tank 3-4 skilles legényekkel fullra felszerelve. Kérlek játssz magas tierben, és kíváncsi leszek az eredményekre. Remélem elfogadod, ha igen priviben megbeszéljük. Talán az állandó negatív hozzáállásod egy kicsit megváltozik, örülnék neki. -
yossarianHUN #371896 Sóhaj. Megint, van ehhez bármilyen kézzelfogható érv, azon kívül, hogy "én így emlékszem", meg "nekem így tűnik"? -
Kotomicuki #371895 Mindehhez tedd hozzá, hogy a 7.5-ben (addig biztosan) megtapasztaltad, hogy mentek a lövéseid, majd ehhez hozzáméred a mostani állapotot... - és EZ az égbekiáltó különbség a 2 wot között (ha a HE lőszert és a többit el is hagyjuk most), EZ az, ami annyira zavaró: hajdanán mindenkinek, egyformán játszható volt a wot és tényleg az egyéni képességeken múlott az eredmény, míg most egy besorolás dönti ezt el, ami ellen nem tudsz semmit sem tenni.
Hiába csinálnám uú, mint régen, az 1,5 XP-s (szorzók nélküli) csatákban, egyszerűen nem enged találni, se sebezni azokban a csatákban a wot....
Régen naponta volt 6 kill-es csatám (igaz, volt, hogy 50 csatát is lejátszottam, mert élveztem őket), ma félévente sem -> nyilván, ennyit felejtettem... (irónia)
Olyan nagy bajom nem volna azzal, ha a "gyengébbeket" egy kicsit segítené a játék - ez akkor is igazságtalan volna - , DE legalább a saját képességeimet nem rontsa le, hogy az úgy beleférhessen az általa meghatározott, nagy átlagba! -
Angelus1991ster #371894
-
yossarianHUN #371893
-
R3nton #371892 Jójó, még belefér! De nekem meg a lightos küldik lettek meg könnyen, lehet én abban tudnék neked segíteni! :D -
suba53 #371891 Én úgy vagyok ezzel, hogy leszarom.
Amíg élvezetes órákat tud nyújtani a játék, addig játszom vele. És ebbe az is simán belefér, hogy néha bosszankodom az idióta csapattársak miatt, a néha érthetetlen lövések miatt, az érthetetlen 15-0 eredmények miatt, mert azt látom már régóta, hogy egyszer fent, egyszer lent, és ez így jól van.
Érdekes még senki nem panaszkodott amiatt, hogy 600 méterről egy troll ágyú a célkereszt közepébe talál, hogy vannak meccsek amikben minden lövésed oda megy ahova szántad, holott tudod hogy ez máskor nem így megy.
Azt szépen mindenki elkönyveli a saját zsenialitásának, a játékban mutatott kivételes tehetségének, és ha belefut egy rosszabb szériába, akkor elkezd számolgatni, kutatja az okokat, építgeti az elméleteit, és ezzel megfosztja magát a JÁTÉK örömétől.
