World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A segítséget köszönöm Lulubell2-nek. 😊
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2015.08.14. 23:09:30
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Az aufk Párducon a vk36,vk3001h-s top 7.5cm-es ágyú volt egy erősen feljavított formában.(isteni volt az az ágyú rajta😊
cyka blyat
WoT: Nishizumi77
Live Stream

Derp ágyúval legalább tudsz sebezni, az l/48 az még t5-ön is pocsék nem, hogy egy t6-os light-on.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

WoT: Nishizumi77
Na jó 2-t ellőttem<#banplz>#banplz>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
De teljesen mindegy mert ha mutatnék olyat amin nem használtam egy darabot se,arra is lenne válaszod.
"Biztos tele a depo vele azért nem vonta le"
Ugye<#ravasz1>#ravasz1>
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
angelus1991ster.blogspot.hu
Am ami tier5-ben megy az nem egészséges. 5x egymás után úgy vesztünk hogy az enemy becappeli a bázisunkat.

<#crazya>#crazya>
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.08.14. 14:02:39
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.08.14. 14:00:39
"A restoration is only possible if the sale of the tank in question happened within the last two months."
Kérlek majd értesíts, hogy sikerült.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.08.14. 13:59:47
Csak egy fölös garázshelynek ( most szerezhetsz 😊 ) és árának megfelelő 1,5 - 2,5 millió kredit kell lennie a garázsodban.
https://eu.wargaming.net/support/Knowledgebase/Article/View/117/18/how-do-i-get-back-an-accidentally-sold-premium-vehicle
Ticket-et készítve megírod , hogy mikor adtad el.
(Am ha megveszel egy prém tankot és eladod miért nem lehet creditért visszavenni? Nem ez lenne a logikus lépés?)
Most is épp csak fel mentem dombra T49-el csörög teló,beálltam bokorba és vagy 3 percel később visszajöttem még éltem,csata végén meg kiírta hogy megcsináltam a küldit.<#taps>#taps>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ez nem így van, sőt, a medek APCR-je nagyobb mértékben veszít az átütéséből, mint a sima AP.
Egyébként egyetértek, heavyvel az ember legtöbbször úgy érzi T10-ben, hogy beszorult a többi, túltápolt osztály közé.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Szinte ugyanaz a forgatókönyv....
Egy oldalon megindul egy med rush, 3 perc alatt ledarálnak mindent, míg én a heavy tankommal éppen csak beérek a városba.
Sebezni is csak azért tudok, mert nem foglalnak, hanem visszajönnek levadászni minket.
Szerintem nem az arty az igazi gond, hanem az, hogy tier tizben a tankok 65-70 % med és light, igazából ezek teljesítménye dönti el a csatákat. Az a 2-3 heavy, ami van csatánként, lehet, hogy még lőni sem tudnak. MIndenki más csak statiszta a medek mellé.
Iszonyatos DPM, jó mozgás, camo, nincsen távolsági Ap átütés vesztés, extrém átütési értékek goldal....
Én meg szopok, hogy meglegyen az a kiba,,ott heavys küldetés. HT7. Nincsen időm sebezni egyszerűen 4000-et, mert vagy nem jön velem szemben senki, vagy elsöpörnek. Szóval megint 5-7 percig tart egy csata tier 10 ben.
HA mondjuk 10 csatánként összejön, akkor meg nem tudok foglalni, vagy ha mégis, a rohadék csapatársak a kifejezett kérésem ellenére is levadásszák az uccsó tankot az ellennél.
ÉN ebbe a küldibe fogok beleöszülni, Pedig ha meglenne, már csak a MT15, és a HT15 lenne hátra.