World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ROMOTO
Az az ormótlan kutyaól se kicsi éppen a kv2 tetején, nehezebb is eldugni, max az artiknak könnyebb célpont a japán, az öszes többi esetben a páncélzat simán kompenzál.
Kellő mennyiségű festék, konzervdoboz és petpalack-al lehet csinálni ilyet.

angelus1991ster.blogspot.hu

teljesen jól néz ki dekorációnak, eredeti 88ast meg nem nagyon fogsz szerezni, ha lenne is valahol eladó biztos horribilis ára lenne 😊

WoT: Nishizumi77

Na ne viccelj már hogy komolyan ennyit kiadtál egy vacak felfújható lőszerért.<#vigyor>
Még ha eredeti lenne,de ilyen mű.

Azért erre nem vennék mérget. KV-2 méretben azért kisebb célpont, mint gojira társa.

ROMOTO
Nem semmi csendélet, ki a lakberendeződ? Kell !!!<#zavart1>
Itt is van, méretarány viszonyításhoz S5 mini 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ROMOTO
A japán O-I val ennek a tanknak befellegzett.
Ez azért jöhetne tier 6-os német heavy tanknak😄 http://www.mmowg.net/beutepanzer-pzkpfw-kw-ii-754-r-or-kv-2-mod-1940-new-pics/

ROMOTO
Teszt szerón a buffolt t110e5 ről van valakinek tapasztalata?
patchaou
Menő 😊 Várjuk a képeket!

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

2700 yen, a posta az ami még megdobja. Amit én választottam az 1-2 hét alatt kiszállító "small air pocket" volt 1300 yen ( 3-4 napos EMS 2000 yen lett volna) Úgy cakkrumpakk összesen 8-9000 Ft-ba fájt, de azért elég pöpec dekoráció, majd lövök róla képet ha felfújtam 😄

innen vettem

Iyen lövedékek vannak még:
Type 89 Chi-ro/I-go - 57mm hossz: 28cm
Panzer IV Ausf. D - 75mm L/24 hossz: 52cm
Panzer IV Ausf. H - 75mm L/48 hossz: 74cm
Tiger II - 88mm L/71 hossz: 112cm

patchaou
Hűűű! Mibe fáj egy ilyen?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Na mit hozott a japán posta?
Megjött az 1:1 arányú 88mm L/56 lövedék (hossz 87cm), már csak egy pumpát kell kerítenem 😄

Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.08.26. 14:23:44

Így hogy lövi be a hasamat? ilyen szögből simán átlőtt.
Sherman0070
Jó kis ESL-es hangulatot sugároznak. 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Szerintem még nincsenek. De remélem bejönnek egyhamar.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Mi a szösz tényleg vannak ilyen festések?Elég randák,de vagányok.

Köszi.

Sherman0070
Jó nézni Status Report-on hogy a sok kis tomato sír hogy ez milyen unrealistic.... Úgy tűnik eddig a sok retard-nak nem tűnt fel hogy ez eddig is egy Arcade játék volt 6évesek agyi kapacitására szabva.

Sherman0070
Örülnék ha több ilyen festést is behoznának.
Kicsit CS GO-s hangulatot éreznék a játékban de szerintem nagyon királyok ezek a skinek.

Hétvégi küldetésnél ezt írták ki:
Szabad tapasztalati együttható 3 - free xp-re vonatkozik?
Másiknál: Tapasztalati együttható 1,5 - sima csata után kapott xp-re vonatkozik?

patchaou
A cső az szándékosan ilyen. Szerintem is berakhatnának egy valamivel reálisabb játékmódot.

Szerintem nem feltétlenül kell havoc ahhoz, hogy rombolható tárgyak, tankok által összedőlő épületek, himbálozó láncok legyenek a játékban, vagy fizikai cső a tankokon és ne lehessen beledugni mindenbe. A tankok, és pályák, és épületek kidolgozásával nekem nincs bajom, még a 16 szöggel sem kerek tárgyak esetén. De pár valóságosabb elem elkelne a játékban amitől ugyan úgy nem lenne ez szimulátor, mint eddig de azért dobna a taktikai és játékélményen.

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Az ágyú átlagsebzését.
Egy láma kérdés: Ha rálövök egy tankra és az lepattan, a játék végén a tank által felfogott sebzésként azt mutatja ami a fejlesztési ágban meg van adva egy ágyú sebzéséhez, vagy pedig azt a dmg-t amit az rng dobott volna?
Maala
Második osztályos képet beszúrni tényleg csak trollkodásból lehet.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

joe662
Tudom most nem leszek népszerű de akkor is<#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Tessék, én ezt használom.
Hát jah a magyar ág. Talán 2016 nyarán kapjuk meg a max 11. típust. Turán III Prototype és Toldi III ( karácsonyi ajándék?) addig jó lesz.
Magyar ág beillesztése a német ágba.
Úgy tippelem, hogy:
TD-águnk:
Leichttraktor-> Nimród-> Toldi Marder -> Zrínyi -> a Stug III ausf. G ágba torkollana bele.
LT-MT águnk:
Leichtraktor-> Toldi és V-4-ből -> Toldi IIa -> Turán -> Turán III -> Tas Prototype -> 44M Tas -> Párduc vagy Párduc II -be torkollana bele.
11 típus elég egy nyári nagy patch-nek, mint most a japán godzilla tankok.

