418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #371326 Ha a WG úgy gondolja, hogy a jobb akciók további játékosokat csábíthatnak be, akkor vajon miért nem működhetne ez az EU szerveren?
Persze, nyilván gondolhatják azt, hogy elérték a növekedés határát és több akcióval a fizetési kedvet veszik vissza, de ez egy elég bullshit / parasztelkápráztató magyarázat. Miért nem próbálják ki, legalább csak kis időre, hátha bejönne nekik?
Egyébként hamár itt tartunk én azt nehezen tudom elképzelni, hogy új játékosokat csábítana be az akció. Új WoT-szűz játékosokat inkább a reklám és a személyes motiváció csábít be szerintem (baráti kör, twitch, újságokban olvas róla tesztet, kapja a makett mellé az invite kódot stb). Az ilyen orrba-szájba akciók a játék abbahagyását lassítják és olyanokat hozhatnak vissza, akik már elhagyták a játékot. Ebből az utóbbi kettőből meg nagyságrenddel több futkározik EU szerver vonatkozásában.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.01. 19:34:47 -
Mert régen (nagyon régen) fasza volt, a nagyobb átütésű lowtier tankok nem voltak így elszaporodva. Ezé' legendás. Csak már megfakult a fénye, mióta ráömlött valami tree-kromofág :) -
Nihili #371324 A szerver statisztikákból világosan látszik, hogy az amerikai játékosok száma töredéke az európai szervereken játszó játékosokénak. Az gondolom világos, hogy a WG érdeke az, hogy Amerikában is minél sikeresebb legyen a játékuk. Ezért van az, hogy az NA szervereken jobb akciókat láthatsz, mint itt. -
Angelus1991ster #371323 Lepkéző M41 GF-ről kukibuzi videója:
https://www.twitch.tv/quickybaby/v/57938721 -
blueskyer #371322 Csak azért, hogy ne hidd őt a WG emberének
-
András77 #371321 Már tier3-tól kezdve sem jelent semmiféle problémát a leküzdése, azért írtam, hogy mire való az a tank? A kezdő játékosokat terrorizálni tier2 és alatt? Ráadásul egy ideje már van valamiféle szeparáció is az új játékosoknak.
Egy gyűjtőnek, aki máshogy nem jut hozzá talán megérheti, mint egyetlen lehetőség, de egyébként nagyon sovány jutalomnak tartom. Inkább valami értelmesebb, komolyabb tankot adnának ajándékba.
Mondjuk elméleti a dolog mindenképpen, nem szándékozom 30e pénzt a játékra költeni egy tranzakcióval .... -
Angelus1991ster #371320 András a wg-sek pszichopaták!, ez a csomag méltán jelzi ezt, hogy viszonyulnak az EU játékosokhoz.
NA-soknak csak trolkodás miatt adnak annyi sok kedvezményt és missziót, hogy felcsesszék a többi szerveresek agyát.
EA mellett ők a PC világ démonjai.
Yossarianra hivatkozok. Még ő is megalázónak tartja ezt a csomagot.
-
bekescsaba #371319 Hotchkins Tier 2 francia. Ugyanaz. -
blueskyer #371318 Szupertesztereknek van. Egyébként itt is lesz valóban. 9-én 24 órán át megveheted te is. -
blueskyer #371317 A mikromumus elvileg agyonpáncélozott jármű, annyire aminek a párját nem vagy képes kifarmolni tech treeben. Ez a motiváció. Farmolni ezzel nem fogsz, mivel full golddal használható és csupán mínuszos köreid lesznek vele. -
Rammsch31n #371316 Heh, randomban most láttam az új M41 GF német prém scoutot... tuti lesz ez itt is...nem csak ruszki meg amcsi szervereken... -
András77 #371315 A "legendary" micromaus. Mivel tier2-ben talán csak a tetrach van nekem és azzal is nagyon ritkán megyek, ezért tényleg nem tűnt fel nekem, hogy ez legendary tank mi f.szt jelent mégis? Néha jön is kis sz.r szembe és maximum annyit látok a keménységéből, hogy néha pattint, amikor nem várnám.
