banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Ez egy eset, ilyen előfordul kb havonta 1x, hogy csak úgy elereszt az arty egy lövést és telitalálat. Ezeket szokták az RNG válogatásba beküldeni, amikor millió csatából előfordul pár ilyen. Nekem is volt ilyen lövésem, hogy teljes becélzás nélkül egy full gázas tankot elkaptam, de nem közelharcban. Régen, az autoaim/aimbot korszak előtt, ha egy könnyű tank nekiment az artyknak, akkor azok tényleg esélytelenek voltak, lőttek össze meg vissza mindent, mert kézzel kb annyit lehet tenni. Ünneplés volt, ha túlélték.

Ma meg gyakorlati tapasztalat az, hogy fordított a helyzet és inkább nem lehet túlélni egy arty fészek megtámadását, pontosabban lényegesen gyakoribb eset az, hogy kiszednek az artyk közelharcban. Ez nagyobbrészt most már aimbot miatt (ami alapeleme az ilyen okos pakkoknak is), kisebb részben autoaim+ miatt van (de akkor a támadó is sík hülye volt, mert pl az artyk felé mozgott, megállt stb, különben mellé lőnek ha csak sima autoaim-et használnak). Eleve sok a gyenge játékos artyban, de megtápolják aimbottal.

Engem egyedül az artyk esetében zavar az aimbot, mert pont az artykat tápolja meg nagyon. Normál tankok esetében úgy vagyok vele, hogy egy skillesebb játékos eltalálna, ha egyenes vonalban haladok, hát evvan. Ha nem figyelek vagy hülye vagyok és nyílt terepen megyek egyenesen és meglőnek, akkor evvan. Lehet, hogy aimbot volt és a piroska most nagyon boldog, de már némi nagyon alap skillel meglőhetőek az ilyen tankok.

Arty közelharc már egy teljesen más világ. Aimbot nélkül pár trükkel meg lehetne szívatni az artykat, persze ilyenkor is lenne mondjuk havonta pár olyan csata, amikor mákkal kiszednek. Nagyjából ennyi lenne az indokolt, ehhez képest láthatóan rengeteg arty aimbotozik, mert ez rendszeres esemény minden nap, hogy közelharcban simán eltalálnak az artyk, mindegy mit csinál az ember ( és ez az aimbot kérem szépen, ne legyenek illúzióink). Arról nem is beszélve, hogy még a műhold nézetben is segít neki, mert nagy távolságra kell lőni és sok piroska szerintem nem bírná megsaccolni a távolságot, amennyivel előre kell lőni.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.13. 01:09:25