A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
walert #370358 Egyrészt, persze értem amit mondasz, gyakorlatilag a lényeg hogy benne van a játékban a konstans vesztes csaták sorozata. Ezt nem akarod kétségbe sem vonni. Ezt tudom. Az a baj, hogy ez változatlanul állandóan jelen van és éppen amit kedvelek és sorozatban megyek vele, azzal tesz „szopó ágra”. A többi tank lényegében normális, azzal való teljesítmény függvényében enged nyerni, hogy így mondjam. Ez ellen a játékosoknak tennie kellene.......
Másrészt pedig olvasva korábbi vitátokat eme fórumban, bátorkodtam volt linkelni a csata Wn8 értékéhez tartozó winratet, mivel ebben a korábbi eszmecserékben egyetértettetek azzal, hogy aki a csatában a kék vagy lila statot megüti, manipuláció nélkül hoznia kell legalább az 50%+1 wr-t. Sajnos nekem ez nem sikerült.
Arra kívánok kilyukadni, hogy amikor azt írtam, hogy még 2000wn8-al sem tudok pozitív WR-ben lenni, nem az össz/overall wn8-ra értettem, hanem stabilan az aznapi csatákra azzal a járgánnyal.
Nézd meg, ma sem tudtam T-54-el 2100wn8-al elérni az 50%-ot, de amikor a gunmarkot húztam IS 6-ra azzal is szánalmas vesztes szériákat mentem, annak ellenére hogy jól teljesítettem vele.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!