banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bekescsaba
    Én kipróbáltam az aimbotot.

Reckiroztam, kíváncsi voltam milyen.
    Mint sokan tudjátok, sokat tolom artyval, így kipróbáltam az artyval az aimbot is. Mielőtt kifejteném, pár dolog.

Több fajta autoaim segítő van. Van a

- gyári, ami nagyon rossz, mert csak közvetlenül akkor működik, ha pont a tankon van a célkereszt, s akkor nyomsz egy jobb gombot. Egy száguldó tankkal nehéz megcsinálni azt, hogy rárakd a célkeresztet pontosan az ellenre, így jobbára csak dogfightban jó.

- a következő az Aslain modpackban is megtalálható Autoaim indication + snapping mod. Ez annyiban segít, hogy a célkereszthez legközelebbi tankot befogja neked, legyen az hegy mögött, vagy bárhol. Ez a mod kiküszöböli a gyári autoaim hibáját, azaz miközben a lightal száguldasz a célod felé, és már 400 méterről, akár a hegy mögött is rárakod az autóaimét, és amikor először jön a kontakt, már lőheted is autoaimmel, nem kell szerencsétlenkedni 60 km/h-val, hogy manuálisan rárakd az autoaim célkeresztjét.

- Én a AimBot-Shaytan féle hacket próbáltam ki. Az oldalirányú mozgást remekül lekövette, de ha valaki tolatva ment, vagy szembe jött velem, hogy rammoljon, azt nem találta el. Egyszerűen nem tudta kiszámolni a szembe jövő tank új pozicióját. Elé célzott, folyamatosan a földbe lőttem ilyenkor.A legdurvább az volt, amikor hintáztatta az ellen a tankot. Azzal nem tudott mit csinálni a hack. Na artyval meg abszolút nem működött közelharcban. Ha jött rám a light, nem találtam el vele sohasem. Hazudok, akkor igen, ha csak oldalirányba mozgott, de ha egy picit is felém fordult a tank cikázás közben, mondjuk csinált egy hurkot, na akkor ellőtt a picsába.

Sokkal nagyobb biztonsággal találom el a lightokat manuálisan célozva, állítom, hogy ha 300 méterről startol rám, 10 ből 6 szor eltalálom manuálisan, mindenféle mod nélkül.

Kedves András.

Ne misztifikáld túl az autoaimbotot, sokkal rosszabb vele játszani, mint nélküle. Több kényes helyzetben rontottam miatta, mint amennyit segített a csaták során. Kb 6000 csatám van különböző artykkal, de lehet több is, nem működik közelharcban az autoaimbot a lightok ellen. Sokkal jobb a hatásfoka a Autoaim indication + snapping-nak, mivel az fixen a tankon tarja a célkeresztet, az elől nem lehet kicikázni. Ugye az autoaimbot folyamatosan érkező vektort számol, ergo sosincsen a célkereszt a tankon. Az Autoaim indication + snapping-al csak rárakod a célkereszted az érkező lightra, innentől kezdve csak azt kell nézzed, mikor ér olyan közel, hogy jó eséllyel eltaláld.

Ennyit akartam.