Basszus, azért 2-3 évnél régebb óta játszanak, elköltenek 30e valódi pénzt vagy ennek megfelelő EUR-t, GBP-t, NOK-ot stb és kapnak egy ilyen sz.r tier2-3 tankot "ajándékba". Az LTP-t meg nem is tudom, hogy hova tegyem, mert arra volt valami pofon egyszerű küldetés és szerintem a potenciális célcsoportnak már megvan (vagy 2014 apr előtt volt az a küldetés? szerintem később volt, de tényleg nem emléxem).
Szánalom a köbön, amit ezek a szerencsétlenek összebohóckodnak, csakhogy kihúzzák a nagy zsét az EU játékosok zsebéből. Hova lett a sűrű fillér elve, ami tudtommal az MMO-k alapköve?????
A prém tankokkal meg úgy vagyok, hogy csak azokat érdemes megvenni, amik speciálisak vagy tényleg egy-két konkrét ág támogatásának a céljára veszi az ember. Gyakorlatban nem sok értelme van újabb meg újabb prém tankot venni, mert tipikusan gyengébbek (van pár kivétel), mint a széria tankok. Tehát elég néhány prém tank és azzal is lehet kreditet farmolni, fölösleges mindig újabbakat venni, persze mondjuk ráunhat az ember egy idő után.
Ezen kéne inkább a nagyokos fejüket törni, hogy valami értelmes cél szolgálatába állítani a prém tankokat, hogy legyen értelme megvenni egy újabbat vagy csináljanak valami különleges tankot és árulják azt.
Az arany lőszer elterjesztése után ugye már beszélhetünk részleges P2W logikáról, tehát feladták részben az alapelveiket, hogy egy fizető játékos ne legyen előnyben, mert előnyben lesz, hiszen több arany lőszerhez juthat hozzá.
Na szóval kitalálhatnák például, hogy tényleg hatékony legénységi skillek legyenek, amiket mondjuk csak a 3. helyen lehetne aktiválni, szóval lenne értelme prém tankkal húzni, bár normál tankkal és prém előfizetés nélkül is elérhető lenne, csak lassabban.
Tényleg szárnyalhatna a fantázia, de ki lehetne találni pár legénységi skillt, ami kézzelfogható előny adna a csatában (hasonlóan az arany lőszerhez), mondjuk töltés idő -10%, ágyú pontosság +10%, látótáv +10%, szóval komolyabb hatást kifejtő skillekre gondolok.
De ez csak egy gondolat, biztos, hogy ki lehetne találni valami értelmes küldetést a prém tankoknak, hogy úgy érezze az ember, érdemes venni továbbiakat. Mondjuk 3-6 havonta rákölteni erre a játékra egy AAA cím árát szerintem fair dolog lenne, ha figyelembe veszem a játék időt, de az ég szerelmére találjanak már ki valami értelmes célt, hogy miért vegyek még prém tankot ?! Esetleg csináljanak nagyon speciális, érdekes prém tankokat, valamit, de ne az, hogy nesze itt van, új tank, a szokványos séma, farmolj vele kreditet vagy fejlessz legénységet. Na köszönöm, de ennél nekem több kell, hogy ilyenre költsek.
-
blueskyer #371314 Van némi humorérzéke a WG-nek. Ugyanis tudják, hogy csak akkor képesek az alkotók kiváló játékot létrehozni, ha maguk is képesek közben szórakozni SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!másokon. Nehogy mán megcsináld a küldiket NA szerveren
-
blueskyer #371313 Hogy röhögjenek is a WG-sek a markukban. Most már nem tudsz oda regizni és megcsinálni gyorsan, mert ahhoz T5-ös tankokkal kellene megcsinálni a küldit meg annak a küldijeit, de egy átlag amcsi wotosnak ez gyerekjáték. Így mi nem próbálhatjuk ki mielőtt megvennénk. 

Jah.....és a csak egyszeri, kzárólag a 2016-os GF alatt kapható tankról beszélek.
