World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oneal1
tesztre próbálnék belépni, nem engedi a password-ot beírni...

mi a teendő?

!Forza Ferrari!

ximix
A Palesztinok ellen ellen elég volna a parittya amit Dávidtól örököltek 😊
ximix
Ne bombázd ezekkel a negatív hullámokkal 😊
"szerintem érzi hogy szeretem és azért tud néha meglepően pontos lenni marha nagy távolságra is"

Ez remélem csak poén volt, és nem gondoltad komolyan. 😄

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Sherman0070
Az összes mod legális EU-n 😉

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Érdekelne , hogy az OTM Reload Timer, töltés idő visszaszámláló mod az vajon legális EU szervereken? Tegnap néztem Sela (amcsi srác) streamet, ő használja. Ezek szerint náluk legális, de mi a helyzet az Eu-ba?

Az IDFnek kell egyáltalán tankok ellen hrcolnia manapság?

ÓÓÓ teee.<#violent>

DIKK 😄
látom a régi nevek még mindig itt vannak 😄😄
ximix
Csak viccnek szántam. Bocs
A WG-nél amúgy sosem lehet tudni annak idején a 105mm német derp gun-kal is olyan dolgokat lehetett művelni, hogy csapkodtad a térded örömödben, de már elmúlt.
( fiúk szokták oltania lányokat amikor "Jaj de s szupi kedvem van" --erre-- "Ne aggódj majd elmúlik" 😊
És mit nerfelnek rajta ?Pontosságot?Sebzést?

Mivel nem túl régi tank ezért még nem nerfelték titokban.Nem egyszer láttam vele még fogyatékokat is sníper medállal.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

ximix
Ne aggódj nerfelés után majd elmúlik <#hehe>
Sziasztok! Ha vasárnap este akkor ESL! Több mint 30000 ezer gold összedíjazás! Gyertek és szurkoljatok a kedvenc csapatotoknak! 😉
ESL Live Stream
De én nagyon szeretem ezt a kis tankot,szerintem érzi hogy szeretem és azért tud néha meglepően pontos lenni marha nagy távolságra is.

Egyébként aki fent van teszten:
A t5-ös bálnán van olyan löveg ami a közepes ágom is fennvan?
Lunki88
Az objectért ennél is intenzívebb szopás fog várni. 😊 A T55A-hoz gratulálok! <#eljen>
Mert nehezen nyelik le hogy akkora szórással beadja neked. És persze kurva ideges lesz és kínjában nem tud mit mondani.
Bakter valaki mondja már el miért hackereznek le folyton T49-el?
Állandóan ezt kapom hogy hacker vagyok,előbb prém panther ugat nekem hogy hacker vagyok,köv csatában meg amx 13.Nem hiszem hogy olyan kurva nagy ügyesség kell T49-el mozgás közben távolról kilőni valakit.
Én imádom a T49-et és sokat szórakozom vele.De mostanában folyton le hackereznek vele.

patchaou
Amikor voltak azok a küldik amikhez adott a játék tankot is, akkor ott maradtak a legények a barakkban.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Sherman0070
Engem persze amikor spot mapra tesz akkor senki sincs ott ahol én passzív spotolnék...

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

ximix
Migránsok !?
Szögesdrótod van ? tudok eladót <#hehe>
miért van tele a barakkom olyan tankok legénységeivel amim soha nem is volt..? <#fejvakaras>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Két és fél hónap intenzív szopás után megvan a t55A...

Lunki88
Végülis nem one shotolt, ennek is örülni kell nem? 😊
Teszteld a japán nehéztankokat. T8-as igen fasza, rendesen pattint. T5-ös amolyan camper tank jó ágyúval. t6-os felfújt KV-2. T9-es E-75.

angelus1991ster.blogspot.hu

Sherman0070
Jó én szüneteltetem ezt a szart 2 hétig....

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

A 13 90-et is szeretni szokás, ehhez képest én abbahagytam az AMX-30 grindet miatta, annyira gyűlöltem azt a borzadályos ótvar fos ágyút, ami van rajta.
Ha van replayed, akkor szívesen megnézem, és leírom mi történt pontosan. Látatlanban csak annyit tudok mondani, hogy ha valaki úgy lő bele egy tankba, hogy benne van a látótávjában, és ezáltal spottolja magának, akkor hiába vagy te közelebb a célponthoz, és spotolod te is, nem fogsz rá assisstot kapni, mert nem volt szüksége a csapattársadnak a spotodra. Én szerintem ez történhetett, mert ez a leggyakoribb.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

DasIsFuck
Elképesztő, hogy azzal a szutyok ágyúval te élvezetesnek tartod vele a játékot.
Én a falra mászok tőle már most, hogy alig mentem még vele....

