banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ratgab
    És azzal mi van, amikor az xvm szerint csúnya vereséget kéne szenvedni és mégis nyer a csapat? Ezt nem igazán lehet tervezetten manipulálni.

Jó játékos is tud alulteljesíteni meg meggondolatlanul játszani és a 300 wn8-as is tud unicum szintet játszani 1-2 csatában. Ezért baromi nagy baromság az xvm...Sokan már a százalék láttán feladják. Mások megnézik a játékosok wn8-át és az alapján adják fel (pedig balgaság lásd fentebbi okfejtés). Olyan összeesküvés elméleteket is olvastam már, hogy ha az egyik oldalon több van egyik vagy másik típusú tankból (több medjük van vesztünk, több heavyjük van vesztünk) és sokszor ezek sem befolyásoló tényezők.

Sőt még olykor az sem számít, hogy a másik csapatnak több magasabb tierű tankja van.

Néha rosszul megy, máskor jobban megy mindenkinek (napok óta átlag 1600-2000 körüli wn8-as napokat zártam és 60 %-os winrateket). Aztán 2 napja meg nem megy annyira és 40%-os winrate-m van, valamint 1100-1200 wn8-ak. Néha bekavar az rng is ez kétségtelen, de ilyenkor inkább az a gond, hogy az ember nem figyel annyira, kapkod, máshol járnak a gondolatai, türelmetlen, nem várja ki a jó alkalmat vagy csak ideges. Ebben semmi összeesküvés nincs. Szigorúan szerintem persze.
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.03.14. 15:16:02