Ez kinek jó? -
yossarianHUN #371890 "Akkor magyarázd már el az hogy lehet hogy a 3-as számot 201-szer húzták a 88-ast 134-szer.Ennyi év alatt már közel hasonlónak kellene lenniük a huzási arányuknak hisz teljesen random." Súlyos tévedés, és az egyik leggyakoribb, amibe a laikusok rendszeresen beleesnek. A random nem azt jelenti, hogy egy számsor minden tagja ugyanannyiszor lesz kihúzva X próbálkozás után, azt jelenti, hogy minden tagja ugyanakkora eséllyel rendelkezik, hogy kihúzzák. És nem, ebből nem következik az, hogy ugyanannyiszor lesznek kihúzva, ebből az következik, hogy józan paraszti ész szerint ugyanannyiszor KÉNE, hogy ki legyenek húzva, csakhogy itt jön képbe a VÉLETLEN, avagy a változó, amit előre nem tudunk definiálni, és ami baromira belerondít a mi kis naiv, idealizált elképzeléseinkbe, hogy minek kéne és mikor történnie. Simán elképzelhető, hogy egymás után 20-szor ugyanaz a szám lesz kihúzva. Nyilván kisebb az esélye, mint annak, hogy 20 különböző szám lesz, de ettől még minden további nélkül megtörténhet. Megint csak azt lehet mondani, hogy tessék eljátszani a netes pénzfeldobáló programmal. Érdekes eredmények tudnak születni. -
András77 #371889 Azt mindenki látja és tapasztalja, aki játszik, hogy kiba elfuserált egy véletlen van ebben a játékban. Próbáljátok ki a legegyszerűbb alap esetet, szemben áll az ellenfél, nagyjából a célzóköröd is akkora, mint ő, tehát mondjuk elég messze van. Becélzod középre és hopp mi történik, hogy mintha zsinóron húznák a lövést rámegy a lánctalpra. Ez egyébként gyakori eset, csak figyelni kell. Tudom, szóráskép meg a kisf.szom meg rng, de ennek kb nulla közeli az esélye, amilyen méretű a tankon a lánctalp a célzókörhöz képest. Oldalról más kérdés, ott mondjuk meglövöd az oldalát, az elég nagy és valahogy leszedi, de szemből ilyen trükkös lövések? Szerintem simán dob egy valószínűséget, hogy lánctalp legyen-e a lövés (mondjuk 20% esély) és ráviszi a lövedéket, ez a legvalószínűbb magyarázat mind közül.
Látni ennek a fordítottját is, amikor a bolhap.cs gyenge pontra mintha zsinórral húznák be a lövedéket.
Az a gond ezzel az RNG-vel, hogy hiába repedezett meg pár helyen a fal (térképek ismétlődése, milyen f.szom rng az már? és ezt elismerte a wg, mint létező jelenség, aztán az utolsó esély, amit hivatalosan nem tudom, elismertek-e, de nyilvánvalóan egy létező jelenség ez is, nagyon gyakori hogy egy kevés hp marad az ellenfélen), RNG-vel kapcsolatban te bármit állíthatsz, lesöprik az asztalról, bármit mondasz, mert bizonyítani úgyse tudod, bár az ellenkezőjét se, legyünk kicsit tárgyilagosak.
Nekem is az a meggyőződésem, hogy rengeteg bizbasz algoritmus fut, ami ballanszol, módosít, eltérít vagy éppen ellenkezőleg javít a lövésen stb. Az MM is egy olyan dolog, hogy ezt halál komolyan mondom, meg lehetne írni egy délután alatt, aztán van rá a jó ég tudja mennyi programozójuk és folyamatosan fejlesztik, de mi a phaszomat? Egy tényleg véletlen 2x15 játékos kiválasztását, akár a top 5 ballansszal együtt is (amit állítólag csinálnak) egy relatív egyszerű program. Aki programozott megerősítheti ezt, hogy nem egy bonyolult algoritmus ez, már ha tényleg véletlen alapú és nem csinál rengeteg egyéb ballanszolást.
Na mindegy is, mondhatsz bármit az RNG-ről nem tudod bizonyítani, innentől meg a wg-ben vakon hívők lesöprik az asztalról (egyébként érdekes, mert ők viszont nem bizonyítják az ellenkezőjét csak kijelentik, hogy márpedig tiszta RNG-vel dolgozik a WG, egy normális vitában mindkét félnek be kéne bizonyítani az igazát, mindegy is, ez nem normális vita, mert semmit nem tudhatunk a WG programjáról csak fekete doboz módszerrel következtethetünk a működésére a kimeneti eredmény alapján). -
suba53 #371888 Kecskevér, vodka és nagylábujj ( Azt ki ne felejtsétek, mert úgy jártok mint én. ) ez a nyerő széria titka.
Minden más csak a megtévesztést szolgálja és tápot ad a különféle összeesküvés elméleteknek.