Ha nem lenne olyan szar az az ágyú fun lenne a tank.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

3 másodpercenként<#nevetes1> iszonyat jó kis tank. 60 méterről nem vett észre egy T54E1.
szabii98
Utálom azt a szutykot, és az összes ilyen light tankot.. így is mindenki átlövi a Pershinget, akárhol lövi, de még viseljem el ahogy az ilyen szutykok a seggembe jönnek és belémdurrantanak 200at 4 másodpercenként. Kicsit túl sok a light tank manapság 😄

I met God. She's black

Sherman0070
SP I C táras löveggel nagyon jó tank. Azt nem tudom missziókra mennyire jó de játékélmény szempontjából 10/10-es tank.

annyi a gyépés elő kellett vennem a kv1 et... 3 tank ász egymás után.. Hullik a férgese <#mf1>

ximix
A bokorba felszaladsz, jön az ellen és te leszel az első spot-ja, de közben jönnek fel a baráti tankok és ott egy heavy közelebb kerül mint te az ellenfélhez és onnantól ő lesz az aki spotol-ja az ellent míg a többiek és ő lövik.(főleg ha csigabigát is feltette)
Vica versa neked az ellenfél és a baráti csapat között kell lened mindig előrébb mint a baráti csapat persze lehetőleg jó rálátással a csatára, ha nem megy a közte a terep miatt, lehetsz mellette is, de mindenképp közelebb kell lened mind a barát egységeknek.
Szépek ezek a japán nehéztankok, csak t10-esen kívűl a többit be sem engedi😄
Tesztszerverek bizonyítják, hogy a klingon orosz horda jobb ha távol van. Mert ha ránközönlennének, visszasírnám a jó kis kardassziai csehszlovákokat és román-romulánokat.

Kínai Borg-ok , hogy játszhatnak? Gondolom ott is dúl a wot-acc grind rabszolgaság.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.08.16. 12:39:24

De annak a páncélzata és fegyverzete beleillett a WoT-os sémákba. Az MBT modern rétegelt páncélzata (egy külső, keményebb, és egy belső, puhább réteg, jó nagy közzel a kettő között, ami teljes védelmet adott a HEAT ellen), és ágyúja nem fér bele ebbe a kategóriába. Fegyverzetnek vagy a Sheridan (WoT-ban a T49) 152 mm-es ágyú/rakétaindító hosszabb változatát, vagy a 120 milis, simacsövű, Rheinmetall ágyút tették rá, ami a mai Abrams-eken van, úgyhogy gondolom nem kell ecsetelni.

Nem véletlen, hogy AW-ban is T6 az MBT, míg a WoT-os tízesek is csak T1-2-k.
DasIsFuck
Leopárd 2 prototype wot-hoz igazított páncélértékekkel😊

DasIsFuck
Miért váltaná a Párducot?

Azt a Párducot inkább a történelmileg pontosabb E 50-el kellene leváltani, mondjuk a régi 120-as frontpáncélos formájában a 8.8 cm-es ágyúval felszerelve.
Párduc 8.8 egy komplett fake tank, mert még csak nem is az l/71-es ágyú-t tervezték, hanem az l/56-ot.
Párduc 2 is ilyen, mert az csak annyiból tért el a Párduc 1-től, hogy erősebb páncélt kapott elől és oldalt és a schalmaturm tornyot rakták volna rá, de fegyverzete ugyan úgy a 7.5 cm-es l/70 lett volna.

Szóval a régi E 50 hitelesebb lenne 8-as mednek mint a Párduc 2 vagy Párduc 8.8

Valószínűleg a svájci kőgazdagékat célozták meg a Panzer 58-al😄

"A Swiss project for a medium tank from 1953 with adequate combat characteristics to that time and the possibility to operate in mountainous terrain. It was proposed to use the 20pdr Centurion gun. 2 prototypes and 10 vehicles were made but it was never mass-produced.
"
Van ehhez másik ágyú is. Már csak egy alap motort, alap rádiót és alap lánctalpat kell összekaparni és kész a simán fejleszthető tier 8-as, az IndienPanzer mellé.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.08.16. 11:54:38

Lunki88
Az STB-1 is bekerült, pedig abból a prototípus 69-ben készült el.
Egy korai prototípust nem tudnak előkaparni?😄 1965-ös dátum az nekik már modern?
Talán a soron következő konkurens okozta "veszély" miatt behozzák 😊

A 61-et szerintem felhasználják a svédekhez, az MBT meg túl modern a WoT-hoz, úgy rémlik ezt már egyszer említették. Az az Abrams közvetlen papája.
Párduc 8,8-ast válthatja? De ez is prémium.
Csinálhattak volna egy 3. német med ágat.
VK 3002DB - Panzer 58 - Panzer 61 - MBT-70 ( prototype szerű izé változata )
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.08.16. 11:22:13

Na ez jól néz ki. Ha nem nerfelik szénné amíg megjelenik, ez lesz a jelenleg legépkézlábabb nyolcas prém.
Az elmúlt idők legjobb wg-s hangárjához van valami barangolós mód? Fasza kis marveles-vasemberes parkolóház.

DasIsFuck
Pz.S35-nek 55mm-es átütése van, papíron pontatlan, de mivel nagyon jó a célzó ideje így baromi pontos, 90mm-t üt át a prémium lőszere.

Souma S35-el és Pz.S35-el nem játszottam olyan sokat. Toldi III és S35 összevetése olyan mintha az E50 M-et karnád összevetni egy kisebb átütésű ágyúval felszrelt Leopard 1-esel.
Toldira vagy a t4-es Turánra legszívesebben a Matilda ágyúját tetetném fel 😄 az is 40 millis😊

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.08.16. 09:55:24

DasIsFuck
Hát t3-on szerintem az s35-ön kívül csak szar tank van.😄
Még az is szar, csak az legalább élvezhető, már amennyire lehet élvezni t3-ban ezt a játékot..
Nem igazán...
Mozgékonyság/célzás idő az összes többi kb nem számít.

S35 is azért jó, mert pontos az ágyú, az meg azért pontos mert kicsi a célzás ideje.
2.3 az katasztrófális ebből a szempontból.

Csak is ezen fog múlni az egész.