418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sunsetjoy
    1. Nehéz japán, t5-t6-ban nagyon brutálak, feljebb tartják a mozgó földi hajó imázst. A csehszlovákoknál midtierben átkapcsol szenvedő fokozatra a fejlesztés, de a végcél eléggé megéri többek szerint.
    2. Nem történelmi. Egyedül szétszopatnak, azért játszanak, hogy kirrigeljenek valami elit 10-es med tankot:)
    3. Nem tűntek azok el...
  • Malarki
    Hello emberek!
    Bő 1 éves kihagyás után ismét feltettem ezt a csodát, talán a régebbiek még emlékeznek rám :D
    Mivel elég sok minden új, lenne pár kérdésem:
    1. Új tankágak. Japán nehéz, cseh ág, ezeket érdemes elkezdeni? Nem nagyon láttam belőlük csatákban.
    2. Rampage mod, ez mi? Ahogy láttam nem túl népszerű, csak nem ez az új történelmi csata mod?
    3. Az artykkal csináltak valamit vagy csak mázlim volt? 6 csatát játszottam, abból egyben voltak csak, akkor is 1-1 oldalanként. Csak nem csoda történt és végre kitakarodtak a játékból?
  • Angelus1991ster
    Drága Bölcs Vezérem, én tévedni hatalmasat.
    Én jegyzetelni bölcsességedet örökké.
    Én menni még ma szibériai zenefelismerő és zenetipizáló tanfolyamra.
  • Sunsetjoy
    A zene még jó is, csak ez synthwave (stílus), nem cyberpunk (irányzat) :)
  • Angelus1991ster
    8,8 cm KwK 36 L/56 ágyú tier 7-ben borzalmas.
    Szerintem, úgy lehetne buffolni tier7-ben ezt az ágyút használó tankokat ( VK3002DB, Tigris 1) ha már képtelenek a Blitz-es statokat ráírni, vagyis 132/171/44-ből csinálnak 145/195/44-et írni.
    Akkor ezt csinálhatnák a rövid 88-assal: gold lőszerből csinálnak alap lőszert,lőszer-javítás-kifejlesztés és ágyú megvásárlás árát megnövelnék 2-2,5x-esére.
    O-Ho-nál is nincs gold lőszer. 171/44-es pen meg t7-en így se lenne hűde olyan magas.
  • darki81
    ezek a waramingesek elég őrültek lol
    a world of warship-ben meg ilyen az árilis 1. Nem tudom játszotok e vele :D
    https://www.youtube.com/watch?v=R2PQOfkpKz4
  • Angelus1991ster

Áprilisi gömböc mód cyber-punk izé intró zenéje

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.02. 00:24:35
  • yossarianHUN
    Tudtommal figyelmeztették annó, de azzal a kiegészítéssel, hogy ha folytatná, szóljak. Kezdek hajlani rá, hogy szóljak is.
  • joe662
    Én meg azon csodálkozok,hogy nem b...ák ki az első hsz-e után a klónregjével együtt,ahogymáshol szokás.De ennek ellenére ugyanott folytatja ahol abbahagyatták vele annó
  • Sunsetjoy
    Én azon nem lepődök meg, hogy lököd a sódert, és minden elérhető, nem titkos hírre van valami kommented, mint egy rikkancsruhába bújt papagájnak :D
  • blueskyer
    Ott még azt a М4А2Е4 shermant is lehet kapni.........
    Utoljára szerkesztette: blueskyer, 2016.04.01. 23:15:21
  • Sunsetjoy
    Tudod, mi az extragáz? Abban a nagy pattogásban a 20 meccs alatt (ami a 10 winhez kellett) kétszer véletlenségből kinyírtam csapattársamat is, hogy bepattant rólam, egymásról pattantunk, stb. a lávába. És azt ugye -1 fragnek veszi. Idáig semmi gond.

Na de amikor sima random meccsben véletlenül (tényleg az volt, nem szokásom ilyesmi) kilövök valakit a csapatomból, és rögtön bekékülök, az már komoly. Harc közben történt, tehát nem báziskörben, kezdéskor, stb.
    Bekékülést első killnél egy bizonyos időszak alatt nem ad, csak ha mostanság rosszfiú voltál. Tehát ez a rocketleague-koppintás mód van olyan kedves, hogy "értelmes" kredit és xp mellett még a könnyebben bekövetkezhető tk-kat se veszi semmisnek.

Még szerencse, hogy megvolt már ma a tíz win...
  • blueskyer
    Gondolom a mai nap végén már nem lepődik meg senki, ha a nálunk csak GF második napján 24 óráig kapható tankot ázsiai szerveren 2 csomagban is lehet kapni 16 napon át ? https://asia.wargaming.net/shop/wot/main/
  • blueskyer
    Holnap ragyogó 3XP lesz első csata után. Ez nálam ezt jelenti prém tankban ülve

• blueskyer
    Azt hittem az szabad XP-be megy legalább. Mert így tényleg semmi értelme az egész StarWars imitációnak.
  • Lokker
    Hogy vegyél goldot átváltani... de buta vagy.
  • Lokker
    Szerintem eddigi legtrágyább mod amit sikerült összehányniuk. Tipikus "10perces" meló.
  • blueskyer
    Azért a 10 wines 3XP crewért érdemes megcsinálni szerintem. Habár csak egyetlen óráig adja a személyes tartalékot. Ott biza nem érdemes várni a tankra a csatában, menni kell egymás után

