418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Amit én nem hiszek most L, hogy aktiváltam két reserve-t +100% xp és legénységi xp 2 órára. Mivel ahogy írod rapid csaták vannak, sikerült 14 csatát letolnom a TVP-vel és a Ferdi-vel. 3 győzelem !? De tényleg a legsötétebb primitív barlanglakók voltak sorozatban, állandóan riportolással fenyegettek, mert nem rohamozok velük, de ők ott döglöttek halomra pillanatok alatt, lödköstek, tékáztak, az egyik be is kékült mert a tvp-be belelőtt 3x arany lőszerrel (természetesen) mert nem akartam kirohamozni egy addig fel nem spotolt tortoise elé, aminek sejtettem a helyét, mert Abbey pályán olyan sok helyre nem bújhat el TD bázist védeni.(ő megtette, hogy kirohant miután bekékült rajtam és egy szempillantás alatt kipurcant, de azért is én voltam a hibás). Hihetetlen, tényleg.

Lement a 2 reserve, tolom most kb 1,5 órája és 6 győzelem, 3 vereség. Teljesen, radikálisan megváltozott a csapatok összetétele. Ugyanazokkal a tankokkal megyek felváltva. Na erre varrjon gombot valaki. Nem hiszem el, ha nem velem történik, komolyan mondom. Az sem a megoldás, hogy a retardok elmentek aludni, mert ahogy lement a reserve véget ért a szenvedésem már a következő csatában.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.05. 23:12:39
  • Gyuszopapa
    AZ ST-I-t szerettem csak ne lett volna olyan lassú.Megvan még most is a garázsban azon tanakodom eladjam-e jó-e még valamire.
  • Gyuszopapa
    Az egész abból indult ki hogy állítólag a Wotinfó oldalon lenézik azokat akik nem hoznak 1,5-szeres átlagsebzést.Erre állítottam valamit azt hogy nem mindenkinek élete ez a játék és én is lehetnék sokkal jobb ha 30 évvel fiatalabb volnék most mert nem volna kötöttségem.Ezért nem kéne lenézni senkit sem akin látszik hogy tudna is valamit.
    Az eszemmel nincs baj hálistennek szinte minden tank gyenge pontjára emlékszem és le tudom logisztikázni a pályán történteket.A fiam az szerette ezt nézni de mostanában megemlítette hogy inkább lefekszik mert csak fos csaták vannak.Én meg egy hülye vagyok hogy ilyen szopatás mellett is fennmaradok hajnalig.
  • Userx2
    És persze a nagyágyúval értékesítettem az ST-1- et, most meg nincs pénzem visszavenni. Pfff.
  • Angelus1991ster
    Többezer csata után csak kialakul rutinja a játékban. 10 ezer csatánál 47-48%-os győzelmi rátát és 0,6-0,7-es kilövési és sebzési rátát csak érjen el, ha szabad kérnem. Nem pedig WoT-dementorokként/démonként szarbahagyni az aktuális csapatot.

