World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Egy kérdésem lenne Romoto kollégához, hol vannak ezek az összehasonlitó videók?
Mert linket nem találtam, a youtube pedig nem mutat ilyet.
Köszi😛itya
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Kampány 1 és T95E2-nél már érezhető a sóherságuk.
Stug IV-nél kellett volna az +50%-os plusz kredit, mivel sajnos annyira fostalicska, hogy sokan eladják, mintsem , hogy játszanak vele.
angelus1991ster.blogspot.hu
Úgy tűnik, tényleg szisztematikusan kiirtják a limites prémeket a játékból.
Volt egy eset anno, amikor úgy gondolták, hogy én az egy pálcás SU-85B-vel ugyan menjek már felderíteni nekik. Mentem. Nem volt értelme.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Játékvilág Asylum-ja a Wg.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Amúgy mikor ezt csináltam éreztem, hogy ezt bánni fogom....

Ez se megy ma többször voltam ott de csak mindig 4000reket spootoltam. pedig villogott az enemy.

cyka blyat
Mert pl. lehetek én über atom király spotter, ha senki nem lövi a spotjaim...mert a csapat növény. Vagy ott van a qrva gyújtogatós küldetés....ahhoz is csak szerencse kell, és még 1 csomóhoz csak RNG help kell.
Én most a qrva modul/crew hit-es küldetéssel szívok (nevetséges h ilyen alap nem megy)....nem hiszem h ahhoz is skill kellene..hiszen amint megnyomom a button-t, onnantól jön a rulett. Hiába célzok a seggére pl. 1 adott tanknak (kv-k), hátha fuel v engine és akkor vmelyik a kettő közül kigyullad és az még több belső modult visz el, RNG adja be h lesz-e vmi belőle v sem. A másik meg, hogy csomószor megcsináltam már az adott küldetést...de persze olyankor mikor másik küldetés volt bent, és azt kellett csinálnom.
Kedvencem: cromwell-el, 3 tankot gyújtottam ki, mind3 nagyobb szintű tőlem (kv-3, t32, brit t8 heavy), mind3-t meg is öltem, emellett még kilőttem 2 td-t és túléltem a csatát, nyertünk, és a td-k is t7-s tankok voltak, 2200 dmg-t kapartam össze. Mindezt 1 csata alatt. Sztem 2-3 küldetés kijött volna ebből az 1 csatából. Erre qrva light vadászos küldi volt aktív...pfff.
Hiányzik az mint pl. 1-s ostoba fps játékoknál h tök mind1 mikor, a lényeg az adott class, és csináljam meg a feltételeket....ha 1 csatában 8 feltételnek felelnék meg, akkor annyit ad be. (pl. cod4-ben anno a pub-s perk-s, 55-s szintig fejlődős szarságoknál a challengek).
Másik a map rotation....bent van h 5k-t spottoljak (t55a-nál, 14-s light küldi asszem), még társak spotjai is összeadódnak...ahh mondom easy...egyszerűen társakkal se megy, mert ensk, kharkov, himmels jó kis zárt mapok....t28htc-nál volt h 300 csatát mentem mire sikerült (hála Maala-nak és Gab3ee-nak) megcsinálni a küldetést (mert hoztak WTE100-t és t92-t). De nem rakott volna be a világért se jól spottolható nyílt mapokra...(2x rakott be, 1x társak nem lőttek össze csak 3k-t, máskor pedig blindshotot kaptam artytól proho-n e1-ben.).
Sztem a skill mint a mission-höz szükséges dolog az kb. 40%, a többi meg RNG (csapatösszetétel, csillagok állása, horoszkóp és egyéb változók)

36 meccs alatt meglett rá a 1. MoE, úgy, hogy az első pár meccset elbénáztam, és nem is a HE volt az elsődleges lőszer:

