banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Azt a részét nem értem, hogy mi a problémád azzal, ha valaki figyeli a statját? Azzal együtt, hogy én már például az xwm-t is kiirtottam, mert sokáig tartott, de rájöttem, hogy a wn8 is kb egy kalap sz..t ér, mert arany lőszerrel nagyjából 2-3 betalált plusz lövéssel már 600-1000 pontot lehet javítani rajta. Elég csak az SP-t megnézni, de nagyjából a legtöbb tankra igaz ez. Van pár tank, ahol nem sok mindent jelent az arany lőszer, de általában lehet vele hozni azt a plusz 2-3 sebző lövést csatánként, ami plusz 600-1000wn8, csakhogy kritikus helyzetben az ilyen játékos azon kívül, hogy aranyat ránt, mást nem tud hozzátenni, szóval jobb ha nem nézem, milyen wn8, inkább az ellenfél helyezkedését, taktikázását figyelem, ami sokkal hasznosabb, nekem legalábbis.

Mindentől független nem ítélem el, aki nézi a statját és az aktuális wnx értéket. Átlagsebzést, wr-t, meg az egyéb paramétereket én is nézem, hogy lássam hogyan állok egy adott tankkal másokhoz képest. Ez valóban egy játék, de neked miért probléma az, ha valaki jobb akar lenni benne? Ez olyan lenne, mintha a futóknak nem lehetne mérni az idejét, mert fujj, ronda statb.zik, miért nem a futás öröméért futnak?

A másik dolog meg ez a manipuláció kérdése. Az biztos, hogy egyik végletes vélemény sem igaz. Az sem, hogy a serb egyénileg csavargatja a játékos paramétereit, de az sem igaz, hogy a WG nem nyúl bele az RNG-be és az MM-be, ha kell. A kérdés, hogy mikor kell. Na ez az amit csak találgatni tudunk. Az viszont biztos, hogy egy sok száz millió dolláros üzletet nem bízna senki tisztán csak a véletlenre, hacsak nem síkhülye retardált, de a WG nem az, különben el sem jutottak volna már ide sem.

Sok ezer játékos veszítsenek, mert éppen tartós mélyrepülésben vannak? Sok ezer olyan játékos van, aki nemhogy nem tud nyerni, de mindent elkövet azért, hogy ne nyerjen a csapata. Velük mi lesz, hagyják abba? Nyilvánvalóan kellenek fékek és egyensúlyok a játékban és azt is írtam, hogy nem cinkeli feltűnően durván a kockát a WG, ráadásul az RNG miatt megfoghatatlan az egész és nem is lehet körberajzolni az eseményeket. Emiatt végül is elfogadható a játék egyensúlya, bár láthatóan most már köhög egyre gyakrabban, olyan mértékben elárasztották a semmire nem használható egységsugarúak.

Nekem elsősorban a folyamatos hazudozás meg ködösítés miatt nem tetszik, amit csinálnak. Szerintem simán bevállalhatnák, hogy vannak kiegyenlítő algoritmusok, nem dőlne össze a világ, persze lehet, hogy félnek, hogy felfújnák a zemberek az egészet és nem értenék meg a lényeget, hogy ez csak egy olyan algoritmus, ami próbálja elteríteni valamennyire a sikerélményt és még viszonylag finom módszerekkel.

Azon is milyen köhögés meg vita folyt, hogy bizony több vesztes csata után felpakolja meg ellenkező esetben lepakolja a tankot a csatában. Aztán egy idő után ezt mégis elismerték.

Azért mondom, hogy ezek nem annyira durva dolgok, hogy eleve kijelöli az egyik csapatot vesztesnek, nem kell túlságosan felfújni, hanem egyszerű kiegyenlítő algoritmusok, amik még mindig adnak elég lehetőséget a másik félnek is. Hány tízmilló, százmillió dollárjuk múlhat ezen, hogy lehetőség szerint mindenkinek legyen sikerélménye a játékban? Nagyon sok és nem hülyék, legalábbis nem ennyire, abban is biztosak lehetünk.