A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #370224 Azért mondtam, hogy téged biztos ritkán szednek ki és akkor is csak nagyon mákos rng-vel, mást meg gyakran és rohadtul nincs sok köze az rng-hez, sokkal inkább az autoaim/aimbotozáshoz. Ettől szép a játék, hogy mindenki beleképzelheti a maga gondolatait.
Ettől független én szívesen lejátszanék pár olyan 1:1 1:2 de akár 1:3 szitut is (hogy legyen egy spotter arty is, még realisztikusabb), amikor szigorúan nincsenek modok, semmi és a bulddoggal rámegyek artykra. Lenne szerintem meglepetés, hogy nagyjából lehetetlen lenne kiszedni a light tankot (ahogy volt régen is egyébként, amikor pedig az artyk nagyon haraptak, csak nem volt ennyire elterjedt aimbotozás és közelharcban semmit nem tudtak csinálni).