Magyarországi hadszíntérről is csinálhatnának térképet a történelmi csatákhoz. Milyen magyarországi helyszínek lennének jók WoT-os pályáknak. Budapest, Balaton, Torda, Alföld.

Tényleg történelmi csatákat visszahozhatnák PvE móddal, ahogyan az Armored Warfare-ban van megoldva.

Savaran
Többmag szupport van, tökmag vagy napraforgó, ha veszünk tankozáshoz 😊 <#banplz>

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Narniába'.
Master91
hol van a több magos támogatás? Havokba...?
DasIsFuck
Igaz, csak ugye engem meg pl jobban izgat a 16.fantasy bolíviai tankág<#idiota>

mondjuk nem, inkább csak a német/magyar elsősorban, de a gyűjtő hozzáálásom miatt úgyis ez lesz.
A játékmenetet korántsem élvezem annyira, hogy ennyi időt és pénzt öljek bele, de a gyűjtő énem meg élvezi, hogy eltervezgetem ezeket meg azokat a tankokat fogom megtartani meg beszerezni.(közben meg kb alig bírok haladni a grindekkel...😄)

A wt-t például játékmenet szempontjából sokkal jobban élvezem, de ott meg pont a gyűjtői énem ránt vissza tőle, hogy játsszak vele...
...meg a balansz még rosszabb mint itt, szóval ezért sem látom értelmét folyamatosan játszani csak néha rám jön és felrakom pár csata elejééig.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.08.25. 21:34:47

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Majd jön a hír hogy senki nem fog ingyen fv4202 prém tankot kapni csere után... már azt se tudom ez ügyben mennyi változás volt.
Még mondanám is, hogy ne öljék ebbe az erőforrásaikat, ha látnám, hogy egyébként valami fontosabba ölik. De mivel erről nincs szó, ölhetik akár ebbe is, főleg ha már megígérték. Engem speciel jobban izgat, mint a tizenhatodik fantasy, bolíviai tankág.
DasIsFuck
de a q&a-ban gyakorlatilag naponta cáfolják meg az előző napi válaszaikat😄<#buck>

de nyilván az a fő baj, hogy engem eleve nem érdekel a havok.

Jó, akkor úgy mondom: a WG, mikor Havokról beszélt, akkor az élethűen rombolható épületeket, és a tankokon mozgó vackokat értette alatta. Ezt megmondták többször is, ahogy azt is, hogy konkrétan a "Havok" nincs hatással a játékmenetre, csak eyecandy. A mozgásmechanikára mozgásmechanikaként hivatkoztak, és az nemsokára be is kerül a játékba.
DasIsFuck
Értem, hogy mit mondasz.
Én ezért gondolom pont azt, hogy nincs értelme erre ölniük az erőforrásaikat.
Bár azt is tudom, hogy ettől még nem fogják értelmesen balanszolni a játékot...ez inkább csak ilyen személye preferencia, hogy magasról teszek erre és ezért nem látom mitől lenne ezektől jobb a játék, amíg az új tankok meg pályák esetleg hozhatnak valamit(bár sok ok van ami miatt ez sem csigáz fel igazán, max ha jönnének a magyar tankok tasos és rohamtasostul).

Számomra akkor lenne jobb a játék, ha lenne egy olyan gépem amin tudnám jó grafikán is normálisan játszani, illetve ha nem ennyire a random játékosokon múlna az, hogy szórakozol vagy csak idegeskedsz.
Ebből az elsőre közép/hosszú távon van esély a másikra viszont nincs.

A grafikát viszont nem értem, kinek nem elég jó ez?
Jelenleg is az mmo-k többsége nem arról híres, hogy olyan grafikája van mint valami AAA techdemónak...

Maala
Nem lesz a pálya kevésbé csőszerű. Csak nem fog érdekelni, mert te körbe tudod autókázni a csőben forgolódó lassú disznó td-t/hvy-t. Persze erre majd jönnek a még szűkebb csövek, amiben már csak 1-2 tank fog elférni. WG logika.

