418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lexlutor
    ahh.. kosz :(
  • Rammsch31n
    Tessék, már be is tolták az M41 prém masinát... kár, hogy hidegen hagy. :D
  • M0RN1NGST4R
    Ha este popsiba is engedi Jingles-nek, másnap megkapja a 100 jurós bundle-t :D
  • TiborTamas
    Ott úgy kell kilőnöd a 3 tankot, hogy előtte egyáltalán nem kaphatsz sebzést, nem csak modulsérülésre vonatkozik.
  • yossarianHUN
    Még csak donate gomb sincs a blogján, úgyhogy inkább simán a második eset. Valszleg nem szorul rá.

Más:
    OFF:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Type 59-es Armored Warfare invite kódok
    Még kb. 2000 van, úgyhogy akinek kell, az húzzon bele.
  • Rammsch31n
    Egy részt a sok szerintem(!) bolond fan boy, tuti adományoz neki egy rahedli ojrót... a másik meg, hogy apuci elkényeztetett kislánya jó hogy megkap minden kis digitális játéktankot, hogy boldog legyen. + még utazgathat a WG-hez, meg ide oda eseményekre meg tankos múzeumokba, hogy a hobbyjával foglalkozhasson, mert telik rá... irigylésre méltó álomvilágban él a csaj.
  • yossarianHUN
    Édes ez a Rita, a tegnapi görénycsomagok kapcsán filózgatott Status Reporton, és valaki megkérdezte a screenshotjait látva, hogy miért van 170 ezer aranya. Aszondja mert tavaly több ritkább kisebb prém tankot lehetett kapni, de a WG mindig ilyen 20-30 ezer goldos csomagokban árulta őket, úgyhogy kénytelen volt goldostul venni őket... Az szép.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.04.02. 23:30:16
  • AlucardHuN
    Hát nálam ki van fejlesztve de még nem szántam rá magamat, a biztonság kedvéért előtte kihúzom másik ágon a köztes löveget. Viszont hogyan lőtt be a KV3 ? Be volt forgatva a proto?
  • yossarianHUN
    Na akkor vedd meg a sima T28-at, és máris kész leszel feláldozni az elsőszülötted lelkét a sátánnak, csak hogy megint mehess a Protóval.
  • Gyuszopapa
    Nemrég megvettem ezt a T-28 proto nevezetű csodát.Nem találok szavakat hogy mekkora ótvar.Régen mikor játszottam ellene istennek se bírtam belőnni most hogy megvan röhejnek tartom hogy egy KV-3 alaplőszerrel 2-ből 2-szer belövi.Lassú mint a tetű vagy azért nincs sebzésem mert ledaráljuk az ellent és én csak kullogok a csapat után vagy meghal a csapat nagy része és én maradok free fragnek ezzel a gyors mozgással.
  • AlucardHuN
    Az az igazság hogy a szovjet medium ágat később kezdtem el folytatni t5-6tól mint kínát, amikor megjelent a T34-1 akkor abba beleszerettem:D. Meg viszolyogtam a t43-tól ,ami most megvan és többnyire rühellem (oké tudom DPM az van, de nem tudom mindig kiaknázni), kivétel ha t7-be rakja be (vagy ha feltalálom magam t8-ban) de t9-ben "kill me" kategória.
  • AlucardHuN
    Na én kb mindhárom ágat elvittem T8-ig:D Mind a T34-1 és 2-őt úgy vettem meg hogy toronyra gyűjtöttem össze free xp-t, vettem kreditért felfüggesztést és csak azután mentem velük (a lövegek meg heavy ágról). Szóval ha még gyűjtök 3000 free exp-et akkor tolhatom a 110 lövegével. Legénység még csak 2 és feles, de asszem a töltőnek a biztonságos elhelyezés a 3.-ik perk. Tűz ellen meg van egy rakat prém poroltóm. De az elődjénél remélem nem lehet rosszabb, a legszebb az volt amikor egy sarok mögül teljes sebességgel kirongyolt egy IS 6 és kapáslövéssel belőtte az ammo-t... (gyulladásra visszatérve, amióta a németek fixállva lettek azóta kína a német ág v 2.0, néha az az érzésem hogy az egész tank üzemanyag tartállyal van kibélelve (főleg az eleje).