Utoljára szerkesztette: blueskyer, 2016.04.01. 17:34:27 -
blueskyer #371312 Valljuk be őszintén a "michromumus veteránoknak" akciót nem lehet alúl múlni. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: blueskyer, 2016.04.01. 17:25:54 -
lexlutor #371311 bezony:
3x elso csata, felaru garazs es 25 nyert csata utan egy coated optics..
ismet egy kiveteles hetvege :) -
blueskyer #371310 OK..................ezt csekkóljátok ! 
Nem elég, hogy NA szerveren több Turán csomagból válogathatsz kedvedre és magába is megveheted 9.90 dolláért.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
DEEEEEEEEEE !
Hogy csavarjanak még egyet az EU-sok bajszán. Az elvileg "csak" a WG GF döntője idején kapható M 41 90-et is kipróbálhatják 24 órára, 8.-áig !

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: blueskyer, 2016.04.01. 17:20:09 -
blueskyer #371309 Csak beteszik a 7végi szokásos moslékot a népnek.Wg módrát.........
-
blueskyer #371308 Azóta már sokszor be volt téve, hogy azt mondták egyszeri alkalom. Nem ez lesz az első.
-
yossarianHUN #371307 Most veszik ki a Minimaus csomagot 
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.04.01. 17:05:19 -
Rammsch31n #371306 "Szerver ideiglenesen nem elérhető tervezett karbantartás miatt."... WUT?
Ki tervezte? :DDD -
yossarianHUN #371305 Nem mindenki nyomja a tízezreket a Pz IIJ-kre és társaikra, walert. Ne magadból indulj ki. -
lexlutor #371304 mondjuk szerintem mindent elmond a cegrol, h az a kv220, ami anno ugy let eladva, h egyszeri, egyedi alakalommal lehet megvenni, az mar megint van a shopban :) -
blueskyer #371303 Nézzük : Minden évben fizetsz prém fiókot círka 20-22k, ot vannak a prém tankok amiket vettél 6-10k darabja a 8-asoknak és hogy a kisebb kiadásokat ne is említsem, mint befizettél már garázsért, barakhelyért 300-akat egyszerre, mert csak akkor helyezheted bele a gariban álló gépbe a legényeket, ha van hol tárólni is és az nem a WG szervere lesz 
szóval így évente kb 35-40k-t beletolsz rendesen és akkor még az olyan walletwarriorok, akik mint linkinfélék pótkajával meg full golddal tolják a low tiereket is még nem is beszéltünk.
Most itt a tökéletes alkalom, hogy beletegyél 1-2 évre való aranyat és kapjál is érte valami kis plusszt. Mondjuk egy olyan OP tankot, amin nem tud az RNG kibabrálni, mert egyedül is lehozza a csatákat olyan páncéljancsi a kis dögöcske
Goldolj csak bele : ha olcsón lehetne hozzájutni, mégis mi garantálja hogy érni fog valamit is a tankod? Hisz a hírneve miatt az utolsó szomszéd is megveszi és garantálom, hogy tele lesz a MM vele ezentúl és egymással ha beviszed a mezőre. Pont ez teszi egyedivé, hogy csak korlátozott számban szerezhető meg, mert k*rva drága !!
Ez egy OP ajánlat, OP zsebűeknek. -
lexlutor #371302 ..mondjuk emelle a regi jatekosoknak, ezek a tankok, mar reg megvannak... es persze az uj szabaly szerint, kreditet kapsz, ha a garazsban all.. szep ongol, maximalis onlejaratas ala wg.. -
Angelus1991ster #371301 Fizetnék a szórakozásért. De a WoT-ban miért fizessek? Termékeik mögött alig van valami. Áraikhoz képest túl drágák. Prémium tankokat is nagyrészt balfaszul adják el. T8-as 12-15 ezer Ft-os prémiumtank mellé egy bizbasz plecsni levélküldeményként járhatna a vevőnek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyik nap kitett AW-s reklám jól "teszi" a dolgát. Nem szívlelem a reklámokat, de az ilyen wg-be szúrók legyenek csak.
Viszont WoT elsüllyesztését nem szívesen látnám. Egy rá alkalmasabb csapat kéne a WoT-hoz. -
bekescsaba #371300 MIlyen elv?
A ne nézzetek már hülyének, és pénzcsapnak elv.
