banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bekescsaba
    Nem azért tettem fel, mert nélküle nem tudnék játszani, hanem érdekelt a hatásmechanizmusa. Viccesen mondhatnám úgy is, hogy azért, hogy megismerjem az ellenség arcát. Mentem vele kb 50 csatát, szar az egész, így töröltem.

Ebből kár vitát generálni, igazából tökre nem ér ennyit az egész. Leírtam, hogyan működik. Nem reklámoztam, nem buzdítottam senkit a használatára.

Jut eszembe, a kábszert is kipróbáltam egyszer, az sem jött be, azóta sem vettem be semmi ilyen szart. Volt olyan, hogy gyorsan is hajtottam.

Szóval összegezve akkor egy ámokfutó, kábszerfüggő csaló patkány vagyok.

Csak Andrást akartam megnyugtatni, mert az aimbot fetise kezdett zavaró lenni

Sajnálom, hogy az írásommal felzaklattam pár embert, csupán információnak szántam.

Az adóval kapcsolatban, lévén állami alkalmazott vagyok, nem tudok trükközni, bár nem is tenném.