A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #370390 Ez volna a képlet:
A spallCoefficient ebben az esetben 1,5 lenne a szupernehéz páncél miatt. Jó matekos ki tudná ezt pontosan számolni, nem vállalkozom rá csak egy közelítő számításra
Tehát mondjuk indulj ki abból, hogy egy 750-es HE lövedék nem üt át, hanem 0,2m-re robban (20cm páncéllal számoltam) egy 3,57m splash körű HE (tehát mondjuk egy OHo belédb.sz egyet a trollal, de nem üt át), azaz = 0,5*750*(1-0,2/3,57), ami 354 sebzés, de most jönnek a páncél módosítók: mondjuk számoljunk 200mm effektív páncéllal: -(1,1*200*1) illetve -(1,1*200*1,5), azaz 133 hp sebzés lenne az első esetben, második esetben meg 23 hp, ha van szupernehéz páncél.
Most szándékosan vastag páncéllal számoltam, mert szupernehéz spall linert csak nagy vasakra lehet feltenni. Mivel szorzásról van szó, értelem szerűen a vastag páncélosokra érdemes feltenni. Lásd Tog, hiába tesszük rá, a papírt mexorozzuk 1,5-el, az még mindig papír maradt, nem is beszélve arról, hogy átütik, tehát a robbanás a tank belsejében történik, amikor nincs hatása a spall linernek.
Pontosabb azért van hatása, mert a legénységet is védi a spall liner/repesz páncél, de látható a képletből, hogy csak vastag bőrűekre érdemes feltenni. Én például a tortoise-n használtam és nagyon hasznos volt, mert előtte mindig kilőtték a töltőt, aki a toronyban lakik, ami nagyon egyértelmű gyenge pontja. Minden csatában hamar meghalt az egyik töltő, spall liner után nem.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.15. 11:21:52