banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• sempike
    Írok egy rövid kis szösszenetet arról, hogy mennyire nincs az MM-ben képesség alapú súlyzás.
    Ugye főleg a régi játékosok java azt szeretné ha képesség alapján rangsorolna az MM. De ez elvileg jelenleg nincs így.

Egy mondhatni hosszabb kihagyás után visszaraktam a játékot. Alapból mindenféle mod nélkül játszom, de most kivételesen feltettem az xvm meg a daily session stat miatt az atlassian modpackot (legalábbis egy erősen megnyirbált verzióját). Kíváncsi voltam mennyit estem vissza számszerűsítve.

Első két napon csak 66% győzelmi esélyes meccseket kaptam. /Nem viccelek minden meccs/ Már azt hittem bekrepált az xvm.
    Folyamatos nyerés. Eszméletlen kapáslövések. Szóval miden funny.
    Harmadik nap folyamatos 55% győzelmi esély. A játék még mindig szórakoztató, nem cseszeget az RNG. Amelyik lövésnek be kell menni az be is megy. Picit több vesztés de még mindig rendben van.

Ötödik nap. Megjelentek a ghost shell-ek, a critical 0dmg shootok :-/ . Szinte állandó jelleggel a legkisebb tier-ű vagyok a meccseken.
    KV4 menet közben, a pálya másik végéről 2x üti be a 110-em 90%-ban rejtett hasát. (csak hogy érezzétek a minőségi romlást ;-) )
    És ha a technika is úgy akarja, kicsit lejjebb a nap statisztikája (mellesleg böszme jó ez a mod)

Nehéz úgy érvényesülni, hogy 19% nyerési esélyt mutat az xmv a csatabetöltő képernyőn és 3. percben már nincs csapatom. De a mai nap legalább arra jó volt hogy fejlesztettem a menekülés és bújócska skill-jeimet :-).
    A legrosszabb a mai napban az hogy minimális wn8-as csapattársak akár több tízezer meccsel is folyamatosan beugatnak hogy miért nem supportolod a team-et meg szar vagy. Arra már nem veszi a fáradtságot egyik sem hogy ránézzen a térképre hogy lássa egyedül tartom a térkép egyik oldalát elsöprő túlerő ellen. Az nem számít hogy a másik oldalt elvéreztek 14-en 5 tank ellen... Persze mikor vége a meccsnek megnézi a sebzést és a kapott xp-t akkor már csak hadovál ha ráírok. Valahogy ezeket kellene meggyomlálni. Addig is marad a chat kikapcsolása.

Szóval rá lehet ezt fogni az RNG-re, de nem ez volt az első rage quit-om és mindig ezt a megugró győzelmi rátát és pár napnyi élvezhető játékot kapok mikor visszatérek. És valószínűbb hogy ezt tudatosan generálja a WG mint hogy mindig kikapom az RNG-t jobbik arcát. És ha ezt tudja generálni a WG akkor bizony van skill alapú MM.