Mondjuk nekem a gyűjtött XP-t valamiért a fejlesztési XP-hez rakja
  • AlucardHuN
    Ja hát többet vártam a gömtankos módtól... ez tulajdonképp "tankbilliárd" random eventekkel megspékelve. Meg valahogy arra számítottam hogy a káosz inkább azért lesz mert menet közben felborulhatunk, pöröghetünk stb....
  • Kotomicuki
    Nem kell ennyire "nagyban" gondolkodni, csupán adják vissza a 8.x-tól, fokozatosan elvett, "ahogy lősz, úgy jönnek az eredményeid"-et (meg a normális HE lőszert, meg a ....) és ne az irányított "random"-generátor határozza meg, hogy egy csatában mit szabad és mit nem a játékosnak!
  • Angelus1991ster
    Medálért megéri megcsinálni. Semmi másért.
    Ha (wg-nél állandó szó) a wg kicsit is kreatív lenne. Felismerné a WoT-ban rejlő lehetőségeket és csinálna egy "Futurama"-ás állandó módot, ahol külön tech tree kellene. Nem ilyen kihalt rampage módokat.
  • András77
    Ultra gagyi ez a gömbtankos mód. Megcsináltam a 10 győzelmet, többet be sem lépek. A 7,5e kreditet a kilőtt ellenség után csak győztes csatában adja meg, szánalom. A reserve meg csak 1órás, eddig nem is láttam ilyent, 2 órás volt nekem a legkisebb időtartam.

Időpazarlás a 10 győzelmen felül, bár ha tudom, hogy 1 órás reserve, akkor hagyom a csába már azonnal is.
  • blueskyer
    Nézzétek a Turánnak a jó oldalát is. Hamarosan ugyanis ide is behozzák, .............

hogy miért is ?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A WG-nek kell a ti pénzetek is !
  • yammael
    5 napja próbálkozom ezzel a küldetéssel, folyamatosan 2 tankot váltogatva: amx 1390, type 62.
    Egyetlen alkalommal sem rakott malinovkára....
    Kezdtem azt hinni hogy az én kliensemből "kivették" ezt a pályát.
  • xotyi
    Majdnem meglett teljesen:/
  • blueskyer
    A Pz II J-s csomag után egy teljes hónapon át nem volt nap, mely 60% WR alá esett volna. Nem mondom, hogy most is így lenne, de ha tudod hogy bepakolsz 30k-t még életedben ebbe a játékba, akkor érdemes most egyben tenni és 30 napig ágat húzni.
    Utoljára szerkesztette: blueskyer, 2016.04.01. 20:38:24
  • blueskyer
    Golddal persze más, de oda nem járnak döntő részben goldosok. Nem mondom hogy nem lehet árütni, de AP-vel szemből T3 nem üti be. Én szoktam a TD-ket flankelni, ha kellene
  • lexlutor
    jah aztan a su76 betolti a 189es goldot azt felebredsz :DD
  • Gyuszopapa
    Az a szó mond neked valamit hogy flankelni.
  • blueskyer
    Na és? Effektív páncélvastagsága OP. Besidescrapelve előröl nem viszik a T3-asok.
  • lexlutor
    azert ez a legyalaz minden t3at, eros tulzas. mert ott mar a td-k 100as atutessel szaladgalnak sima ap-val is, de meg a medek is goldal behuzzak.. szoval fogalmatlanok ellen minden bizonnyal.
  • bekescsaba
    Fonjuk tovább az ostort fingból....
  • joe662
    Naa,milyen volt a szabi?:-D:-D
  • blueskyer
    A Pz II J az T3-as és pont legyaláz minden T3-ast. De a michromaus régen nagyon jó volt. Igazi Brutal OP. Mára már csak egy legenda lett
  • Angelus1991ster
    Ilyen tankot invite kóddal kéne adniuk.
    De ezek a barmok Pz 35S-t adnak helyette.
  • lexlutor
    ez a legendary, csak marketing, sosem volt olyan mint a pz2j. de szerintem egy joleltalt prem tank volt anno t2ben, ami nem maradt szegyenben a nempremekkel szemben. de ahogy Sunsetjoy is mondta, mara megkopott szegeny.
    t3akkal pedig kar osszevetni, azok mar mindent t2ot legyalaznak problema nelkul. meg a pz2jsem komoly arrafele.
  • András77
    Jó tudni, mert őszintén szólva nem mélyedtem a tier1-3 tankok "csodálatos" világában. Van pár prémium tankom tier2-3-ban, részben vásárolt, nagyobb részben kapott tankok és kész. Ha van alkalmas küldetés vagy éppen olyan kedvem, akkor nagy ritkán előszedem ezeket. Vannak kellemetlen ellenfél tankok, de ez a micromaus soha nem volt egy emlékezetesen kemény ellenfél. Ezért néztem mint a boci az új kapura, hogy most ezt mitől legendary, de így már érthető, ahogy elmondtátok.
  • Angelus1991ster
    Tier 2 poklát ne felejtsd el: Mittengard.
  • lexlutor
    a tetrachnak t2ben szinte a legnagyobb atutese van 64mm sima apvel, mig a tobbiek ugy kb 40-el szaldgalnak. meg jo hogy atutod siman es nagy neha pattint avval a 40mm-es pancelzattal... ez nem egy pz2j, de egy atlagos atutesu tankkal, mar picit nehezebb beloni :)))
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.01. 19:44:40
  • Userx2
    Valaki felrakta a mai 12:30-kor kiadott aslain verziót? Most lenne új, de összeomlott a szerverük. Nem bíbelődnék a délivel, ha rossz.