De most remélem eljön a bosszú ideje:D
  • Angelus1991ster
    Wz-120-at az fejleszti ki szerintem, aki egy T-54-et akar jó nagy lótoszó ágyúval XD Top ágyújának kigrindelése elég hosszadalmas volt nekem. Kb. fél évig tartott :)
  • lexlutor
    a t34-2ot en sem tartottam meg, pont ugyanezek miatt.
    most h mar csak a top agyuhoz hianyzik 20k xp, en jobban megvagyok a wz120al, mint az elodjevel.
    sok dobott a dolgon, hogy en a heavy agot huztam mellette parhuzamosan, es a nagyobb tornyot megvettem kozosbol + felfuggesztes modul, igy mindjart hasznalhato a 9es agyu a heavy agrol. top agyuval allitolag oda az a maradek elevation,de legalabb nagyot harap. szerintem a 9es agyuval sem olyan rossz, de azert kell neha a gold bele.
    azert vettem meg elobb a motort, mert a wz111tol sirogorcs kerulgetett,es minden kis plusz egetoen kellett. a wz120on annyira nem erzodik, de megis jobb, hogy megvan.
    modulokrol nem tudok nyilatkozni, nekem 3 skilles legenyseg van benne, safe storage es preventive maintetnanceval. ammorack robbanasra nem is emlekszem, illetve nem is gyulekony igy.
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.02. 22:33:59
  • Gyuszopapa
    T-34-1-2,egyik se jött be nekem.A lövegsüllyedés hiánya betesz nekik.Ráadásul mindkettő modulérzékeny és könnyen ki is gyullad.
    Minden bekapott találat visz valamit hol ezt hol azt.
  • lexlutor
    angol nyelvu.
  • AlucardHuN
    Egyébként ha már Plata felhozta hogy milyen vicces jószág a Kv 2:P

Anyway, valakinek van tapasztalata a WZ 120-al? Végre sikerült kifejleszteni... Szegény T34-2 szeretem is meg nem is, de helyette ott lesz a WZ meg a T34-1, néha nagyon felbaszott.
    Utoljára szerkesztette: AlucardHuN, 2016.04.02. 22:12:21
  • R3nton
    Leo1. Amúgy a francia 9-esben még jobb, mint 10-esben. Alig valamivel jobb maga a tank, cserébe 1 tierrel feljebb van. Bár szerintem randomra az új csehszlovákok a legtutibbak. Gyakorlatilag az összes többi med szar ehhez képest. Valami iszonyat brutál ez a 9-es. 10-est most fogom megvenni, de hát egyszerűen epic ez a gyors burst, meg a gyors tártöltés.
  • M0RN1NGST4R
    Nekem ugyan nincs meg a 30B de a tier9-es 30B proto igen, és az egy szörnyeteg. Komolyan, az az alpha+dpm+shell velocity(apcr a standard ammo)+accuracy... Atyaég. Kifejlesztettem a 30B-t, de vszeg nem mostanában szerzem be, egyszerűen nem hiszem, hogy sokkal jobb lenne. Meg persze azzal tier 7-es tankokat nem lehetne seal clubbing-olni :D :D :D. És tier 10-es tankok száját is rendesen el lehet kenni, az is vicces pláne mikor jön az apcr/gold noob beszólás.

A leo1-et jobbnak mondják tier 10ben a 30B-nél. Tier 9ben fordított a helyzet a francia javára állítólag.
  • Lokker
    magyar nyelvű a kliens? lehet félre van fordítva
  • lexlutor
    t55 td7nel - olj harmat, no prior dmg kuldtesenel: megvolt a 3 kill, gyoztunk, tuleltem, kaptam serulest, de nem volt serult modulom egysem, sem legenyseg, megsem adta meg. az bug vagy feature?
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.02. 21:03:42
  • Angelus1991ster
    850 gold a félára ha bekerülne ingame shop-ba. De nem valószínű.
  • lexlutor
    mondjuk az meg minimum fel ev, de ha nem surgos...
  • ROMOTO
    nekem detto áll a garázsban vagy 4 bérletes tank ami ezer éve lejárt, legénységet nem mertem belerakni nehogy eltünjenek egy szép napon...
    lexlutor
    kösz a tippet
  • bekescsaba
    Melyik a jobb tank a Leo 1 vagy a francia 30 B?
  • Angelus1991ster
    Német lepkéző M41 GF holnap megvehető lesz állítólag:
    http://rykoszet.info/2016/04/02/m-41-90-gf-jutro-w-sklepie-eu/
    reméljük más is
  • fighter_hu
    Neked működik az a mód? Nekem 9.14 óta nem megy :(
  • Angelus1991ster
    Asszittem te itten a jedi oldalt képviseled.

