A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Holmatro #370338 TVP VTU: pezsgőt bontottam mikor letudtam. Ennyire használhatatlan valamit még nem láttam. Erős közepes mozgékonyság, páncélról nem beszélhetünk, a löveg csak papíron használható. Alap lőszerrel 200m felett mindenről pattan, célozhatok én a gyenge pontokra... Csak APCR-rel ér valamit, de arra meg rámegy a gatyád is, főleg ha vesztes a meccs. Minden egyes kapott találat visz valamit: az ammo rack-re van 95% esély, a vezetőre 90%...ez az alap. Ráadásul ha megjavítod/-gyógyítod a következő találat megint viszi. Álcája gyenge. 1 vs 1-ben esélytelen a saját tierben. Ha gyenge a csapat addig élsz, amíg egy szikla/ház mögött bujkálsz. Van egy pár tankom, de ez kritikán aluli.