banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• walert
    Nem. Igazából, ha végig gondolod itt nem felhasználói oldalon van a baj. Ha olyanokkal akarsz játszani, akik ismerik a játékot ott van a SH vagy csapat csaták, meg a CW. De mégis mindenki a random módjában látja az élvezetet, úgy hogy közbenmódja lenne a gyengéktől mentes modban játszani. Érzitek az ellentmondást ?

Hogy hol a baj ? Az RNG, MM-be piszkálással. Nincsen skill alapú MM? Hát most linkeltem több képet róla, hogy napi szinten találkozunk vele. Gyakorlatilag azt érzed, hogy szivat a játék. Feltételezhetően úgy van megcsinálva az algoritmus, hogy ideges legyél és a sikertelenséged megoldását a játékba való pénzbe pumpálással old meg

Most azt mondod, az a baj, hogy sok idióta van. Én erre, azt mondom, hogy tudod mit? Az jó, hisz te az ostobákat ki tudod végezni illetve ki tudnád, mert sosem olvastam egyetlen hozzászólásban sem, hogy hja 9-10 killt és 10e dmg-et lőttem össze a butákon, de kikaptunk. Mert valahogy mindíg a te oldaladra dobálja a szériákban. Na, ez a baj ! A manipuláció. Belenyúlnak a játékba úgy, hogy sebezni sem tudsz azokon a napokon, lepattanó, kritikal 0 dmg megy egész nap. Ismerős? Ez nem a gyenge játékosok hibája, hanem az RNG, mint köntösbe bújtatott manipulációba.

A WG nagyon ügyesen az RNG címszóval legalizálja a játékosok "szopatását". Teszi ezt úgy, hogy ne rájuk haragudj, hanem a társaidra.