Mi háborít fel?
Vegyük például az Erste Bankot. Azért ezt, mert most élő a példa.
20 éve vagyok ügyfelük. Felhívtak, hogy amiért ilyen régen használhatják a pénzemet, kedvező kamatra vehetek fel hitelt. Elmondták a feltételeket, valóban jobb kondició, mint azon mezei polgároknak adható, akik csak úgy beesetek az utcáról. Nem kértem.
Rendben, mondták, akkor engedjem meg, hogy a hitelkeretem havi x%-os kamatát 1,3 %-al csökkentség. Csak mert régi ügyfeleük vagyok. Rendben, megköszöntem. Ez ajándék volt.
A fenti kedvezmény lefordítva WG nyelvre:
Kiszámolnák, hogy ha 1,3 %-ot engednének a hitelkeretem kamatából, akkor buknának 5 év alatt mondjuk 50 000 Ft-ot. Ekkor felhívnának, és azt mondanák nekem, hogy mivel ilyen régi ügyfél vagyok, ezért, ha befizetek 49 000 Ft most, akkor 5 évig elengednének 1,3 %-ot a hitelkeretemből.
Ha szigorúan nézzük, mindkettő ajándék. Az egyiknél 1000 Ft-ot kapsz, a másiknál 50. 000-et. De maga a kedvezmény azonos.
Melyik után jobb a szájíz?
-
Angelus1991ster #371299 Lealjasodás "édes" ízéért csak megtették. -
yossarianHUN #371298 Érdemes megnézni, mi savazást kapnak a hivatalos fórumon.
Ha van egy kis eszük, ma még gyorsan leveszik, és holnap kijelentik, hogy csak áprilisi tréfa volt
-
Angelus1991ster #371297 Az persze, hogy kicsengessen annyit egy olyan OP harckocsiért. Annyi kicsengetése után megérdemli, 30 ezer forintból egy AAA+ játékot kap baszki. GTA 5-öket kiegészítőkkel.
Wg-sek pszichopaták, ennyi. Csak én vagyok olyan balfasz barom, hogy reménykedek, hogy annyira mégsem lelketlen szarok.
NA szerveren 120-170-es pingek vannak :D képregényt nem akrok nézni, ha mégis akkor kis buborék szövegablakok is kellenének.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.01. 14:56:34 -
yossarianHUN #371296 Dettó. -
blueskyer #371295 Mi az elv, mely ellene szól ?
-
yossarianHUN #371294 A troll csomag egy dolog, az mindig van, hülyéken kívül úgyse veszik sokan. Ezzel most az a bajom, hogy gyakorlatilag széles vigyorral az arcon, integetve köpték szembe azokat, akik már akkor a játékukat nyüstölték, mikor még három számjegyű poligonból álltak benne a tankok. Nevezzetek sznobnak, de erre érzékeny vagyok, főleg mivel soha az életben egy deka golddal, vagy bármivel nem honorálták azt, ha valaki már évek óta rendszeres játékosuk. Eddig csak antipatikus dolog volt, ez viszont most direkt megalázó. -
Lokker #371293 Oké menj az NA szerverre, szia -
blueskyer #371292 Nézd a jó oldalát ! Az új userek egy LTP-t vagy Pz 2D-t kapnak. Te meg mikromuaszt. Ugye milyen különbség ?
-
bekescsaba #371291 Megtehetném, hogy megvegyem. Isten lássa lelkemet, régóta vágyok egy minimausra. De nem.
Már csak elvből sem.
-
vasasgabri #371290 Akkor megint jókat kaptunk:(
-
blueskyer #371289 Pz II J-ért bőven megérte ennyi, meg kell hagyni, de ezért a fosért már 10k is sok ! 
Igazából lehet titkon a WG évek óta azon munkálkodik, hogy átmenjünk az NA szerverre. Most már van rá elég motiváció is
-
yossarianHUN #371288 Természetesen nem, de ilyen mérvű pofátlanságra azért elég régóta nem vetemedtek. -
Angelus1991ster #371287 Ez csak egy szokásos troll csomag az igénytelen wg-sektől. Min csodálkozunk?