World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jelzés egyszerűen megoldható. Német ágon a Párduc/M10-nek, T-55A-nak, Indienpanzernek, Leo Protonak és Leopard 2 nek más a jelzése.

Minden a legénységi rendszer átírásán múlik. (Jelzések és textúrák a tankoknál egyszerűen megoldható.) Ha képesek azt megoldani mint a Rudy tank vagy női legénységnél, akkor oké. A mostani legénységi felépítést alrészekre kell bontaniuk. Most pl. az ikonoknál: german-7.png

ezt german-ger-5.png és german-hu-2.png-re kell bontani.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.08.16. 09:46:28

angelus1991ster.blogspot.hu

Turán III Prototype és 43M Toldi III mellett talán a történelmileg nem hiteles Tas rohamlöveg és Szebeny-féle Nimród 80 mm-s löveggel lehet és a tornyos Straussler V-3 még tier 2-es ajándék/gift tanként.( még a kinézete sem tisztázott ).
Eddig ez a két harckocsi biztos. WG Karikát megkérdezte, mely prémiumtankokat tankokat javasol a későbbi lehetséges magyar harckocsiágrészhez . Ez a kettő megfelelő választás volt.

A többi ; t2: Toldi, Straussler V-4, Nimród , t3: Toldi IIA, Toldi Marder, t4:Turán ( 40M Turán I és 41M Turán II egybe ) , Zrínyi ( Zrínyi I és II egyben ) t5: 43 Turán III t6: Tas Prototype ( ami elkészült volna a gyárban )
t7: 44M Tas (ami a top modulokkal lett volna felszerelve - V-12-es 700 lóerős Jurek-féle motor ami szerint Cromwell vagy Comet mobilitás- Tog II ágyújánál csöppet jobb értékű ágyú )

Mivel a német ágat (szerintem) alig lehet bővíteni, így talán jövőre jöhetnének egy patchben a 10-11-13 db magyar típus.
Német ág talán még ezekkel bővíthető: idézek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Burstyn Motorgeschütz (edit: jó jó, tudom, osztrák volt a tervező, de német pénzből is dolgozott)

4,7 cm PaK 36(t) auf 35R

Marder I

PaK-40 auf RSO

Jagdpanzer 38(d)

Panzerjäger 38(t) mit 7,5cm PaK40/3 Ausf M (Sd Kfz 138)

StuG III mit 8,8 cm

Sturmpanzer IV (Brummbär)

Panzer IV/70(A) (Sd Kfz 162/1)

VK 65.01 (H)

Weserhütte Tiger

Leopard Prototyp B

Leopard Prototyp C (nem is fog bekerülni, túl bonyolult)

M41 Walker Bulldog mit 90mm Rheinmetall

M47 Patton Bundeswehr

Karika hozzászólását idézem a 43M Toldi III-ról.

A látótávot leszámítva olyan, mint bármelyik másik tier 3-as prémium könnyű tank. Összehasonlításnak a T-15, LTP, M3 Light, T-127, BT-7A, BT-SV, M22 Locust (a Pz. II J nem számít)