XVM-nek meg van azért haszna. Látom ki, hogy áll éppen. Meg hiányozna a szép kis szivárványszínű játékoslista a bal és jobb oldalról :D
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.05. 22:56:57
  • Userx2
    Szerintem én vagyok a legnagyobb hülye. IS-4 175 penes ágyújával mentem 20 csatát. Első csata 4500 sebzés mondom jó ez a gép. Kicsit fura volt persze, hogy nem viszi be az E-100 és társainak oldalát meg az 1241 -es átlagsebzés is. Ami még cikibb ezt már eljátszottam anno a teszten is. Kérdés: mi a túrónak kell rá a 175 penes ágyú, ha már ki van fejlesztve a X-es. WGlogic
  • András77
    Az már nagyon rossz, ha valaki a véennyóc miatt magyarázkodik. Töröld le az xwm-t a csába, aztán jónapot. Amúgy is egy eléggé fake mérés, arany lőszerrel akár +1000 véennyócat is tudsz prezentálni, aztán mi változik? Olcsóbban adják a sört utána???
  • Angelus1991ster
    "-31 T28Proto összes csatám vele 37 tehát még stock a lelkem és nem hiszem hogy egy stockkal jó statokat lehetne hozni "
  • Gyuszopapa
    Most nagyon megfogtál,de én egy szóval sem mondtam hogy unicum csatákat megyek mostanában.Csak azt állítottam hogy ha beleőltem volna pénzt és időt akár unicum statom is lehetne.
    Kiemelted a legutolsó 132 csatámat és azt hasonlítottad a tiedhez.De azt meg se nézted mikkel és milyen körülmények között játszottam le.
    A 132-ből
    -31 T28Proto összes csatám vele 37 tehát még stock a lelkem és nem hiszem hogy egy stockkal jó statokat lehetne hozni
    -27 FV4202P igaz 3 skilles legénység ül benne de kegyetlen szar csapatársakkal áld meg vele az MM sajnos lassú és könnyen átlőhető nem is igazán tetszik
    -17 T34-2 1 skilles legénység nem igazán jön be nekem főleg hogy egy tetves lövésért fél óráig kell fészkelődni a jó lövegsüllyedés miatt egy 7-es light megeszi reggelire minden lövés visz valamit a Cent 1-7/1-hez tudom hasonlítani.
    -14 13-90 össz csatám vele 29 tehát még a 13-75 ágyújával szopok persze így lehet vele jó wn8-at termelni.
  • Angelus1991ster
    #371836 Vagyis:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    *Nagy hátránya sajna a kevés lőszermennyisége. Viszont azt a géppuskalőszerek elvételével növelhették volna. +1-2 db lőszer elférhetett volna XD Legénységfejlesztésre kiváló lesz nekem. T-25 és Urán III Pt tankokba ide-oda lesz téve a BIA legénység.
    Bár egy Sentinelhez hasonló igényesen megcsinált csomagot megcsinálhattak volna.

• blueskyer

Utoljára szerkesztette: blueskyer, 2016.04.05. 21:58:11
  • Angelus1991ster
    Egy Chi-Nu Kai egy jó cső lehajlású (-10 fok) 3 mm-el kisebb átütésű Pz.T-25 ágyúval. Középszerű tank. Se nem a legjobb, se nem a legrosszabb. Nagy hátránya sajna a kevés lőszermennyisége. Legénységfejlesztésre kiváló lesz nekem. Viszont azt a géppuskalőszerek elvételével növelhették volna.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.05. 21:57:13
  • blueskyer
    Csütörtökön lehull a lepel róla

ugyanis akkor írják ki a az ezúttal már péntektől kezdődő GF weekendet

Utoljára szerkesztette: blueskyer, 2016.04.05. 21:53:40
  • blueskyer
    Spórolnának pár ezrest. Vehetnénk helyette német Bulldogot

Bár nekem az a félelmem, hogy nagyon gyenge lesz akkor a Turán, ugyanis ilyen maratonokra hulladékokat szokott a WG betenni. Te sokat tudsz a Turánról. Milyen tank az? Ha be kellene sorolni a többi T5 prémhez hova tennéd erősorrendben?
  • Angelus1991ster
    Esély lehet rá.
    T-28E F-30-at az ASIA játékosoknak nemrégiben misszióban osztogatták.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.05. 21:03:17
  • blueskyer
    Orczy elhülyűlte a Német bulldog streamet, de kárpótlásért íme egy másik jó játékos, aki ezzel nyomja. Sőt még CW-zik is ezzel https://www.twitch.tv/letsplaywotcz
  • blueskyer
    Egyrészt azért vették ki 7-ből szerintem, hogy ne érje sok copymaker vád a WG-t. Másrészt pont, hogy azzal kedveskedjenek, - már ha lehet ilyen kifejezéssel illetni a WG játékosaival szembeni szándékát, - hogy adnak egy SH tankot. SH-án ugyanis T8-nál nagyobbat nem lát !
  • Plata
    Figy én meddel és scouttal kerültem vele össze,gyenge volt,
  • Plata
    Az a baj kicsit későn szerezted be,South Coast pályán az a tank valami troll volt.
    500-600 méterről mikor 800-900 körül puszilgatott az ellenség bázisán a td-kbe,na az isteni volt.
    Az az érzés amikor T8-10 td-k visítva menekülnek,és közben anyáznak az tényleg megfizethetetlen volt.
    Wt-be ha jól célzol simán bele megy 1100,rhm meg oneshot.
  • blueskyer
    Lenne 2 kérdésem, ebből az egyik csupán egy gyenge sejtés.