#360085: Attól, hogy a "mozgás az mozgás", attól még a havok teszi lehetővé.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Az meg, hogy túl komolyan veszik az ígéreteket... Könyörgöm, szinte naponta pofáztak a Q&A-kban, hogy ilyen-olyan jó lesz a Havok, videókat tettek közzé, ahogy a Havokos IS-4 ledózerolja a téglakerítést, meg a Batchat téglákra lövi a házat, sőt, még Developeres videót is csináltak róla, ami direkt azért van, hogy megosszák a játékosokkal, hogy mit várjanak a játékban a közeljövőben. Ezek után hogy ne vennék komolyan?
A új mozgásfizika a Havoktól teljesen független dolog, meg is kapjuk a játékba talán már nem is olyan sokára (naiv vagyok?). A Havokot jó időre, ha nem véglegesen scrappelték. Még mikor az első hírek röppentek fel a Havokról, akkor mondta a WG, hogy az hozza majd az új tankmozgást, de aztán szétszedték, és megmondták, hogy két külön dologról van szó, a Havok csak a kozmetika, a mozgás a mozgás.
DasIsFuck
Erre nem.
Azt viszont kétlem, hogy emiatt kevésbé lenne csőszerű egy pálya.
A legtöbb pályán szerintem nem az a baj, hogy a kiszögellések lelassítanak.

Pl a lakevillen hogy kerülsz meg bármit is?
Ha a csapat történetesen tudja is, hogy hova kellene állnia és mennie a tankjával kb minden ilyen próbálkozásra rámegy a csatád.

De ha egyszer ők azok, akik kitalálták és beharangozták, hogy beleteszik, aztán mégse, akkor nehogy már a játékos legyen a rossz, mert számon kéri...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Értem hogy a Havokkal vagy így, én is a Havokról beszéltem.

Szerinted elég szép, sokak (úgy tűnik a playerek zöme) szerint meg nem. Hogy ez jó vagy rossz, az más kérdés.

Mégegyszer mondom, a rombolható környezet nem taktikai dinamikusság, csak kozmetika. Nem Battlefield-es Frostbite enginet kell elépzelni, ahol egy RPG-vel lebonthatsz egy házat a benne rejtőzök körül. Füstöt lövő artykról meg soha nem beszélt a WG, az az AW. Mellesleg ott elég jól bevált.

Arról meg, hogy a játék így több meg így nem több, ezért nem kellenek taktikai finomságok... Hát a játék pont attól lehetne több, hogy vannak taktikai finomságok. A füstlövedék például ezért lenne jó. De jó, tegyük fel, hogy nem válik be, és a játékosoknak sok ez az agymunka. Akkor mi van? Kevesen használják, a játék meg olyan marad, amilyen eddig volt. De azért mindig ott a lehetőség, hogy ha az ember speciel kettőnél tovább tud számolni, és fojtja magát vízbe notóriusan a csata második percében, akkor artyban ülve másképp is tudja támogatni a csapatát, felismerve azokat a helyzeteket amikor ez szükséges, még akkor is, ha az átlag nyolcbites Pistikének ez már túl komoly stratégiázás.
jah hat akkor meg legyen a pofajukon bor, amikor szamonkerik toluk h osszevissza hazudoznak😊
Maala
Arra még nem gondoltál, hogy ha esetleg be lenne vezetve az új HAVOK-os mozgás, talán nem zavarna annyira a mededdel/lightokkal a pályák csőszerűsége, mert talán tényleg lehetne körözni szűk helyeken is anélkül, hogy egy pici kiszögellés lelassítana 0-ra?

Ennyit arról, hogy a "HAVOK"nak semmi hatása nem lenne a játékmenetre.

DasIsFuck
Itt inkább az a baj, hogy a fejlesztők igérgetéseit túl komolyan veszik.
A wg meg eleve ilyen extrém pénz orientált brigád így nem is meglepő ez, hogy aztán nem jut erőforrás ezekre a nagy ígérgetésekre...

DasIsFuck
Nem, igazából csak a havokkal úgy általában vagyok így, nem a wg-t akarom védeni.

Kozmetika vagy sem, a játékosok többsége rombolható környezet vagy egyéb faszság miatt várja a havokot.

A játék meg szerintem maxon elég szép ahhoz ami egy online tankos lövöldéhez kell.
A játékmenetbe meg nem kellenek ezek a taktikai dinamikusságok, mint a füstöt lövő arty vagy a rombolható környezet stb.

Ezek fasza dolgok lennének, ha a játék több lenne attól, hogy hány ezret lövök össze és mennyi wn8-al zárom a napot.
Sajnos nem az.
Ezek csak feleslegesen bonyolítják a játékot, aminek jelenleg is az a legnagyobb baja, hogy még ezt az egyszerű játékmenetet is nehéz elsajátítani a játékosok java részének.

ha ugy gondoljak nem kell bele, minek igergetik evek ota?
igazabol beigertek szoaks szerint minden szart, azt kiderult, h balfaszok megcsinalni.. lasd tobb mag..