- Átlagos mozgékonyság, könnyű tanknak egy kicsit kevés LE/t. Nem olyan fürge mint a T-15 vagy a Locust, de jobban gyorsul mint az LTP.
- Végsebesség nem túl magas, csak 45 km/h. Pont mint az LTP-n.
- A lövege pont ugyanolyan pontos, mint a többié. Mindnek 0.41, vagy rosszabb.
- A sima AP lőszer 64mm-es átütése a legmagasabb a mezőnyben és a prémium is a második helyen van, csak 4mm-el van lemaradva az oroszoké mögött. A gold 80mm átütésével a tier 5-ös közepes tankok oldalának (esetleg frontjának) átütése se fog túl nagy gondot okozni, de még a KV-1 hátulja is átüthető vele.
- A lőszer hátulütője, hogy a prémium lőszer is AP, nem pedig APCR. Ezért sajnos engem kell szidni, mert ahelyett, hogy hagytam volna, hogy a WG feltaláljon nekünk egy sose volt APCR lőszert, találtam nekik egy valóságban is létező jobb 40mm-es páncéltörő lőszert. Bocsi :cry:
- A DPM a legalacsonyabb a mezőnyben, kiegyensúlyozandó a jobb DPM-mel rendelkező tankokhoz viszonyított plusz 10-15mm-rel magasabb átütést. Tehát papíron rosszabb, de a gyakorlatban a sebzést biztosabban viszi be, mert nem pattan le az ellen páncéljáról olyan sokat, mint a többi.
- A célzási idő 2,3s, a legmagasabb a mezőnyben a 2,1 átlaghoz képest.
- Páncélzata gyenge, de ez egy könnyű tank, nem is ez a lényege. Pont olyan gyengén páncélozott mint a többi tier 3-as prémium light, illetve talán sorban a harmadik legpáncélozottabb a T-127 és az LTP után. Kivétel a lövegpajzs környéke, ami 35mm lövegpajzsból, és mögötte 25 mm toronypáncélból/lövegágyból áll. 60mm 'spaced armor' azért nem rossz egy tier 3-as könnyű tankon.
- A rádió a második legjobb a T-15 nevetségesen nagy hatótávú rádiója mögött.
- A 270m-es látótáv nagyon rossz.
- A test fordulékonysága a BT-SV után a legrosszabb.
- A torony fordulékonysága a legrosszabb a mezőnyben, de azért nem kell egy Hellcat toronyforgásra gondolni egyből, inkább kb, mint egy közepes tankon.
- Egy helyben is meg tud fordulni, szemben a többi tier 3-as prémiummal.
- Lövegkitéríthetőség -10°/+25°, kiváló.

Mindenesetre ezek még csak a supertest előtti adatok, és a papírforma szerint a WG létrehoz egy nagyon gyenge tankot, és azt onnan buffolják fel a tesztek során. Szóval ezek az értékek valószínűleg már csak javulhatnak.

+5 Idézet

Sok játékosnak papírnak fog tűnni, de mielőtt leszarozza a magyar típusokat vesse össze az adataikat azon a szinten lévő tankokkal.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.08.16. 09:34:22

Solten
Csomo magyar tankot kidobhatnanak premiumkent (lesz@rom hogy nincs egy fullos ag) magyar felsegjelzessel es szemelyzettel. Kar hogy lustak ehhez.

Saor Alba

Két kérdés:
1-A Spahpanzer SP I C mennyire alkalmas a magasabb szintű Light tank küldik teljesítésére(egyáltalán mennyire jó tank?)

2- 20000 meccs után sem értem mit ad be spot-damagenek:
Sand River Luchs- tier7 meccs: kilövök a kezdés után a bázisról, felszaladok középen a dombra, spottolok 3 tankot, amiket 2 másodperc múlva fossá lőnek a csapattagok a bázisról.
Erre a csata vágán kiírja, hogy 96!!!! spot damage-t sikerült elérnem.??????
Sherman0070
Hidden Village-t mégis minek eltávolítani? Hellcattel egyik kedvenc mapom volt....

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

ximix
ximix
Egy érdekesség napjainkból tovább fejlesztett M60-as harckocsi.

Mi a turpisság benne?

Az hogy 12 páncéltörő rakétával van felszerelve és a lövegcső csak kamu az ellenség megtévesztését szolgálja.

Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.08.16. 01:19:58
egy csomó időt és idegeskedést megspóroltál volna..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Szín alatt mit értesz? Tank textúráját, ami talán homoksárga? Mert azt meglehet oldani. Lásd T-55A. Olasz ágon van pár remek harcjármű: P43 bis (90 mm-s ), Semovente osztály stb.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.08.16. 01:03:33

Sherman0070
Azt a konkurens fogja majd elkövetni ;D

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

DasIsFuck
Remélem az Olaszokat is a németekhez rakják, nem szeretnék ilyen olasz színbe pompázó patton,pershing,leopárd tankokat t7-től felfele....