cyka blyat
Hahaha lol nem láttak akkor még a fejlesztők, olyan meccset mikor berak 13-14 10est és alulra téged 9essel meg max egy 8as scoutot 😄
De ugye azért az IS-7-esek pont a nem igazán életszerű körülmények közt voltak jobbak. Ritka az olyan amikor teljesen nyílt terepen harcol sok harckocsi. Illetve az olyan 1 vs 1 is, amit 30 méterről vívnak és tényleg nem szól bele senki. Az életszerűbb körülményeknél, mint amit az Ensk és Steppes pályákon vívtak az Object 260-asok lemosták az IS-7-eseket, a jobb mozgékonyság, jobb DPM és a jobb célzású löveg miatt.
Sokan nem is azért akarják megszerezni mert annyira jók ezek a reward harckocsik, hanem mert preztízs. Vagy csak szimplán tetszik nekik a harckocsi formája. De olyan is volt akinek azért kellett az Object 260, mert sokkal drágábban tudja majd eladni az accountját. 😄
Külön-külön nézve semmiben nem a legjobb tier 10 heavy az Object 260, de szinte mindenben elég jó. Ezért összességében az egyik legjobb tier 10 haevy.
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2015.08.17. 17:20:55
Amúgy az LT 15 missziónál ha sebzel az is beleszámít a 8000be? elvileg az elején írja ezt...
Elkezdtem artyzni ezer éve, most elővettem megint az m44-et, de nagyon nem megy..
cyka blyat
1, Iszonyatos rofja van. 18 sec körül lövi a 240-es penes 700-as sebzésű lövedékeket. Ha csak 50 %-os találati arányt is veszel alapul, minél többször lősz, annál többször találsz.
2., A nehéznek mondott artys küldetések zöme xp-re megy, s mivel ez "csak" tier 6-os, és 240-es heattel beüti az E75 frontját lazán (ugye ami tankok felé döntött, az nekünk "patkányoknak" pont merőleges), így szinte termeli az XP-t.
2. A szintjéhez képest brutális alfa. Tier 6-ban szinte minden egy lövés kis mákkal. Tier 8-ban is kettő lövés egy tank. Az amerikai nehéz T osztályt szinte mániákusan ammoreckeli ez az arty. Jó ez csak szubjektív.
3, Egyike azon kevés artyknak, akik minuszba is le tudják engedni a csövüket, így közelharcban sincsen óriási hátrányban.
4., Nem pontos. De ívelten lő, nem annyira mint az angol FV ág, de sok olyan helyre be tud lőni, ahova sok más arty nem. Lassú a lövedéke, meg kell tanulni a tank elé lőni. Az SPG 15-höz 3000 damage-ot ír. Ezt ez az arty 5 lövésből megcsinálja, ehhez kell neki 90 másodperc. Tizes artykkal is nehéz lenne ezt megcsinálni. A legjobban tier 7-ben érzi magát, a Tigris, Panther, a medek zöme teljesen védtelen ellenne. S valljuk be, tier 6-ban könnyebb boldogulni, (gyengébb játékos állomány) több az álló, campelő tank, akik egy helyben állva várják ki a töltési időt.
Van, hogy engem is szopat, de ezzel ne foglalkozz. Ha 40 %-os találati arányt veszünk, amiből 20 százalék átüt, és ezzel az artyval átlagosan tudsz lőni 12-őt, akkor az 3 sebző lövés, ami 2100 sebzés. Tier 6-ban!!!! Ha szeret az RNG s egy kicsit feljebb tolja a %-ot, már ott is van a 3000.
12 lövés kicsit több mint 3 és fél perc ennél az artynál. Ez az erénye. Ha hibázol is, hamar javíthatsz újra. A GW Panther mennyi idő alatt tölt? Talán 36, 37 mp? 1 : 2
Hosszú távon le fogja győzni a pontosságot a DPM.
Ha igény, írhatok pár szót az artyzás rejtelmeiről, bár tudom, hogy a legkönnyebben játszható tank ág, ezért is ignorálja mindenki az artys missziókat,,,,, :-)
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2015.08.17. 15:14:37
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
EMAi = EMAi-1 + K*(DAMAGEi – EMAi-1)
• DAMAGEi = (Dealt by player in battle) + ( maximum damage by tracking or by spotting) - (team-damage caused to allies in battle)
• k = 2 / (N +1)
• N = 100
Lényeg, hogy benne van az assist damage is és minél frissebb egy csata, annál nagyobb súllyal számit bele az eredménybe. Mindig csak egy értéket tart nyilván a rendszer, amit kiirva látsz a service recordban. Ezt mozgatja a képlet szerint fel/le a csatád után. Nulláról indulsz, és a formula sajátossága, hogy lassan mászik felfelé (első két csatádban 2000-et csinálsz, az 40), ezért nemigen lesz csíkod 50 meccs alatt, pláne ha stock grind is van. 80-120 meccs alatt szokott meglenni az első. Ha egyszer megszerzed, sose vész el.