banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Te most s51-ről beszélsz vagy mi? A legtöbb artynak van szép nagy arc-a van, nem kell a testnek mozogni feltétlenül. Nem ugrál az semmit sem, hanem szépen nyugodtan becéloz és klikkel egyet.

Ne legyél naív, próbáld ki inkább, én megtettem már sokszor, hogy ott a közelemben keverő light tankot skillel/kézzel kiszedni. Hát nem fog menni, garantálom neked, de ha el is találom, az nem telibe lesz, hanem splash esetleg. Én ilyeneket, mint ezek, meg sem mernék lőni, hogy közvetlen ott vagyok az ellenfél mellett és ezek meg telibe. Mert túl nagy a veszély, hogy kib.szok a csapattárssal és kap ő is splashből. Aha, meg a mesében. Ezek nem azért merik meglőni mert nem érdekli őket a csapattárs (bár ez is benne lehet mondjuk), hanem mert aimbott fullra becélzott már és tanktestet fog lőni.

Ez a gyerek is jött nekem a nagy szövegével, hogy skill, aha persze, de amikor írtam neki, hogy mindketten tudjuk, hogy aimbot volt vagy warpack vagy hasonló goxos sz.r, akkor érdekes módon elkussolt.

Ezektől a qrva artyktól én elszedném az autoaim funkciót kompletten, aztán akkor szedjen ki skillből 60-as tempónál, mikor forgok egy tank körül.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.13. 00:38:01