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

https://thearmoredpatrol.wordpress.com/2015/08/16/new-tier-viii-german-premium-panzer-58/ Vegyes európai ág vagy német ágba rakott osztrák miniág tier 8-as médiuma lehetet volna.Panzer 61 mi lesz cw tank?

de lesebez 10% ra vagy négyet

Sherman0070
Ha egyet sem tud kilőni vele akkor mi is a gond? <#crazya>

Sherman0070
Csak a köcsög WG besúgói mindenkit bannoltatnának...

ximix
Kicsit másfajta játékos közösség kellene a csata első 2-3 percében arról menne a diskurzus kinek mi kell majd gyors lezavarnák a küldiket 😊
Lunki88
Stronk spotter e100. <#idiota>

Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2015.08.15. 23:38:08
az összes tehetségtelen low csicska goldot spammel... nem lesz tőle jobb, mert 200 wn8 ra képes de örül neki, hogy 15 csatánként egyet ki tud lőni... nyomorékok...

nekem már csak egy kellene a 260hoz TD 15 vagy az LT 15 öt kijavítani.
Egész nap nem dobott be prokhorovkára :/
8000 segzés tdvel sosem lesz meg. ma volt egy csatám amiben sebeztem 6500at és befoglaltak pedig volt még hp.
meg elbasztam két lövést egy mellé ment egy meg lepattant az is3ról. :/

Amúgy magyarok voltak? ha én beírom, hogy ez meg azt kellene, akkor vagy kilövik direkt.
na meg is lett a HT15..4-ik csatára..nem kiválóra, így újra kell csinálnom..
Mentem egy jó kört a Conquerorral, 5400 dmg 5 kill és csak 1 osztály. Hervasztó. 5 óra játék után még mindig csak 9 győzelemnél tartok, de ami a döbbenet-nem használok xvm-et egy jó ideje- hogy csata után megnézve a játékosok statjait, szinte nem találni olyat, akinek 48%-nál magasabb win rátája van. Ha lett volna fenn xvm, az ilyen csatákból kapásból kiléptem volna korábban.
Sherman0070
Ilyet én is csináltam random playerekkel. Egyik artynknak kellett 2 arty killt azt megkértem a 2 enemy artyt hogy adják a killt a csatatársamnak a misszióért és meglett neki a 2 arty kill így 😄

Hát ilyet.

Első csata a HT 15-ért.
Beírom a Maussal Himmelsdorfon, hogy segtísennek megcsinálni a küldit. ..Nem hiszitek el 4en jelenkeztek, hogy oké..1000 HP híján össze is lőtték nekem, de mindegy lett volna, mert amúgy is kikaptunk..nekem meg kiválóra kell.

Szóval vannak jó arcok is a játékban, csak hogy pozitív példákat is hozzak.
Sherman0070
Mi a probléma az apcr lövedékkel? <#crazya>

a kurva ukrán anyját remélem megcsinálta az a tirpák amelyik berakta a goldammót a játékba <#bdead>

VÉGRE!!!!!!

Ezzel jobban szenvedtem, mint a kigyújtóssal.

Már csak két küldi, és Object van.....

Csak úgy zárójelben. 46 000 csatát játszottam le 17 és 19 közötti FPS-el. Végre tudtam gépet cserélni, és most van úgy 60-70. Hihetelen, mennyivel könnyebb így játszani. Most már nem kell megállni minden lövés előtt, hogy célozzak, dogfihtnál nem fagy le a kép, sarokharcnál végre le tudom reagálnia riszálást (remélem érhető, mire gondolok)

2 napja van meg az új gép, azóta csak 50B-t nyúzom, azóta (lehet csak szerencse), 3800 átlagsebzést mentem vele, és két nap alatt 4 pontot nőtt a win8-am.

Tudom, lila sosem leszek, max 30 000 csata után, de nem hiszem, hogy lesz még annyi potenciál a játékban.

Na elég az ömlengésből ( de mással nem tudom ezt megosztani, csak veletek), s íme egy kép a dicsőségfalra.

ui: Köszi Renton, így a kérésem tárgytalan.

Sherman0070
😄

Nekem kb. 3-4 nap múlva válaszoltak egy ticket-emre. Megérik a pénzüket.

Sherman0070
Picit lassú a support. Úgy tűnik több mind egy napba telik hogy időt fordítsanak a kérdésemre.