#371402 "-> Angelus, szokásos magyar szindróma."
    -dolgozok a gyógyuláson. Edzek a honfitársak besúgására-feljentésére, más népek előbbre tartására. Csatákban csak Toldira vadászok, Turánt ott fogom lealázni O-I-val ahol érem.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.02. 20:15:07
  • Angelus1991ster
    Dísznek? Há nebasszá fel? Tessék feltelepíteni a show any tank/show vehicle módot aztán, 0 FT/$/euró/jüan/pengő áráért bármely tank megjeleníthető lesz a garázsodban. Igaz legénységet nem tehetsz bele.
    De ha csak alter barrakknak kell akkor várhatsz vele eon-okat is XD XD XD
    Nekem ilyen az egyszer bérletbe kapott IS-6. Azóta is a garázsban van, lejárt a bérleti ideje, de egy bug miatt legénységet tárolhatok benne.
  • McFrost
    Persze, a lóvé világos.
    Értem, köszi.
  • András77
    Skillek maradnak, az alapképzettség esik vissza 90%-ra (vagy kicsit többre, ha van "szabad" xp a skill%-on, de ezt sokáig tart elmagyarázni, számolj 90%-al, az biztos).

Persze a 10e kreditet áldozd be legényenként.
  • McFrost
    Szakmai kérdés: van most az akciós ág a JPzE 100-ig. JPzIV-el tudnám kezdeni, mert addig kihúztam már. Szóval adott E 25ből a 2 skilles legénység, amit átképeznék JPzIV-re, akkor a skillek buknak ,addig, amíg megint el nem érik a csávók a 100%-ot?
  • lexlutor
    ha csak disznek kell, miert nem varod meg mig bekerul a jatekba es egy felaru akcioban lesz vagy 1000 gold.
  • ROMOTO
    vegyem-nevegyem... mivel csak dísznek kéne lehetne olcsóbb modjuk kb. 2k val

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.04.02. 19:03:07
  • Plata
    Pedig sok mindent elmond az ábra,az alsó csík hosszú a felső rövid,az alsó kettő szép kék a felső meg ződ.
  • Lokker
    Kivételez veled a WG ennyi, könnyen magyarázható és persze nem látok bele semmit. :D
  • Sherman0070
    Egész nap idegelem magam a szar meccsek miatt.
    Erre:

Nemtom hogyan de örülök neki :D
  • Plata
    Háát,először is én troll vagyok.
    Másodsorban kultúráltan vagyok kultúrálatlan.
    Harmadrészt fogyasztható vagyok,mert a télen felszedtem egy kis plusz sújt.
    Negyedrészt meg imádnak a népek itt mindenféle marhaságokat megbeszélni.
    Ötödrészt színes egyéniség vagyok,de nem buzi,mielőtt valaki félreértené.
  • yossarianHUN
    Nos, mit javasolsz?

Ujjal mutogatni nincs sok értelme, minden fórumnak megvannak a maga megosztó személyiségei. És most nem a trollokra gondolok, azok előbb-utóbb úgyis ki lesznek vágva (innen is ki lett már pár), hanem azokra, akik képesek kulturált, és fogyasztható stílusban tálalni olyan véleményeket, amik egyébként a többség számára fárasztóak, vagy csak érdektelenek. Nyilván mindenki szeretne csak olyan kommenteket látni, amik a saját véleményét tükrözik, de ez nem így működik, ez már empátia, meg szólásszabadság kérdése, elvégre ez mégis egy nyílt fórum, közösség, olykor már-már szubkultúra. Ezért nem érdemes a fent említett megosztó személyiségekre fújolni (mondjuk azt speciel én sem értem, bekescsaba mit keres ebben a felsorolásban), mert ők ugyanúgy a közösség részét képezik, mint azok, akik többségi véleményen vannak. És végülis ezzel színesítik a közösséget. Elvégre unalmas lenne, ha mindig, mindenki, mindenben egyetértene:) Szóval ez oké. Persze akkor, és hangsúlyozom, csak akkor, ha nem szánt szándékkal úgy és arra használják a különvéleményüket, hogy a többséget hergeljék, mert az már trollkodás és flame.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.04.02. 16:54:45
  • Lokker
    *-> TOMSILENT, mindig panaszkodik a fórumozókra, hogy butaságokat írnak és a múltban él