1 - nem lehetséges, hogy ezen a német bulldogon benéztünk valamit, mert a tornya elég kemény lenne ? Csak tippelek, mert ott van az a toronytárcsa hogy így nevezzem, mert fogalmam sincsen mi a neve, az az alkalmatosság ami a T 34-esnek a tornyán is van. Az a páncél lemez. A tornya is elég éles szögben kiszélesedő. Nem lehet-e az, hogy azért muzsikál az adatok ellenére jól, - már ha igaz a jelenlegi RNG-n belüli pár nap statjai - mert a tornya Op szemből ?
    Mondom, hogy csak tippelek.

2 - A Turán III gyakorlatilag EU-n semmiféle felvezetéssel sem jött. Arra gyanakszom a tavalyi "ajándék" T5 prémtank maraton Chi-Nu-Kai analógiájára lehetséges, hogy így fog debütálni ide? Tudtok erről valamit vagy csupán egy gyenge sejtés ?
    Gondolom Angelus "reroll accom" ez méltóképp kárpótólna a Turán más szerverekhez képesti mostohaként kezelése okán.

• TiborTamas
    Hát nekem az összes cw-s meccsem a HUNS-ban volt, azóta nem is jártam cw-n, és az összes lejátszott meccs ki van szedve belőle külön a statisztikában. A company viszont benne maradt a random csaták statisztikáiban.

0T3P: Nem is azért írtam, hogy lenne miért mentegetőznöd. No offense. :)
  • Plata
    T7 Bulldog szétszedi mint a szart tárassal.
    T54-el meg poén.
  • Myke28
    Én most értem el a t49 troll gunt és azt kell mondjam ,igen élvezetes így a játék. Mindenkineg ajánlom a megszerzését.
    Legutóbbi csatám :)
    Nem nagy szám ,de a wt és Sp kivégzése pricless volt.
  • Angelus1991ster
    Még mindig nem értem, hogy voltak egy t7-es Bulldogot t8-ba beszülni.
  • Plata
    Achilles.
    A franc sem gondolta hogy elkapom.De a random isten velem volt,telibe.
    Akkorát repült mint a fene,én meg csak úgy rendes célzás nélkül ráijesztettem,
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.05. 20:34:02
  • joe662
    T49el?
  • Plata
    Gyerekek,röptében lőttem le egy ELC AMX-et.
  • blueskyer
    Meg tudja valaki magyarázni, miért gun markkal adják el ? Az első mark elvileg már a másodikat fogja mutatni. Miért csinálták ezt?

Utoljára szerkesztette: blueskyer, 2016.04.05. 20:23:35
  • blueskyer
    Most megy Orcy gun markra Német bulldoggal https://www.twitch.tv/orzanel
    Az a tank gunmark festéssel a tornyán jött ki. Tévedek? Az első gunmark után már a második fog eszerint látszani ?
  • Pales27
    sztem a régebbi cw meccseket, századokat nem lehet kiszedni, a statból és beleszámolja a wn8-ba
  • patchaou
    Nem is mentegetőzni akartam :) Pont azért mert nem játszom 10-esekkel, sőt a saját accommal sem játszom már régóta, engem aztán nem tud méregetni a stat alapján senki. 40-50k csatából 23k volt a saját accomon szóval arról bármit megállapítani igen nehéz :)
  • bekescsaba
    Szép tus....
  • TiborTamas
    Tudom, hogy nem így volt, de most már így van egy ideje. Amit látsz a statisztikában a random/tank company fül alatt, abban nincsenek cw-s meccsek, és a wn8 is csak ezek alapján van számolva. Így sem az átlagsebzésed, sem a wn8-ad nem befolyásolja sem régebben, sem újabban lejátszott cw meccs. Szóval erre már nem érdemes hivatkozni :)
  • vasasgabri
    Ezek akkor is érződnek mikor valaki Unicum accuntot vásárol szinte minden fullos minden technikailag adott és mégis zuhanó repülésben halad az ő tudás szintjére. Volt arra is példa hogy accuntot cserélt egy citrom és lila és mégis a lila ment jobb kört. A tudást csak tanulni lehet helyettesíteni nem.
  • Plata
    Bakker:mindig csak ORI meg Véder.
  • Angelus1991ster
  • Plata
    Hol az akasztófán?
  • Angelus1991ster
    Nem-nem, Allah fennmarad akkor is.
  • Plata
    Te meg dumáltuk hogy az ORI-nakl kampeca.
  • Megamax
    ezt mondom énis a sok extrával azért jobb :)