Ösztönösen be akart állni a lemmingvonatba. Csak aztán felbukkant egy light balra, 500 méterre.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.08.15. 18:11:16
Count Adyn
Hm😄 Egy paradicsom eltévedt😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ximix

Miért az milyen amikor járókelőket csak úgy "játékból" vernek össze vissza. Ez a neoprimitívizmus kora.
A másik a facebookon művelt celebkedés, selfiek-magankák. Babafotók, pucsitós fotók afölé a szokásos sablon "vagyok aki vagyok" oravecz coelhós szövegek.

Azért mert a rendszer kompenzál. _Ha túl sok vesztes csatát mész, akkor sokat leszel top tier, ezek a majmok pedig minden csatájukat elvesztik, ezért mindig top tierek.
Lunki88
Ez sem ide tartozik, csak wot-os videók nézése közben bukkantam erre. Amcsiknál van ez a szivatás amit úgy hívnak swatting. Mindig valami népszerű twitchen éppen videózó játékosra ráküldik a rendőröket. Felhívják valami kamu számmal, mondván hogy drog van nála vagy megölt valakit stb. és ott a kamera előtt rárúgják sok esetben az ajtót az emberkére... 😄 Azért ilyesmi is csak az USA-ban fordulhat elő.
Legjobb😄
Sunsetjoy
Ha ezt hallgatva szinte látod az eseményeket, a Tom & Jerry-ből, akkor rá tudod applikálni a wotra is😄 TJ orchestra

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Éjjel borzalom volt a random. 12. perc elején általában 5-6 tankot már buktunk. Vígjátékba illő jelenetek voltak. pl.: jpanther és su-152 vs cromwell, mondanom se kell full hps- jpanthert ledarálta mire kilőtték.
Az oldalnézetes mindigazorosznyerős orosz wot-os paint animációsok megcsinálhatnák ezt az öngyilkos rohamot. Csak a minimapra rá kell pillantani.
Kedvencem amikor két tierrel kisebb nekiront két nagyobb szintű heavynek.

Szerintem ezeknek ki is van kapcsolva.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.08.15. 12:58:56

Maala
Kegyetlen az rng... 1999 dmg E100-ba 5 lövésből 105-össel AMX 30-ból. Küldetés: 2000 DMG 1 tierrel nagyobb heavy tankba.

Pár csatával később Maus bánta, szét lett goldozva T54E1-ből.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

ximix
Azok a régi szép idők nem kellet volna csak egy Jagdpanther vagy Panther amit szemből középen alul meglősz és már éget is, zero skill kellet hozzá 😊
Lunki88
Az ilyen helyzetekről olyan jó rajzfilm paródiát lehetne csinálni. Szinte látom magam előtt a jelenetet. 😄
Nálad csak a top heavyk mennek oda? Mázlista. Nálam az egész csapat ott szokta taposni egymás nyakát.
Megcsináltam M44el a T-55 SPG-15 küldetést de teeeeeeeermészetesen vereség lett, kilőttek és ugrott a másodlagos küldi, mi más történhetett volna? Lehet újrapróbálkozni.

WoT: Nishizumi77

Pearl Riveren mi a francért megy minden ostoba top heavy a pálya közepén lévő halálkanyonba? Összes arty be tud lőni oda, de a vérvörösök kedvenc helye. Mi ez ? öngyilkos állatok temetője?

És miért minden ostoba top tier? Rengetegszer csak úgy vörösen izzik a top 2-3 xvm értéke.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.08.15. 10:05:41

Én is hasonló win/lose arányt mentem éjjel szakaszban😊. Amiket láttunk, elmesélni nem lehet, azokat látni kell..

Random? 😊 Amúgy ne csodálkozz, nincs még egy ilyen manipulált játék a világon.

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Gratulálok <#eljen>
popey8
Aha persze, mert ilyen biztos van.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Maala
That moment, amikor AMX 30 grind közben megcsinálod az o.260-hoz az MT-12-t... Másodlagossal. <3

Ilyenkor nem érdekli az embert a win. -.-
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.08.15. 02:02:43

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU